De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Laat van je horen! Stuur een open sollicitatie

19 december, 2023

Loop je jezelf helemaal suf te zoeken naar een vacature die bij je past? Het kan nog flink lastig te zijn. Misschien is het een idee om eens een open sollicitatie sturen. Onze recruiters kunnen je vast en zeker verder helpen.

Als je deze pagina opent kun je direct een open sollicitatie sturen. Laat je gegevens achter en je krijgt binnen één werkdag een reactie. Maar waarom zou je dat doen?

  • Een recruiter kan jou verder helpen

Een recruiter weet van veel bedrijven in de regio welke vacatures er zijn. Of die er nu nog niet zijn, maar over een tijdje openstaan. Het is dus kans om te solliciteren op een vacature bij een bedrijf of organisatie waarvan je het bestaan nog niet afweet. De recruiter kent vast de ‘geitenpaadjes’.

  •  Het toont aan dat je initiatief neemt

Als je zelf de eerste stap zet, laat dat zien dat je graag wilt werken. Je bent duidelijk bereid om een stap extra te zetten of moeite voor iets te doen. Dat is een eigenschap die werkgevers erg waarderen. Doe er je voordeel mee!

  • Je kunt jezelf goed presenteren

Je hebt bij een open sollicitatie alle ruimte en gelegenheid om jezelf goed te presenteren. Je kunt (extra) informatie geven over je achtergrond, vaardigheden, hobby’s en interesses. Zo heb je alle gelegenheid om te laten zien wie je bent.

  • Een baan op maat

Als je een open sollicitatie stuurt, kan je een recruiter precies vertellen wat je wil. Zo kan die perfect rekening houden met jouw wensen. Op deze manier krijg je maatwerk geleverd op weg naar je nieuwe baan. Die uiteraard dan heel goed bij jou past.

  •  Je vergroot jouw netwerk

Het kan natuurlijk nooit kwaad om een recruiter te (leren) kennen. Misschien weet diegene nu geen baan voor je. Maar over twee weken of een maandje wellicht wel. Door een relatie op te bouwen met je contactpersoon, kan diegene in de toekomst wat voor je betekenen. Wie weet wat je er nog in het verschiet ligt.

Kortom, wil je graag persoonlijk in contact komen met ons. Vul je gegevens in, bel een recruiter op of stuur een mailtje. Onze recruiters staan voor je klaar en helpen je graag aan een baan die helemaal bij je past.

 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel