De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Onze missie

Mensen gelukkig maken met een nieuwe werkplek.

Blije werknemers, blije werkgevers

Onze overtuiging

Ieder mens is uniek en is goed in bepaalde dingen.

Wij spreken dagelijks veel vakspecialisten over hun werk en passies. Het is ons vak en onze ambitie om talent en interesses te herkennen en te verbinden aan een baan die past. Het geeft een kick om te zorgen dat mensen weer blij naar hun werk gaan en dat onze klanten – bedrijven waar wij vacatures van krijgen – blij zijn met jou als nieuwe collega.

Wij werken met

Échte Vakspecialisten

Intro Personeel is sterk in de bemiddeling van vakspecialisten. Voor ons is een vakspecialist een praktisch ingesteld persoon met een LTS/VMBO/MBO opleiding en die heel goed is in het werken met zijn handen. Zo bemiddelen wij jaarlijks honderden mensen naar een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen.

Wij zijn Intro.

Wij verbinden

In een gesprek bij ons op kantoor of online, net wat je wilt, staat jouw verhaal centraal. We hebben het over je passie, je opleiding en eventuele werkervaring. Vervolgens gaan we op zoek naar een vacature bij één van onze klanten. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een groot netwerk met bedrijven waar wij mensen voor mogen zoeken. Dat doen wij vanuit tien vestigingen.

Wij zorgen

Voor een passende baan waar je plezier in hebt. Een werkplek waar jij, maar ook je gezin en vrienden, gelukkig van worden! Niemand zit te wachten op een chagrijnige vriend, man of voetbalmaat. Wij willen dat je tevreden thuiskomt van je werk. Ook vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt. Daarom kun je op onze kosten een cursus of opleiding volgen. Zo worden jouw skills steeds beter!

Wij steunen

Een gedeelte van onze winst gaat naar onze eigen foundation. Vanuit deze foundation steunen wij projecten in Oeganda, maar ook dichterbij huis. Zo zijn we betrokken bij verschillende sportclubs om sporten te stimuleren en voor iedereen mogelijk te maken. Maar ook in de vorm van een daklozenproject of initiatieven vanuit kerken.

aansluiten van kabels in een meterkast in de elektrotechniek.
Vijftien jaar en tien vestigingen verder

Specialist in vaste banen

Sinds 2006 zetten wij ons in om mensen naar de juiste werkplek te brengen. Vanaf dag één hebben wij ons gefocust op vaste banen. We willen werkgevers en werknemers met elkaar verbinden. Inmiddels hebben we tientallen ervaren recruiters op locaties in Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Roemenië.

Wat jij daarvan kunt merken?

Reviews

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de ervaringen van mensen uit ons netwerk!

Joshua (26 jaar) uit Spijkenisse is een echte sleutelaar. 🔧🔨 Onlangs begon hij met zijn nieuwe baan bij Recycling Kombinatie Reko B.v. Inmiddels zitten zijn eerste dagen erop als Procesoperator 💪🏼

Joshua Reko Recycling

Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Als je ergens mee zit of een vraag hebt zijn ze altijd bereikbaar en helpen ze je ermee.

Erol Ozdemir

Ik ben erg tevreden over Intro Personeel. Ze reageren snel en zijn professioneel. Intro heeft voor mij  de geweldigste en leukste baan gevonden, waar ik nu nog steeds met erg veel plezier werk!

Johan Batenburg

Eerlijk en professioneel goed communicatieniveau, ik raad het ten zeerste aan…

Renato Monteiro

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Een erg goede ervaring gehad met Jenty Vink van Intro Personeel. Vanaf het kennismakingsgesprek en telefonisch contact, tot tijdens de sollicitatieprocedure en zelfs het contact op de startdatum. Heel erg tevreden en dank voor alle goede zorgen!

William van Oel

Intro Personeel werkt erg netjes en snel, de betalingen zijn op tijd en ze komen tot nu toe altijd hun woord na. Ze zijn vriendelijk en meedenkend en ik ben erg blij met dit uitzendbureau omdat ik via Intro een leuke baan heb kunnen vinden.

Patrick A.

Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro Personeel, waardoor de drempel erg laag was. Na een introductiegesprek kwam Jaco al snel met een passende vacature. Daarom beveel ik Intro graag aan bij mensen. Bedankt voor de goede verzorging!

Larissa Peterse

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, maar even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we al snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intro Personeel!

Bart Hoogstraten

Vorig jaar bij Intro gekomen, op zoek naar een vaste job, en gevonden. Fantastische begeleiding en alles goed geregeld.

Sander Thomas

Ze doen zeker hun uiterste best om je aan een leuke job te helpen, maar ook ( zeker niet onbelangrijk, want daar doe je het toch voor) om jou een passend salaris te kunnen bieden. Zijn altijd goed bereikbaar en als je een app stuurt wordt die ook snel beantwoordt. Kortom : ik ben heel tevreden over Intro.

Ruud Hollander

De mensen die het mogelijk maken

Met trots presenteren wij onze mensen. Stuk voor stuk waardevol en onderdeel van de familie.

Onze partners

Vanuit Florys Groep werken wij samen met deze partijen om onze visie te realiseren:

Florys Groep

Met zes bedrijven helpen wij ondernemers om koers te houden. En wat ons betreft begint dat bij aandacht. Aandacht voor mensen bepaalt immers de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement behalen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van hun mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant.

Florys

Intro Personeel heeft een grote broer: Florys. Deze dienstverlener ontzorgt op de terreinen van mens, werk en organisatie. Bijvoorbeeld voor het starten van een uitzendbureauuitbesteden van backoffice uitzendbureau werkzaamheden of het kiezen van de juiste recruitmentsoftware. Florys biedt onder meer financiële en administratieve ondersteuning, fiscale en juridische expertise en kennis op het gebied van HR, Proces en IT. Dit leidt tot een integrale aanpak met oplossingen die samen werken. Dat helpt de ondernemer zijn keuzes in lijn te brengen met zijn strategische doelen.

Brys

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme. Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

Irys

Met Irys geloven wij in een wereld waarin iedereen voldoende kwalitatieve zorg krijgt. Dat begint voor een belangrijk deel bij mensen die hart voor de zorg hebben en hun talent willen inzetten. Irys zet zich elke dag in om hen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Dat doen wij door mensen te zoeken en te verbinden aan passende organisaties in de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. Samen brengen wij de zorg tot bloei!

Intro EU Staffing

Om het juiste talent te vinden, kijken wij soms ook over grenzen heen. Voor bepaalde functies vinden wij de beste match in een ander land. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de persoon, de skills en de ervaring. Vakmensen met beheersing van het Engels of het Duits. Wij hebben inmiddels veel expertise op het gebied van deze trajecten en ontzorgen jou volledig. Wij regelen niet alleen de match, contracten en verloning, maar ook de huisvesting. Een ander voordeel: wij spreken letterlijk de taal! Verrassend hè

Prevenzo

Als werkgever wil je er alles aan doen om het ziekteverzuim binnen je bedrijf zo snel mogelijk te verminderen. Logisch, om succesvol te zijn heb je jouw medewerkers hard nodig. Wij helpen jouw medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijg je grip op ziekte en verzuim met verzuimbegeleiding. Door de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat zij snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. Zo bespaar je kosten en blijft de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd.

JobUP

Sommige mensen leven met een ziekte, een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook zijn er mensen die in het verleden bepaalde keuzes hebben gemaakt en daardoor een stempel hebben gekregen. Deze mensen staan vaak buitenspel op de arbeidsmarkt. JobUp gelooft dat ook deze bijzondere mensen talenten hebben ontvangen. Met wat extra aandacht en inspanning kunnen deze talenten ingezet worden in onze maatschappij en in het bedrijfsleven. JobUp heeft de ambitie om dit bijzondere talent te zoeken en in te zetten. Hierdoor komen deze bijzondere mensen én bedrijven tot bloei!

Florys Foundation

Met onze bedrijven verdienen wij geld. We vinden het belangrijk om een deel daarvan te reserveren voor goede doelen en lokale initiatieven. Bijzonder doel van onze foundation zijn de projecten in Oeganda die wij samen met Stichting ZOA hebben opgezet. Wij vinden het gaaf om de voortgang in deze projecten te zien en te volgen. Waar eerst kansarme jongere op straat rondzworven, hebben zij nu een baan met opleiding gekregen. Ook helpen wij mensen met het starten van hun agrarische onderneming door het verstrekken van micro-kredieten. Zoals genoemd willen wij ook dichterbij huis van betekenis zijn. Zo koken wij als collega’s iedere maand voor dak- en thuislozen in Rotterdam. Ook zijn wij betrokken bij een lokaal project als Deelcafé de Buurman, die bewust wil omzien naar mensen die zich eenzaam voelen.