De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Interieurtimmerman/ Meubelmaker

Wil jij aan de slag als Interieurtimmerman/ Meubelmaker? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Interieurtimmerman/ Meubelmaker bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Binnendienst Timmerman Speeltoestellen

Nieuwendijk
Solliciteer als één van de eerste!
2350 - 3100
40 uur
VMBO

Ben je een ervaren timmerman en klaar om de speelruimtes van kinderen tot leven te brengen? Sluit je aan bij ons dynamische team en zet je vaardigheden in om duurzame en veilige speeltoestellen te creëren. Samen bouwen we de mooiste speeltoestellen die in heel Nederland de speeltuinen en parken verrijken.

Monteur Gevels

Alblasserdam
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3000
40 -
40 uur
VMBO

Ben je handig en heb je technisch inzicht? Wij zoeken een Monteur Gevelbouw. Bij dit bedrijf wordt gewerkt aan projecten die echt opvallen. Solliciteer en klim tot grote hoogtes.

Meewerkend Voorman

Rotterdam
2600 - 3200
40 -
40 uur
MBO

Heb jij aanvoerdersbloed door je aderen stromen en heb je groene vingers? Dan is de functie Meewerkend Voorman Groenvoorziening écht iets voor jou!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Teamleider Assemblage

Dordrecht
2800 - 3000
40 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende vaardigheden? En heb jij ervaring in de techniek? Solliciteer snel en ga aan de slag als Teamleider Assemblage!

Projectmonteur Kozijnen

Amsterdam
2300 - 2850
40 uur
MBO

Wat jij gaat doen als Projectmonteur Kozijnen? Je gaat vooral aan de slag met hang en sluitwerk. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder!

Productiemedewerker

De Meern
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Heb jij twee rechterhanden en wil je aan de slag als productiemedewerker prefabsystemen? Lees dan snel verder! 

Assistent Kraanmachinist

Geldermalsen
2300 - 3300
40 uur
VMBO

Wil jij graag in de buitenlucht werken en ben je bereidt om fysiek werk te doen. Lees dan snel verder!

Meewerkend Voorman Werkplaats

Lopik
3500 - 4750
38 uur
MBO

In deze functie word je voorman van de werkplaats waar reparatie, onderhoud en revisie worden uitgevoerd aan speciale voertuigen.  

Assemblagemedewerker Prefab-producten

Vuren
2300 - 2800
37.5 uur
MBO

Hey daar! Ben jij een echte houtliefhebber met een talent voor timmerwerk? We zoeken een gezellige timmerman die met plezier aan de slag gaat met allerlei projecten. Bij ons krijg je de kans om je skills verder te ontwikkelen in een toffe en inspirerende werkomgeving. Doe je mee?

Interieurtimmerman Cruiseschepen

Hardinxveld-Giessendam
2300 - 2700
38.75 uur
VMBO

Ben jij een scheepsinterieurtimmerman met een passie voor het creëren van unieke interieurs op riviercruiseschepen? Sluit je aan bij een dynamisch team waar jouw vakmanschap op waarde wordt geschat. Zet de eerste stap naar jouw nieuwe carrière; solliciteer nu!

Montagemedewerker Hout

Spijkenisse
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Houd jij ervan om in een heerlijke houtgeur omgeving te werken met een spijkerpistool in je handen? Bekijk dan deze vacature als Montagemedewerker Hout!

Montage medewerker

Opijnen
2400 - 3150
40 uur
MBO

Ervaring in de montage en ambitie om door te groeien tot voorman? Lees snel verder!

Interieurtimmerman

Wat je ogen zien maken je handen. Die uitspraak geldt zeker voor een interieurtimmerman. Handige jongens zijn het. Als meubelmaker of interieurbouwer ben je dagelijks bezig met het betimmeren van interieurs. Dit gebeurt vaak op schepen, maar het kan net zo goed bij een bedrijf of een particulier thuis zijn. Net waar de klant behoefte heeft aan een goed betimmerd interieur.

Er zijn specifieke opleidingen die kan volgen. Bijvoorbeeld de opleiding interieurbouw/interieurtimmerman. Verder is het ook mogelijk om in dienst te treden en tegelijkertijd het vak je eigen te maken.

Heb jij twee rechterhanden? Neem dan contact op met een recruiter van Intro Personeel. Dan heb je snel een mooie werkplek.