De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Logistiek Medewerker

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Terreinmedewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Houd jij er van om buiten te werken en ben je een mensenmens dan is deze vacature zeker interessant voor jou! 

Logistiek Medewerker Hijsmaterialen

Sliedrecht
2100 - 2500
38 uur
MBO

Jij haalt de tablet uit de lader. Jij als Logistiek Medewerker ziet dat er vandaag weer aardig wat verzendingen bij elkaar gezocht moeten worden.  Aan de hand van barcodes weet je exact waar je de producten kan vinden.

Logistiek Medewerker

Zwijndrecht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Zoek je een afwisselende baan in de Logistiek? Als Magazijnmedewerker en Koerier is elke dag anders! 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operationeel Medewerker Overslag

Dordrecht
2250 - 2750
39 uur
VMBO

Wil jij samen met je collega’s in de haven van Dordrecht 250 ton aan bulk- of stukgoederen per dag verwerken? Ga er maar aan staan: de kunst van het behandelen van kunstmest onder de knie krijgen.

Logistiek Medewerker

Vianen
2250 - 2750
39 uur
MBO

Werk jij graag in een nuchtere technische omgeving? Dan zoeken we jou als Logistiek medewerker.

Technisch logistiek medewerker

Geldermalsen
2000 - 2650
40 uur
MBO

Met jouw hulp zorg je ervoor dat de voertuigen snel weer de weg op kunnen. Klanten help je met hun vragen en je coördineert de levering van onderdelen. 

Monteur materieeldienst

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij de materieeldienst van een grote aannemer in Hardinxveld-Giessendam? Lees dan snel verder.

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Gorinchem
2100 - 2700
40 uur
MBO

Piep, piep, piep. Langzaam rijdt de vrachtauto achteruit. Even later stapt de chauffeur uit en geeft jou een boks. Hij komt twee pallets met goederen afleveren. Je springt op de heftruck en gaat snel aan ’t werk. Niet veel later staan de spullen op z’n plek. Mooi zo, weer een klus geklaard.

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Moerdijk
2400 - 2900
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Logistiek Medewerker Bovenloopkraan voor nodig heeft.

Weegbrug Medewerker

Vlaardingen
2400 - 3150
40 uur
MBO

Een afwisselende rol tussen logistieke en administratieve handelingen voor iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. 

Technisch terreinmedewerker

Alblasserdam
2200 - 2850
40 uur
MBO

In deze combinatiefunctie van logistiek en techniek ben jij op je best! Jij hebt logistieke ervaring, maar daarnaast ben je graag technisch bezig en sta je voor iedereen klaar met een helpende hand. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!  

Productiemedewerker TV-systemen

Culemborg
1900 - 2350
40 uur
MBO

Sleutel jij graag en vind jij het mooi om Audiovisuele systemen in elkaar te zetten? In deze functie van Productiemedewerker TV-systemen komt dat goed van pas.

Logistiek medewerker vacatures van Intro Personeel

Werken in de haven, in het magazijn of toch liever op kantoor? Als logistiek medewerker heb je veel verschillende werkgebieden bij de zaak. Intro Personeel biedt ruim 500 logistiek medewerker vacatures aan. Het vakgebied logistiek is erg breed, wat resulteert in veel verschillende soorten logistiek medewerker vacatures. Een logistiek medewerker kan zich met verschillende taken bezig houden zoals: orderpickerheftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Vind een passende magazijnmedewerker vacature voor jezelf, zodat je aan de slag kan bij je nieuwe uitdaging. Met de filter aan de linkerzijde van de vacatures, kan je gemakkelijk de juiste match vinden voor jou!

Doorgroeimogelijkheden als logistiek medewerker

Binnen de logistiek zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie. Als logistiek medewerker kan je bijvoorbeeld door groeien naar magazijnchef. Veel van de logistiek medewerker vacatures bieden de mogelijkheid om na een tijdje door te groeien naar een hogere functie. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe meer je leer, hoe sneller de kans is dat je een functie hogerop krijgt met meer verantwoordelijkheid. Voordat je solliciteert bij logistiek medewerker vacatures, is het wel belangrijk om je in te lezen naar de doorgroeimogelijkheden. Tijdens een sollicitatie gesprek kan je ook altijd vragen naar de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf of binnen het vakgebied.

logistiek medewerker die werkt met plezier.
logistiek medewerker die met een heftruck een order klaar maakt.

Gemiddelde salaris logistiek medewerker vacatures

Het salaris van een logistiek medewerker loopt uit een, doordat de logistieke sector heel breed is. De verschillende functies zorgen ervoor dat er een groot verschil is tussen de salarissen. Het gemiddelde salaris van logistiek medewerker vacatures bij Intro Personeel zit tussen de €2.200 en €2.800 bruto per maand. Het verschil in het salaris komt door de verschillende soorten functies en vacatures. Logistiek medewerkers die als werkzaamheden meer verantwoordelijkheid hebben, zullen een hoger salaris hebben dan een andere functie. Verder bepaalt het aantal ervaring van een werknemer ook hoe hoog het salaris is, hoe meer ervaring je hebt, hoe meer salaris je zal krijgen. Tot slot bepaalt een werkgever hoeveel salaris je krijgt. De meeste vacatures als logistiek medewerker bieden de kans om door te groeien binnen het vakgebied of binnen het bedrijf, waardoor je na enkele jaren meer salaris zal krijgen. Lees je daarom goed in bij de logistiek medewerker vacatures, voordat je solliciteert!

Veelgestelde vragen logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het picken van orders, het opslaan van inkomende goederen, het verpakken van goederen, goederen verzendklaar maken, het laden en lossen van vrachtverkeer en veel administratieve taken die hierbij komen kijken.

Een logistiek medewerker vacature is een goede startfunctie om door te groeien binnen het bedrijf. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden naar magazijnchef of kantoor.

Transport en Logistiek heeft één sector-cao en een aantal bedrijfs-cao’s. In je cao vind je afspraken over je loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen.

Opleidingsmogelijkheden voor logistiek medewerker

Intro Personeel biedt werknemers de mogelijkheid om door te groeien binnen het werkgebied nadat ze gesolliciteerd hebt op de logistiek medewerker vacatures. Intro Personeel heeft een exclusief leerplatform beschikbaar gesteld, waar werknemers gebruik van kunnen maken. Intro Academy is een platform die verschillende doorgroeimogelijkheden biedt, doordat er cursussen en certificaten worden aangeboden. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Vul een van de vacatures logistiek medewerker in en krijg toegang tot het exclusieve platform Intro Academy. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.