Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

(Key) Accountmanager

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Commercieel Medewerker Binnendienst Bouw

Barendrecht
Nieuw!
2400 - 3100
39 uur
MBO

Een leuke functie als Commercieel Medewerker Binnendienst waarbij je veel contact hebt met bouwbedrijven en aannemers en het hele ordertraject begeleid. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Populierenweg 41
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel medewerker binnendienst zorg jij voor het commerciele proces met de bestaande en nieuwe klanten van a tot z.

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en de interne organisatie. Je behandelt klantaanvragen, orders en klachten én brengt onze klanten altijd in contact met de juiste persoon. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van offertes, orders en contracten en je hebt een neus voor verkoopkansen.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Administratief Medewerker

Rotterdam
2250 - 2750
40 uur
MBO

Krijg jij energie van een nette administratie? En zie je het daarnaast als uitdaging om bezig te gaan met marketinguitingen? Dan zou deze functie van Administratief Medewerker en Management Assistent je goed kunnen passen! 

Support Medewerker Sales

Schiedam
2200 - 2500
40 uur
MBO

Met jouw klantgerichte houding, nauwkeurigheid en taalvaardigheden help je klanten wereldwijd. Jij tilt de support afdeling naar een hoger niveau.

Sales Support Medewerker

Gorinchem
2600 - 2000
40 uur
HBO / WO

Heb jij een gedreven en commerciële instelling? Houd jij van werken in een ‘platte’ organisatie met veel dynamiek? In deze baan komt het allemaal aan bod!

Commercieel Medewerker binnendienst

Sliedrecht
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij Commercieel en Administratief onderlegd en wil je werken in een dynamisch en groeiend bedrijf? Lees dan snel verder voor de functie als Commercieel Medewerker Binnendienst in Sliedrecht.

Planner Service Noord

Utrecht
3500 - 3700
40 uur
MBO

Wil jij carrière maken bij een bedrijf met een marktleiderspositie? Vind je het gaaf om verantwoordelijkheid te hebben in je werk, en veel dynamiek te kennen in je werk? Lees dan snel verder voor Planner Service Noord!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2200 - 2700
40 uur
MBO

Commercieel Medewerker Binnendienst binnen een hecht team? Dan is deze functie bij een IT handelsbedrijf echt iets voor jou!

Verkoper Binnendienst

Ouderkerk aan den IJssel
2500 - 3000
40 uur
MBO

Dynamiek, een mooi product en topcollega’s. Misschien wel de leukste plek om Verkoper Binnendienst te zijn. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Maasdijk
2100 - 2800
40 uur
MBO

In deze afwisselende baan komt het werk naar je toe. Dan hebben we het over aanvragen van klanten die graag onderdelen bij jou bestellen. Jij als Commercieel Medewerker Binnendienst hebt veel lol met je 3 collega’s en verzet het nodige werk!

Junior Accountmanager Elektrotechniek

S gravendeel
2200 - 2800
40 uur
MBO

Offertes schrijven, deals maken en daarnaast ook nog werken in de techniek? Het kan allemaal in deze functie! Je begint als Junior en je kan doorgroeien naar volwaardig Accountmanager.