De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

“Scholingsvoucher geeft kans je verder te ontwikkelen”

22 februari, 2022
Bram Valkenburg

Stel, jij hebt helemaal naar je zin op de nieuwe werkplek waar je door Intro terecht bent gekomen, maar je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dan biedt een scholingsvoucher uitkomst. “De voucher is voor kandidaten een mooie kans om een vakgerichte opleiding of cursus te gaan volgen.” 

Bij Learning & Development-manager Bram Valkenburg stromen de aanmeldingen voor de vouchers inmiddels binnen. Veel werknemers die via intro Personeel werken, hebben belangstelling. “Dat is niet gek”, zegt Bram. “De scholingsvoucher is een digitale bon van maximaal 500 euro waarmee  werknemers van Intro zich kunnen inschrijven voor een opleiding of cursus bij de Intro Academy. Zo kunnen ze hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.”

De scholingsvoucher stelt Intro Personeel beschikbaar in samenwerking met branchevereniging Doorzaam, vertelt Bram. “Vanuit dit subsidietraject kunnen wij een voucher aanbieden aan geïnteresseerden.”

Ontwikkeling

Er zijn genoeg redenen om een scholingsvoucher aan te vragen volgens Bram. “Je leert ervan en het stimuleert om na te denken over je ontwikkeling. Het kan je net een drempel over helpen om de opleiding te volgen die je toch al wilde gaan volgen. Het is een gelegenheid om stappen te zetten in je loopbaan.”

Keuze aan opleidingen en cursussen is er bij de Intro Academy genoeg. “Er zijn meer dan 2000 opleidingen waar uit je kan kiezen. Dat kan een korte cursus zijn, maar ook een meerdaagse opleiding. Van een technische training tot een cursus Engels. En van een training om leidinggevende te worden tot een 2-daagse cursus om een heftruckcertificaat te halen. Als Intro en Doorzaam de aangevraagde training of opleiding hebben geaccepteerd kan de cursist meteen aan de slag.”

Magazijnmedewerker

Zo heeft een magazijnmedewerker zich gemeld, weet Bram. “Over een aantal jaar wil hij doorgroeien naar een leidinggevende rol. Daarom volgt hij nu een training. Ook op zijn werk is hij extra gemotiveerd en is hij bezig om een nieuwe medewerker in te werken. Op die manier doet hij alvast ervaring op.”

De eerste vouchers zijn inmiddels vergeven. “In mei en september geven we weer vouchers weg.” Wie dus een opleiding wil volgen, moet zeker eens contact opnemen met Bram. “Ik denk graag met mensen mee. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden dan de vouchers alleen. Neem contact met me op. Dan help ik je graag verder.”

Ook belangstelling voor een scholingsvoucher? Neem dan contact op met Bram Valkenburg

Gerelateerde artikelen

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees artikel

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever als […]

Lees artikel

Leerling Operator Mike vindt het heerlijk om in de taartenbakkerij te werken

Mike van der Hulst is leerling operator bij een fabriek waar dagelijks ambachtelijke taarten worden gemaakt. Sinds ruim een jaar werkt hij er met veel plezier. “Ik vind het leuk om productief te zijn en lekker aan te pakken.”       Enthousiast over zijn functie bij de taartenfabriek in de Betuwe is de 23-jarige Mike zeker. […]

Lees artikel