De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Laat van je horen! Stuur een open sollicitatie

19 december, 2023

Loop je jezelf helemaal suf te zoeken naar een vacature die bij je past? Het kan nog flink lastig te zijn. Misschien is het een idee om eens een open sollicitatie sturen. Onze recruiters kunnen je vast en zeker verder helpen.

Als je deze pagina opent kun je direct een open sollicitatie sturen. Laat je gegevens achter en je krijgt binnen één werkdag een reactie. Maar waarom zou je dat doen?

  • Een recruiter kan jou verder helpen

Een recruiter weet van veel bedrijven in de regio welke vacatures er zijn. Of die er nu nog niet zijn, maar over een tijdje openstaan. Het is dus kans om te solliciteren op een vacature bij een bedrijf of organisatie waarvan je het bestaan nog niet afweet. De recruiter kent vast de ‘geitenpaadjes’.

  •  Het toont aan dat je initiatief neemt

Als je zelf de eerste stap zet, laat dat zien dat je graag wilt werken. Je bent duidelijk bereid om een stap extra te zetten of moeite voor iets te doen. Dat is een eigenschap die werkgevers erg waarderen. Doe er je voordeel mee!

  • Je kunt jezelf goed presenteren

Je hebt bij een open sollicitatie alle ruimte en gelegenheid om jezelf goed te presenteren. Je kunt (extra) informatie geven over je achtergrond, vaardigheden, hobby’s en interesses. Zo heb je alle gelegenheid om te laten zien wie je bent.

  • Een baan op maat

Als je een open sollicitatie stuurt, kan je een recruiter precies vertellen wat je wil. Zo kan die perfect rekening houden met jouw wensen. Op deze manier krijg je maatwerk geleverd op weg naar je nieuwe baan. Die uiteraard dan heel goed bij jou past.

  •  Je vergroot jouw netwerk

Het kan natuurlijk nooit kwaad om een recruiter te (leren) kennen. Misschien weet diegene nu geen baan voor je. Maar over twee weken of een maandje wellicht wel. Door een relatie op te bouwen met je contactpersoon, kan diegene in de toekomst wat voor je betekenen. Wie weet wat je er nog in het verschiet ligt.

Kortom, wil je graag persoonlijk in contact komen met ons. Vul je gegevens in, bel een recruiter op of stuur een mailtje. Onze recruiters staan voor je klaar en helpen je graag aan een baan die helemaal bij je past.

 

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel