De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

“Scholingsvoucher geeft kans je verder te ontwikkelen”

22 februari, 2022
Recruiter bij Intro Personeel
Bram Valkenburg

Stel, jij hebt helemaal naar je zin op de nieuwe werkplek waar je door Intro terecht bent gekomen, maar je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dan biedt een scholingsvoucher uitkomst. “De voucher is voor kandidaten een mooie kans om een vakgerichte opleiding of cursus te gaan volgen.” 

Bij Learning & Development-manager Bram Valkenburg stromen de aanmeldingen voor de vouchers inmiddels binnen. Veel werknemers die via intro Personeel werken, hebben belangstelling. “Dat is niet gek”, zegt Bram. “De scholingsvoucher is een digitale bon van maximaal 500 euro waarmee  werknemers van Intro zich kunnen inschrijven voor een opleiding of cursus bij de Intro Academy. Zo kunnen ze hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.”

De scholingsvoucher stelt Intro Personeel beschikbaar in samenwerking met branchevereniging Doorzaam, vertelt Bram. “Vanuit dit subsidietraject kunnen wij een voucher aanbieden aan geïnteresseerden.”

Ontwikkeling

Er zijn genoeg redenen om een scholingsvoucher aan te vragen volgens Bram. “Je leert ervan en het stimuleert om na te denken over je ontwikkeling. Het kan je net een drempel over helpen om de opleiding te volgen die je toch al wilde gaan volgen. Het is een gelegenheid om stappen te zetten in je loopbaan.”

Keuze aan opleidingen en cursussen is er bij de Intro Academy genoeg. “Er zijn meer dan 2000 opleidingen waar uit je kan kiezen. Dat kan een korte cursus zijn, maar ook een meerdaagse opleiding. Van een technische training tot een cursus Engels. En van een training om leidinggevende te worden tot een 2-daagse cursus om een heftruckcertificaat te halen. Als Intro en Doorzaam de aangevraagde training of opleiding hebben geaccepteerd kan de cursist meteen aan de slag.”

Magazijnmedewerker

Zo heeft een magazijnmedewerker zich gemeld, weet Bram. “Over een aantal jaar wil hij doorgroeien naar een leidinggevende rol. Daarom volgt hij nu een training. Ook op zijn werk is hij extra gemotiveerd en is hij bezig om een nieuwe medewerker in te werken. Op die manier doet hij alvast ervaring op.”

De eerste vouchers zijn inmiddels vergeven. “In mei en september geven we weer vouchers weg.” Wie dus een opleiding wil volgen, moet zeker eens contact opnemen met Bram. “Ik denk graag met mensen mee. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden dan de vouchers alleen. Neem contact met me op. Dan help ik je graag verder.”

Ook belangstelling voor een scholingsvoucher? Neem dan contact op met Bram Valkenburg

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel