Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Interieurtimmerman/ Meubelmaker

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Timmerman Particuliere Bouw

IJsselstein
2700 - 3200
40 uur
MBO

Jij en je collega’s zijn vandaag bezig geweest met het maken van een aanbouw. Een grote, maar leuke klus. Jij en je collega Timmerman Particuliere Bouw hebben veel gedaan! 

Servicemonteur Kozijnen

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Hang en Sluitwerk ben jij van grote waarde voor mensen die problemen hebben met hun slot, kozijn, raam of deur! Interesse? Lees dan snel verder.

Vloerenlegger

Hendrik Ido Ambacht
2200 - 2600
40 uur
MBO

Als vloerenlegger ben je overal in het land bezig met het verwijderen en aanleggen van vloeren in fabrieken. Je komt nog eens ergens! En ervaring is niet nodig. Solliciteer snel en wij vertellen graag veel meer over deze functie.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Meubelmaker laboratoriumtafels

Rotterdam
2200 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij secuur en lijkt het je mooi om een meubelstuk in elkaar te zetten? Dan is deze vacature voor jou bedoelt!

Monteur Leerling

Moerdijk
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Leerling Kitter

Barendrecht
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij graag een mooi vak leren in de bouw? In deze functie kan dat. Ervaren kitters gaan jou meenemen in het vak. Op termijn krijg je je eigen werk bus en kan je zelfstandig op pad.

Medewerker Vloerafwerking

IJsselstein
1900 - 2500
37.5 uur
MBO

Ben jij vrij, graag op pad, en werkzoekend in de bouw? Zoek je werk voor jaren, maar weet je nog niet precies waar? Yes, wij hebben JOU nodig als Medewerker Vloerafwerking voor onze badkamers en balkons!

Projectmonteur Kozijnen

Amsterdam
2100 - 2700
40 uur
MBO

Als Projectmonteur Kozijnen ga je aan de slag met hang en sluitwerk en nog veel meer! Interessant? lees dan snel verder!

Meubelmaker Assemblage Solid Surface

Rotterdam
2200 - 2500
38.75 uur
MBO

Maak jij binnenkort de beste meubels voor in practicumlokalen en laboratoria ruimtes? Lees dan snel verder!

Monteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Monteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Monteur Dakramen

Nieuwegein
2250 - 2750
40 uur
MBO

Vind je het geweldig om op hoogte te werken? Ervaring in de bouw? Dan is deze baan als Monteur Dakramen iets voor jou! Lees snel verder.

Timmerman Verbouw (32-40uur)

Nieuwegein
2550 - 2950
40 uur
MBO

Deze week een mooie aanbouw, met wat aanpassingen in de woonkamer in Zeist. Het meubelstuk dat je net precies hebt afgeleverd ziet perfect uit. Heel benieuwd wat je volgende week weer tegenkomt. Geen week is hetzelfde als Timmerman Verbouw!

Interieurtimmerman

Wat je ogen zien maken je handen. Die uitspraak geldt zeker voor een interieurtimmerman. Handige jongens zijn het. Als meubelmaker of interieurbouwer ben je dagelijks bezig met het betimmeren van interieurs. Dit gebeurt vaak op schepen, maar het kan net zo goed bij een bedrijf of een particulier thuis zijn. Net waar de klant behoefte heeft aan een goed betimmerd interieur.

Er zijn specifieke opleidingen die kan volgen. Bijvoorbeeld de opleiding interieurbouw/interieurtimmerman. Verder is het ook mogelijk om in dienst te treden en tegelijkertijd het vak je eigen te maken.

Heb jij twee rechterhanden? Neem dan contact op met een recruiter van Intro Personeel. Dan heb je snel een mooie werkplek.