De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Logistiek Medewerker

Wil jij aan de slag als Logistiek Medewerker? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Logistiek Medewerker bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Gouda
2400 - 2800
40 uur
MBO

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de voorraad, laden en lossen en orderverwerking.

Logistiek Medewerker Fruit

Leerbroek
2200 - 2600
42 uur
VMBO

Ben jij een fruitige duizendpoot met een talent voor logistiek? Wij zijn op zoek naar een gedreven Logistiek Medewerker Fruit om ons team te versterken!

Magazijnmedewerker Hoogbouwtruck

Benschop
2400 - 2800
38 uur
MBO

Wil jij aan de slag in een modern warehouse bij een technisch bedrijf? Reageer snel op deze mooie vacature in Benschop.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Tussenjaar baan

Alblasserdam
2300 - 2500
40 uur
VMBO

Op zoek naar een baan voor jouw Tussenjaar of recent gestopt met je opleiding? Wij kunnen jou aan die ene leuke baan helpen!

Magazijnmedewerker

Oud-Beijerland
2400 - 3000
40 uur
MBO

Wil jij graag in een technische omgeving werken als Magazijnmedewerker? Lees dan snel verder!

Logistiek Medewerker

Sliedrecht
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige logistieke functie in Sliedrecht. lees dan snel de onderstaande vacature.

Emballage Medewerker

Geldermalsen
2350 - 2850
40 uur
VMBO

Voel jij je als een vis in het water in een warehouse? Ontdek dan nu de functie van Emballage Medewerker!

Magazijnmedewerker

Zaltbommel
2870 - 3035
40 uur
VMBO

Werk jij als logistiek medewerker graag bij een technisch bedrijf? Dan zoeken we jou als Logistiek medewerker.

Logistiek Medewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 3200
40 uur
MBO

Zin om binnen te werken en timmerervaring op te doen? Dat kan je hier doen als Logistiek Medewerker of Montagemedewerker. Reageer gelijk!

Logistiek Medewerker

Zwijndrecht
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Heftruck rijden en logistiek werk verrichten met de geur van vers hout in je neus? Jouw nieuwe baan als Logistiek Medewerker wacht op je!

Logistiek Medewerker

Tiel
2550 - 3175
38 uur
VMBO

Dagelijks met je neus tussen de lekkerste taarten van Nederland? Als Logistiek Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces van deze appeltaarten!

Spare Parts medewerker

IJsselstein
2500 - 3000
38 uur
MBO

Ben jij de enthousiaste Spare Parts medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature.

Intro Personeel

Niks gevonden?

Heb je niet een logistiek medewerker vacature kunnen vinden die bij jou past? Klik hier voor een open sollicitatie en wij helpen jou bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Intro Personeel

Banentool

Weet je niet welke functie bij jou past? Maak gebruik van de banentool om erachter te komen welke baan bij jou past!

Logistiek medewerker vacatures van Intro Personeel

Werken in de haven, in het magazijn of toch liever op kantoor? Als logistiek medewerker heb je veel verschillende werkgebieden bij de zaak. Intro Personeel biedt ruim 500 logistiek medewerker vacatures aan. Het vakgebied logistiek is erg breed, wat resulteert in veel verschillende soorten logistiek medewerker vacatures. Een logistiek medewerker kan zich met verschillende taken bezig houden zoals: orderpickerheftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Vind een passende magazijnmedewerker vacature voor jezelf, zodat je aan de slag kan bij je nieuwe uitdaging. Met de filter aan de linkerzijde van de vacatures, kan je gemakkelijk de juiste match vinden voor jou!

Doorgroeimogelijkheden als logistiek medewerker

Binnen de logistiek zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie. Als logistiek medewerker kan je bijvoorbeeld door groeien naar magazijnchef. Veel van de logistiek medewerker vacatures bieden de mogelijkheid om na een tijdje door te groeien naar een hogere functie. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe meer je leer, hoe sneller de kans is dat je een functie hogerop krijgt met meer verantwoordelijkheid. Voordat je solliciteert bij logistiek medewerker vacatures, is het wel belangrijk om je in te lezen naar de doorgroeimogelijkheden. Tijdens een sollicitatie gesprek kan je ook altijd vragen naar de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf of binnen het vakgebied.

logistiek medewerker die werkt met plezier.
logistiek medewerker die met een heftruck een order klaar maakt.

Gemiddelde salaris logistiek medewerker vacatures

Het salaris van een logistiek medewerker loopt uit een, doordat de logistieke sector heel breed is. De verschillende functies zorgen ervoor dat er een groot verschil is tussen de salarissen. Het gemiddelde salaris van logistiek medewerker vacatures bij Intro Personeel zit tussen de €2.200 en €2.800 bruto per maand. Het verschil in het salaris komt door de verschillende soorten functies en vacatures. Logistiek medewerkers die als werkzaamheden meer verantwoordelijkheid hebben, zullen een hoger salaris hebben dan een andere functie. Verder bepaalt het aantal ervaring van een werknemer ook hoe hoog het salaris is, hoe meer ervaring je hebt, hoe meer salaris je zal krijgen. Tot slot bepaalt een werkgever hoeveel salaris je krijgt. De meeste vacatures als logistiek medewerker bieden de kans om door te groeien binnen het vakgebied of binnen het bedrijf, waardoor je na enkele jaren meer salaris zal krijgen. Lees je daarom goed in bij de logistiek medewerker vacatures, voordat je solliciteert!

Veelgestelde vragen logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het picken van orders, het opslaan van inkomende goederen, het verpakken van goederen, goederen verzendklaar maken, het laden en lossen van vrachtverkeer en veel administratieve taken die hierbij komen kijken.

Een logistiek medewerker vacature is een goede startfunctie om door te groeien binnen het bedrijf. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden naar magazijnchef of kantoor.

Transport en Logistiek heeft één sector-cao en een aantal bedrijfs-cao’s. In je cao vind je afspraken over je loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen.

Opleiding logistiek medewerker

Intro Personeel biedt werknemers de mogelijkheid om door te groeien binnen het werkgebied nadat ze gesolliciteerd hebt op de logistiek medewerker vacatures. Intro Personeel heeft een exclusief leerplatform beschikbaar gesteld, waar werknemers gebruik van kunnen maken. Intro Academy is een platform die verschillende doorgroeimogelijkheden biedt, doordat er cursussen en certificaten worden aangeboden. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Vul een van de vacatures logistiek medewerker in en krijg toegang tot het exclusieve platform Intro Academy. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.

Intro Personeel

Reviews logistiek medewerker

Bekijk wat mensen zeggen over de logistiek medewerker vacatures bij Intro Personeel.