De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

“Scholingsvoucher geeft kans je verder te ontwikkelen”

22 februari, 2022
Bram Valkenburg

Stel, jij hebt helemaal naar je zin op de nieuwe werkplek waar je door Intro terecht bent gekomen, maar je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dan biedt een scholingsvoucher uitkomst. “De voucher is voor kandidaten een mooie kans om een vakgerichte opleiding of cursus te gaan volgen.” 

Bij Learning & Development-manager Bram Valkenburg stromen de aanmeldingen voor de vouchers inmiddels binnen. Veel werknemers die via intro Personeel werken, hebben belangstelling. “Dat is niet gek”, zegt Bram. “De scholingsvoucher is een digitale bon van maximaal 500 euro waarmee  werknemers van Intro zich kunnen inschrijven voor een opleiding of cursus bij de Intro Academy. Zo kunnen ze hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.”

De scholingsvoucher stelt Intro Personeel beschikbaar in samenwerking met branchevereniging Doorzaam, vertelt Bram. “Vanuit dit subsidietraject kunnen wij een voucher aanbieden aan geïnteresseerden.”

Ontwikkeling

Er zijn genoeg redenen om een scholingsvoucher aan te vragen volgens Bram. “Je leert ervan en het stimuleert om na te denken over je ontwikkeling. Het kan je net een drempel over helpen om de opleiding te volgen die je toch al wilde gaan volgen. Het is een gelegenheid om stappen te zetten in je loopbaan.”

Keuze aan opleidingen en cursussen is er bij de Intro Academy genoeg. “Er zijn meer dan 2000 opleidingen waar uit je kan kiezen. Dat kan een korte cursus zijn, maar ook een meerdaagse opleiding. Van een technische training tot een cursus Engels. En van een training om leidinggevende te worden tot een 2-daagse cursus om een heftruckcertificaat te halen. Als Intro en Doorzaam de aangevraagde training of opleiding hebben geaccepteerd kan de cursist meteen aan de slag.”

Magazijnmedewerker

Zo heeft een magazijnmedewerker zich gemeld, weet Bram. “Over een aantal jaar wil hij doorgroeien naar een leidinggevende rol. Daarom volgt hij nu een training. Ook op zijn werk is hij extra gemotiveerd en is hij bezig om een nieuwe medewerker in te werken. Op die manier doet hij alvast ervaring op.”

De eerste vouchers zijn inmiddels vergeven. “In mei en september geven we weer vouchers weg.” Wie dus een opleiding wil volgen, moet zeker eens contact opnemen met Bram. “Ik denk graag met mensen mee. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden dan de vouchers alleen. Neem contact met me op. Dan help ik je graag verder.”

Ook belangstelling voor een scholingsvoucher? Neem dan contact op met Bram Valkenburg

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel