De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Corné van den Hoorn

Wat Corné vroeger wilde worden? ‘Wat niet’ kan je beter vragen. De lijst is lang: kok, buschauffeur, hovenier, reisleider, beheerder van een vakantiepark en commercieel medewerker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de geboren Veluwenaar een manusje van alles was. Voor hij bij Intro Personeel startte was hij werkvoorbereider, barman en commercieel medewerker van een reisbureau tegelijk. Bij de laatstgenoemde functie organiseerde hij “met veel plezier” reizen. Tot Intro op zijn pad kwam.

Je kan het vandaag de dag haast niet meer indenken, maar Corné kwam uiteindelijk via een krantenadvertentie bij Intro terecht. “De directie gaf mij het vertrouwen dat ik mijn opleiding kon afronden en de kans om mij te ontwikkelen binnen de HRM-wereld.” Inmiddels is hij franchisenemer van vestiging Roosendaal. “Daar probeer ik het Intro-netwerk te vergroten.”

Spijt kreeg hij niet van zijn keuze voor Intro. “Elke dag is anders. Verschillende bedrijven, mensen en diverse soorten trajecten maken de functie elke dag nieuw. Ondernemerschap staat bij Intro Personeel hoog in het vaandel en ik krijg veel vrijheid om dit op mijn manier uit te oefenen.”

Overigens is Corné getrouwd met Ilona en vader van twee jongens en een dochter en woont in Zeeland. Hij heeft een brede interesse en houdt ervan om ‘onder de mensen’ te zijn. Zijn vrije tijd besteed hij aan koken, lezen en tuinieren.