De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Wij zijn

Partner in groei en personeelsontwikkeling

Recruitment, werven, selecteren, marketing

Visie

Wij zien een arbeidsmarkt waarin het voor werknemers en werkgevers eenvoudig is om elkaar te vinden.

We kunnen er enorm van genieten om onze klanten blij te maken met een nieuwe collega. Iedere dag doen wij ons best om één van onze vele vacatures in te vullen. Dat begint bij plezier. Bij vakmanschap. Door gedreven je werk te doen. En natuurlijk door de juiste aandacht te geven aan klanten en werkzoekenden. Want met de juiste aandacht is alles mooier.

Uitdagingen van werkgevers

Hoeveel herken jij van de onderstaande uitdagingen?

Service 1

Werven, selecteren, bemiddelen

We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor. Maken we de juiste match? Dan kun je deze persoon direct in dienst nemen of eerst een periode via ons inhuren.

Service 2

Recruitment Marketing

De arbeidsmarkt is nog nooit zo florerend geweest als nu. De werkloosheid is laag en mensen zoeken vaak niet actief naar een baan. Werkgevers kunnen hierdoor nauwelijks de juiste mensen vinden. Met onze recruitment marketing dienstverlening gaan we een stapje verder en gaan we juist op zoek naar deze latente doelgroep werkzoekenden. We maken carrière websites, diverse wervingscampagnes en vergroten je zichtbaarheid op vacaturesites en social media.

Service 3

De Intro Academy

We vinden het belangrijk dat werknemers kunnen blijven groeien. Door de krapte in de markt wordt het ook steeds moeilijker om de juiste match op ervaring of opleiding te maken. Daarom zijn we in 2020 gestart met onze eigen online Intro Academy! De mensen die wij bemiddelen kunnen via dit platform een certificaat, cursus op zelfs een hele opleiding volgen. Ook kunnen we samen met onze klanten maatwerk leerlijnen opzetten. Zo kan de werknemer direct vanaf de eerste werkdag goed aan zijn ontwikkeling werken.

Service 4

Bredere dienstverlening vanuit Florys Groep

Intro Personeel is onderdeel van de Florys groep. Hierdoor kunnen wij jou als ondernemer veel breder adviseren dan alleen recruitment. Zo kunnen we breed meedenken over je HR-strategie, het inrichten van je financiële administratie, fiscale aangifte of IT-uitdagingen. Kijk gerust eens op www.florysgroep.nl.

Échte Vakspecialisten

Intro Personeel is sterk in de bemiddeling van vakspecialisten. Voor ons is een vakspecialist een praktisch ingesteld persoon met een LTS/VMBO/MBO opleiding en die heel goed is in het werken met zijn handen. Zo bemiddelen wij jaarlijks honderden mensen naar een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen.

Onze partners

Vanuit Florys Groep werken wij samen met deze partijen om onze visie te realiseren:

Florys Groep

Met zes bedrijven helpen wij ondernemers om koers te houden. En wat ons betreft begint dat bij aandacht. Aandacht voor mensen bepaalt immers de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement behalen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van hun mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant.

Florys

Intro Personeel heeft een grote broer: Florys. Deze dienstverlener ontzorgt op de terreinen van mens, werk en organisatie. Bijvoorbeeld voor het starten van een uitzendbureauuitbesteden van backoffice uitzendbureau werkzaamheden of het kiezen van de juiste recruitmentsoftware. Florys biedt onder meer financiële en administratieve ondersteuning, fiscale en juridische expertise en kennis op het gebied van HR, Proces en IT. Dit leidt tot een integrale aanpak met oplossingen die samen werken. Dat helpt de ondernemer zijn keuzes in lijn te brengen met zijn strategische doelen.

Brys

Met Brys brengen wij jouw carrière naar een hoger plan. Of je nu net klaar bent met je studie of toe bent aan een nieuwe stap, bij ons ben je aan het juiste adres. Geen snelle verkopers, maar sparringpartners die echt met je meedenken. Ieder met z’n eigen uitgebreid netwerk en specialisme. Door ons goed in jouw situatie te verplaatsen, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren willen we de sleutel zijn naar een nieuwe uitdaging. Soms kan een assessment of talentenanalyse ons daar goed bij helpen. De wind in de zeilen van jouw carrière, daar gaan we voor!

Irys

Met Irys geloven wij in een wereld waarin iedereen voldoende kwalitatieve zorg krijgt. Dat begint voor een belangrijk deel bij mensen die hart voor de zorg hebben en hun talent willen inzetten. Irys zet zich elke dag in om hen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen. Dat doen wij door mensen te zoeken en te verbinden aan passende organisaties in de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. Samen brengen wij de zorg tot bloei!

Intro EU Staffing

Om het juiste talent te vinden, kijken wij soms ook over grenzen heen. Voor bepaalde functies vinden wij de beste match in een ander land. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de persoon, de skills en de ervaring. Vakmensen met beheersing van het Engels of het Duits. Wij hebben inmiddels veel expertise op het gebied van deze trajecten en ontzorgen jou volledig. Wij regelen niet alleen de match, contracten en verloning, maar ook de huisvesting. Een ander voordeel: wij spreken letterlijk de taal! Verrassend hè

Prevenzo

Als werkgever wil je er alles aan doen om het ziekteverzuim binnen je bedrijf zo snel mogelijk te verminderen. Logisch, om succesvol te zijn heb je jouw medewerkers hard nodig. Wij helpen jouw medewerkers door begeleiding te geven, aandachtig te luisteren, mee te leven en de juiste vragen te stellen. Hierdoor krijg je grip op ziekte en verzuim met verzuimbegeleiding. Door de fysieke en mentale gezondheid van jouw werknemers centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat zij snel weer tot bloei komen in het arbeidsproces. Zo bespaar je kosten en blijft de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd.

JobUP

Sommige mensen leven met een ziekte, een lichamelijke of geestelijke beperking. Ook zijn er mensen die in het verleden bepaalde keuzes hebben gemaakt en daardoor een stempel hebben gekregen. Deze mensen staan vaak buitenspel op de arbeidsmarkt. JobUp gelooft dat ook deze bijzondere mensen talenten hebben ontvangen. Met wat extra aandacht en inspanning kunnen deze talenten ingezet worden in onze maatschappij en in het bedrijfsleven. JobUp heeft de ambitie om dit bijzondere talent te zoeken en in te zetten. Hierdoor komen deze bijzondere mensen én bedrijven tot bloei!

Florys Foundation

Met onze bedrijven verdienen wij geld. We vinden het belangrijk om een deel daarvan te reserveren voor goede doelen en lokale initiatieven. Bijzonder doel van onze foundation zijn de projecten in Oeganda die wij samen met Stichting ZOA hebben opgezet. Wij vinden het gaaf om de voortgang in deze projecten te zien en te volgen. Waar eerst kansarme jongere op straat rondzworven, hebben zij nu een baan met opleiding gekregen. Ook helpen wij mensen met het starten van hun agrarische onderneming door het verstrekken van micro-kredieten. Zoals genoemd willen wij ook dichterbij huis van betekenis zijn. Zo koken wij als collega’s iedere maand voor dak- en thuislozen in Rotterdam. Ook zijn wij betrokken bij een lokaal project als Deelcafé de Buurman, die bewust wil omzien naar mensen die zich eenzaam voelen.

Waar ligt jouw behoefte op het gebied van personeel?

Ben je benieuwd naar de oplossingen van Intro Personeel op het gebied van personeel of HR? Stuur ons een bericht of bel ons direct!