De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Een geslaagde match: Tristan kreeg bij Houthandel Van Dam een vast contract

4 juli, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek
Een kale man met gezichtsbeharing werkt in een houthandel, hij was bezig met het lezen van formulieren en kijkt in de camera.

Tristan Bluijs ging ooit via Intro Personeel aan de slag bij Houthandel Van Dam. Inmiddels werkt hij alweer vier jaar als allround medewerker bij het bedrijf in Bunnik. Het is wat je noemt: een geslaagde match tussen werkgever en werknemer.

De 40-jarige inwoner van Wijk bij Duurstede heeft het al jaren uitstekend naar zijn zin bij Houthandel Van Dam in Bunnik. Hij is er allround medewerker op de afdeling logistiek. “Ik ben deels verantwoordelijk voor de uitgaande goederen. Ik tel ze en pak ze in. Zo komen ze op de juiste manier bij de klant terecht. Ook controleer ik de inkomende goederen die uit container komen en ondersteun ik op kantoor. Waar het nodig is kunnen ze mij inzetten.”

Gewaardeerde kracht

In de jaren die hij bij de houthandel werkt, is hij dus uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht. Ooit kwam hij via Intro Personeel IJsselstein bij het bedrijf terecht. “Ik had op Facebook een vacature gezien via Intro. Ik liet die eerst gaan en wist het niet zo. Maar ik kwam de vacature nog een keer tegen. Omdat ik bij mijn werkgever van toen niet meer tevreden was, dacht ik: ik ga het gewoon proberen. Ik heb gereageerd en kreeg de baan aangeboden.”

Zijn huidige baan was een kans die hij moest grijpen, vindt Tristan. “Het was voor mij dichtbij huis en bij mijn vorige werkgever draaide ik lange dagen als het moest. Met een gezin thuis was dat voor mij niet leuk. Hier heb je vastigheid in je uren. Ik begin om 7 uur en eindig om 16 uur. Soms zit er een keer een week bij dat ik overwerk, maar dan is dat één keer. Dat heb je overal wel een keer dat je overwerkt. Hier wordt het duidelijk overlegd en op tijd gevraagd. Het wordt ’s ochtend al gevraagd en dan kan je dat het thuisfront al vroeg laten weten: ik ben een uurtje later. Het is prettig dat dat op die manier gaat.”

Gevarieerd

Het is dus een uitstekende match gebleken tussen Tristan en Houthandel Van Dam. “Uiteindelijk kreeg ik hier een vast contract aangeboden. Ik zit bij dit bedrijf helemaal op mijn plek en heb het helemaal naar mij zin. Ik heb veel afwisseling in mijn werk en heb leuke collega’s. Ik doe verschillende werkzaamheden en jong en oud zit hier door elkaar. De sfeer is goed. Dat maakt mijn werk gevarieerd en leuk.”

Zoek je ook een baan die helemaal bij je past? Benader gerust één van onze recruiters!

Gerelateerde artikelen

Bouwvakker die vaag vanuit de achtergrond zijn duim op steekt.

Hoe kom ik mijn sterke punten te weten?

Je kunt er op rekenen dat deze vraag wordt gesteld tijdens een sollicitatiegesprek: wat zijn jouw sterke punten? Het is niet handig om dan met een mond vol tanden te staan. Hoe ontdek je waar jij goed in bent? Je kunt maar beter goed zijn voorbereid als je uitgenodigd bent voor een sollicitatiegesprek of bij […]

Lees artikel
Tesla Model 3 als auto van de zaak.

Waar je op moet letten als je een auto van de zaak rijdt

Vind je het leuk om in een Tesla Model 3 van je werk rond te rijden? Dat doen veel mensen ook. Leaseauto’s zoals deze zijn erg in trek. Maar wat moet je weten als je binnenkort zo’n auto gaat besturen? Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden. Als je een auto van […]

Lees artikel
twee mannen zijn op kantoor een bakje koffie aan het drinken en ondertussen aan het overleggen.

Hoe voer je een goed intakegesprek met een recruiter?

Je ziet een leuke vacature en stuurt een mailtje naar een recruiter. Die nodigt je uit voor een bakkie koffie. Maar hoe kun je jezelf nu goed voorbereiden op een intakegesprek? Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen en een zinvol gesprek hebben met de recruiter. Daarom is het goed om je […]

Lees artikel