Blog

“Scholingsvoucher geeft kans je verder te ontwikkelen”

22 februari, 2022
Bram Valkenburg

Stel, jij hebt helemaal naar je zin op de nieuwe werkplek waar je door Intro terecht bent gekomen, maar je wil jezelf graag verder ontwikkelen. Dan biedt een scholingsvoucher uitkomst. “De voucher is voor kandidaten een mooie kans om een vakgerichte opleiding of cursus te gaan volgen.” 

Bij Learning & Development-manager Bram Valkenburg stromen de aanmeldingen voor de vouchers inmiddels binnen. Veel werknemers die via intro Personeel werken, hebben belangstelling. “Dat is niet gek”, zegt Bram. “De scholingsvoucher is een digitale bon van maximaal 500 euro waarmee  werknemers van Intro zich kunnen inschrijven voor een opleiding of cursus bij de Intro Academy. Zo kunnen ze hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.”

De scholingsvoucher stelt Intro Personeel beschikbaar in samenwerking met branchevereniging Doorzaam, vertelt Bram. “Vanuit dit subsidietraject kunnen wij een voucher aanbieden aan geïnteresseerden.”

Ontwikkeling

Er zijn genoeg redenen om een scholingsvoucher aan te vragen volgens Bram. “Je leert ervan en het stimuleert om na te denken over je ontwikkeling. Het kan je net een drempel over helpen om de opleiding te volgen die je toch al wilde gaan volgen. Het is een gelegenheid om stappen te zetten in je loopbaan.”

Keuze aan opleidingen en cursussen is er bij de Intro Academy genoeg. “Er zijn meer dan 2000 opleidingen waar uit je kan kiezen. Dat kan een korte cursus zijn, maar ook een meerdaagse opleiding. Van een technische training tot een cursus Engels. En van een training om leidinggevende te worden tot een 2-daagse cursus om een heftruckcertificaat te halen. Als Intro en Doorzaam de aangevraagde training of opleiding hebben geaccepteerd kan de cursist meteen aan de slag.”

Magazijnmedewerker

Zo heeft een magazijnmedewerker zich gemeld, weet Bram. “Over een aantal jaar wil hij doorgroeien naar een leidinggevende rol. Daarom volgt hij nu een training. Ook op zijn werk is hij extra gemotiveerd en is hij bezig om een nieuwe medewerker in te werken. Op die manier doet hij alvast ervaring op.”

De eerste vouchers zijn inmiddels vergeven. “In mei en september geven we weer vouchers weg.” Wie dus een opleiding wil volgen, moet zeker eens contact opnemen met Bram. “Ik denk graag met mensen mee. Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden dan de vouchers alleen. Neem contact met me op. Dan help ik je graag verder.”

Ook belangstelling voor een scholingsvoucher? Neem dan contact op met Bram Valkenburg

Gerelateerde artikelen

Monteur RET helpt Rotterdamse metro vooruit

Ben je een technische aanpakker die met hart en ziel verknocht is aan Rotterdam? Dan is de baan van monteur metro vast en zeker wat voor jou. “In deze baan heb je één doel voor ogen: de Rotterdamse metro rijdende houden.”  Recruiter Arie Rijsdijk weet alles te vertellen over deze functie in hartje Rotterdam.    Wat […]

Lees artikel

CNC-frezer moet nauwkeurig en precies kunnen werken

Vast een functie die je vaak tegenkomt op een vacaturebank: CNC-frezer. Maar wat is dat nu precies voor baan? In ieder geval eentje waarbij veel nauwkeurigheid en precisie bij komt kijken.   Om maar direct met de deur in huis te vallen: CNC staat voor Computer Numerized Control of Computer Numerical Control. Simpel gezegd betekenen die […]

Lees artikel

Hulpmonteur Samir installeert beveiligingssystemen

Samir Ben Khey houdt al zijn leven lang van technische snufjes en computers. Dat komt uitstekend van pas in zijn baan als Hulpmonteur Beveiligingsinstallaties. Dagelijks is hij met collega’s op pad om beveiligingsinstallaties te installeren. “Ik krijg de kans elke dag nieuwe dingen te leren.”  Vijf jaar lang werkte Samir als procesoperator. Toch was dat […]

Lees artikel