De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Arjan De Lijster

Het contact met mensen vindt Arjan één van de leuke dingen aan zijn baan als recruiting consultant. Vroeger wilde hij graag een ‘buitenberoep’, maar nu zit hij toch op kantoor. “Het is heel leuk om mensen blij te maken met een mooie baan.” 

Dat een ‘kruiwagen’ een goed middel is om aan een baan te komen, wordt maar weer eens bewezen bij het sollicitatietraject van Arjan. Een vriend van hem komt een recruiter van Intro tegen tijdens een vriendschappelijk potje voetbal en brengt Arjan ter sprake. Zo gaat het balletje – dus letterlijk én figuurlijk – rollen en gaat hij uiteindelijk aan de slag op vestiging Barendrecht.

De baan bij Intro Personeel past prima bij de inwoner van Puttershoek. “Ik ben iemand die van een praatje houdt en het fijn vindt om mensen te helpen.”

Eén ding is zeker: Arjan is héél iets anders geworden dan hij vroeger van plan was. Geen hovenier, maar recruiter. “Toen ik klein was wilde ik altijd een beroep waar je veel buiten bezig was. Ik was altijd in de tuin te vinden en speelde veel in de bossen.”

Maar van zijn huidige functie geniet Arjan ook met volle teugen. “Ik vind mijn functie zo leuk omdat je veel contact hebt met mensen. Niet alleen met mensen op zoek naar een baan, maar ook met bedrijven die personeel nodig hebben.”

Buiten werktijd brengt hij graag tijd door met vrienden. Net als veel andere Intro-recruiters is hij sportief ingesteld. Hij speelt graag een potje voetbal of beoefent een andere sport.