De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Recruitment technisch personeel

Recruitment, werven, selecteren, marketing

Een klantcontact met onze werkgevers in de recruitment.

Ben je op zoek naar technisch personeel?

Dan ben je bij Intro Personeel aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar zijn we actief in het werven van technisch personeel. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, denken wij snel met een verrassende oplossing te kunnen komen. Of wil je gewoon weten welke diensten wij leveren? Hieronder kun je rustig lezen wat wij doen.

Uitdagingen van werkgevers

Hoeveel herken jij van de onderstaande uitdagingen?

Een recruiter van Intro Personeel die bezig is met zijn dagelijkse werkzaamheden.

Recruitment bureau technisch personeel

Als recruitment bureau voor technisch personeel weten wij hoe lastig het is om nieuw technisch personeel te vinden. De reacties op de vacature vallen tegen of je hebt simpelweg geen tijd om zo’n tijdrovend wervingsproces zelf uit te voeren. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen! We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken. Maken we de juiste match? Dan kun je deze persoon direct in dienst nemen of via een uitzendtermijn.

Daarnaast biedt Intro Personeel een extra service mogelijkheid aan genaamd: recruitment marketing. Onze marketingafdeling gaat dan aan de slag met de marketing van jouw bedrijf.

Uitzenden & Detacheren

Intro Personeel biedt technisch personeel op een flexibele basis. Flexibiliteit staat bij ons niet gelijk aan het leveren van ‘dagjesmensen’. Omdat technische werknemers behoefte hebben aan zekerheid, steken wij altijd in op een duurzaam traject. Intro Personeel treedt op als juridisch werkgever en draagt daardoor de contractuele risico’s. Ondertussen kun je ervaren of de werknemer de juiste kennis en ervaring heeft. Of hij of zij echt bij je bedrijf past. Ondertussen zorgen wij goed voor deze werknemer. Zo kunnen we mensen trainen en opleiden via onze eigen Academy! Op die manier slijpen wij de werknemer steeds een beetje bij. Het is namelijk onze ambitie dat zowel uw organisatie als onze werknemer tot bloei komt. Dan is onze missie écht geslaagd!

Benieuwd hoe wij dat in de praktijk brengen? In onderstaande video vertelt Gerrit Verheij van Terberg Benschop wat Intro Personeel voor hen betekent.

Échte Vakspecialisten

Intro Personeel is sterk in de bemiddeling van vakspecialisten. Voor ons is een vakspecialist een praktisch ingesteld persoon met een LTS/VMBO/MBO opleiding en die heel goed is in het werken met zijn handen. Zo bemiddelen wij jaarlijks honderden mensen naar een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen.

Waar ligt jouw behoefte op het gebied van personeel?

Ben je benieuwd naar de oplossingen van Intro Personeel op het gebied van personeel of HR? Stuur ons een bericht of bel ons direct!