De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

“Scholingsvoucher geeft kans je verder te ontwikkelen”

22 februari, 2022
Recruiter bij Intro Personeel
Bram Valkenburg

Stel, jij hebt helemaal naar je zin op de nieuwe werkplek waar je door Intro terecht bent gekomen, maar je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dan biedt een scholingsvoucher uitkomst. “De voucher is voor kandidaten een mooie kans om een vakgerichte opleiding of cursus te gaan volgen.” 

Bij Learning & Development-manager Bram Valkenburg stromen de aanmeldingen voor de vouchers inmiddels binnen. Veel werknemers die via intro Personeel werken, hebben belangstelling. “Dat is niet gek”, zegt Bram. “De scholingsvoucher is een digitale bon van maximaal 500 euro waarmee  werknemers van Intro zich kunnen inschrijven voor een opleiding of cursus bij de Intro Academy. Zo kunnen ze hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.”

De scholingsvoucher stelt Intro Personeel beschikbaar in samenwerking met branchevereniging Doorzaam, vertelt Bram. “Vanuit dit subsidietraject kunnen wij een voucher aanbieden aan geïnteresseerden.”

Ontwikkeling

Er zijn genoeg redenen om een scholingsvoucher aan te vragen volgens Bram. “Je leert ervan en het stimuleert om na te denken over je ontwikkeling. Het kan je net een drempel over helpen om de opleiding te volgen die je toch al wilde gaan volgen. Het is een gelegenheid om stappen te zetten in je loopbaan.”

Keuze aan opleidingen en cursussen is er bij de Intro Academy genoeg. “Er zijn meer dan 2000 opleidingen waar uit je kan kiezen. Dat kan een korte cursus zijn, maar ook een meerdaagse opleiding. Van een technische training tot een cursus Engels. En van een training om leidinggevende te worden tot een 2-daagse cursus om een heftruckcertificaat te halen. Als Intro en Doorzaam de aangevraagde training of opleiding hebben geaccepteerd kan de cursist meteen aan de slag.”

Magazijnmedewerker

Zo heeft een magazijnmedewerker zich gemeld, weet Bram. “Over een aantal jaar wil hij doorgroeien naar een leidinggevende rol. Daarom volgt hij nu een training. Ook op zijn werk is hij extra gemotiveerd en is hij bezig om een nieuwe medewerker in te werken. Op die manier doet hij alvast ervaring op.”

De eerste vouchers zijn inmiddels vergeven. “In mei en september geven we weer vouchers weg.” Wie dus een opleiding wil volgen, moet zeker eens contact opnemen met Bram. “Ik denk graag met mensen mee. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden dan de vouchers alleen. Neem contact met me op. Dan help ik je graag verder.”

Ook belangstelling voor een scholingsvoucher? Neem dan contact op met Bram Valkenburg

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel