Maurits Visser

“Eigenlijk wel een grappig verhaal.” Zo noemt Maurits het, als hem gevraagd wordt hoe hij bij Intro terecht kwam. Hij werkt er alweer sinds 2010. Zoals veel van zijn collega’s droomde Maurits er niet in de eerste plaats van om recruiter te worden. Eerder dokter, gevechtspiloot of advocaat. De manier waarop hij recruiter werd is dan ook zeker memorabel.

Min of meer toevallig. “Het was tijdens de crisis destijds niet makkelijk om aan een baan te komen.” Een hele uitdaging voor Maurits. ”Ik kreeg een tip om eens bij Intro Personeel te gaan praten. Zo gezegd, zo gedaan. En daar zat ik dan opeens te praten over mijn ambities, drijfveren en competenties.” Maar het werd nog gekker. “Na het eerste gesprek krijg ik opeens een belletje dat een andere medewerker mij ook nog eens wil spreken. Ik dacht: ze gaan toch op zoek naar een baan voor mij? Tijdens het tweede gesprek werd er aan mij gevraagd wat ik van het werk bij Intro vond. Ik antwoordde: wat doen jullie precies allemaal? De rest is geschiedenis en inmiddels werk ik met veel plezier hier.”

“Voetballen is van jongs af aan echt mijn sport”. Misschien heeft zijn levensmotto ‘Geef nooit op!’ wel met de sportiviteit van de Sliedrechter te maken. “Winnaars zijn geen mensen die nooit iets fout doen”, aldus Maurits, “maar dat zijn mensen die nooit opgeven.”

Maurits is getrouwd en vader van twee dochters.