De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Logistiek Medewerker

Wil jij aan de slag als Logistiek Medewerker? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Logistiek Medewerker bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Heftruckchauffeur

Zwijndrecht
Solliciteer als één van de eerste!
2375 - 3000
39 uur
VMBO

Sta jij klaar om het stuur in handen te nemen op weg naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie!

Magazijnmedewerker

Vijfhuizen
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Houd je van fysiek en afwisselend werk? En dat bij een gezellig informeel bedrijf waar je goed door kan groeien naar een betere functie?

Logistiek Medewerker

Boskoop
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3700
40 uur
MBO

Wil jij graag tussen het groen werken, maar vind je logistiek ook heel leuk? Dan is deze vacature als Logistiek Medewerker perfect voor jou!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Teamleider Transport

Waddinxveen
2500 - 3500
40 uur
MBO

Wil jij het verschil maken in een nieuwe distributiecentrum? Dan kan deze baan weleens jou toekomst zijn!

Logistiek Medewerker Hout

Zwijndrecht
2375 - 2700
39 uur
VMBO

Orders picken en logistiek werk verrichten met de geur van vers hout in je neus? Jouw nieuwe baan als Logistiek Medewerker Hout wacht op je!

Logistiek Medewerker Glas

Hoogvliet
2400 - 2750
40 uur
VMBO

Werken in de logistiek? Lees dan snel verder!

Logistiek medewerker

Haaften
2300 - 2750
40 uur
VMBO

Ben jij goed in overzicht bewaren en zoek je een baan als logistiek medewerker waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt? Lees snel verder!

Logistiek medewerker

Werkendam
2700 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij een logistiek talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Als Logistiek Medewerker bij dit internationaal opererende familiebedrijf krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het magazijn. Solliciteer nu en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Rotterdam
2400 - 2750
40 uur
MBO

Wil jij werken in een logistieke functie waarbij je lekker met je handen werkt maar daarnaast ook bezig bent om alles correct te verwerken op je eigen computer? Lees dan snel verder!

Logistiek Terreinmedewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 2750
40 uur
VMBO

Lekker buiten werken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Orderpicker Scheepvaart

Hoogvliet
2400 - 2700
40 uur
MBO

Ervaring in de logistiek en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt? Als Orderpicker in Hoogvliet heb je hier de mogelijkheid voor!

Logistiek Medewerker

Roosendaal
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die zijn/haar weg weet in een opslagruimte beter dan een muis in een kaasfabriek. Klik snel op deze vacature en ontdek hoe je je Tetris-talent kunt omzetten in een lonende carrière in de logistiek!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Heb je niet een logistiek medewerker vacature kunnen vinden die bij jou past? Klik hier voor een open sollicitatie en wij helpen jou bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Intro Personeel

Banentool

Weet je niet welke functie bij jou past? Maak gebruik van de banentool om erachter te komen welke baan bij jou past!

Logistiek medewerker vacatures van Intro Personeel

Werken in de haven, in het magazijn of toch liever op kantoor? Als logistiek medewerker heb je veel verschillende werkgebieden bij de zaak. Intro Personeel biedt ruim 500 logistiek medewerker vacatures aan. Het vakgebied logistiek is erg breed, wat resulteert in veel verschillende soorten logistiek medewerker vacatures. Een logistiek medewerker kan zich met verschillende taken bezig houden zoals: orderpickerheftruckchauffeur of magazijnmedewerker. Vind een passende magazijnmedewerker vacature voor jezelf, zodat je aan de slag kan bij je nieuwe uitdaging. Met de filter aan de linkerzijde van de vacatures, kan je gemakkelijk de juiste match vinden voor jou!

Doorgroeimogelijkheden als logistiek medewerker

Binnen de logistiek zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie. Als logistiek medewerker kan je bijvoorbeeld door groeien naar magazijnchef. Veel van de logistiek medewerker vacatures bieden de mogelijkheid om na een tijdje door te groeien naar een hogere functie. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe meer je leer, hoe sneller de kans is dat je een functie hogerop krijgt met meer verantwoordelijkheid. Voordat je solliciteert bij logistiek medewerker vacatures, is het wel belangrijk om je in te lezen naar de doorgroeimogelijkheden. Tijdens een sollicitatie gesprek kan je ook altijd vragen naar de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf of binnen het vakgebied.

logistiek medewerker die werkt met plezier.
logistiek medewerker die met een heftruck een order klaar maakt.

Gemiddelde salaris logistiek medewerker vacatures

Het salaris van een logistiek medewerker loopt uit een, doordat de logistieke sector heel breed is. De verschillende functies zorgen ervoor dat er een groot verschil is tussen de salarissen. Het gemiddelde salaris van logistiek medewerker vacatures bij Intro Personeel zit tussen de €2.200 en €2.800 bruto per maand. Het verschil in het salaris komt door de verschillende soorten functies en vacatures. Logistiek medewerkers die als werkzaamheden meer verantwoordelijkheid hebben, zullen een hoger salaris hebben dan een andere functie. Verder bepaalt het aantal ervaring van een werknemer ook hoe hoog het salaris is, hoe meer ervaring je hebt, hoe meer salaris je zal krijgen. Tot slot bepaalt een werkgever hoeveel salaris je krijgt. De meeste vacatures als logistiek medewerker bieden de kans om door te groeien binnen het vakgebied of binnen het bedrijf, waardoor je na enkele jaren meer salaris zal krijgen. Lees je daarom goed in bij de logistiek medewerker vacatures, voordat je solliciteert!

Veelgestelde vragen logistiek medewerker

Een logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het picken van orders, het opslaan van inkomende goederen, het verpakken van goederen, goederen verzendklaar maken, het laden en lossen van vrachtverkeer en veel administratieve taken die hierbij komen kijken.

Een logistiek medewerker vacature is een goede startfunctie om door te groeien binnen het bedrijf. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden naar magazijnchef of kantoor.

Transport en Logistiek heeft één sector-cao en een aantal bedrijfs-cao’s. In je cao vind je afspraken over je loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen.

Opleiding logistiek medewerker

Intro Personeel biedt werknemers de mogelijkheid om door te groeien binnen het werkgebied nadat ze gesolliciteerd hebt op de logistiek medewerker vacatures. Intro Personeel heeft een exclusief leerplatform beschikbaar gesteld, waar werknemers gebruik van kunnen maken. Intro Academy is een platform die verschillende doorgroeimogelijkheden biedt, doordat er cursussen en certificaten worden aangeboden. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Vul een van de vacatures logistiek medewerker in en krijg toegang tot het exclusieve platform Intro Academy. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.

Intro Personeel

Reviews logistiek medewerker

Bekijk wat mensen zeggen over de logistiek medewerker vacatures bij Intro Personeel.