Wij zijn

Partner in groei en personeelsontwikkeling

Recruitment, werven, selecteren, marketing

Visie

Wij zien een arbeidsmarkt waarin het voor werknemers en werkgevers eenvoudig is om elkaar te vinden.

We kunnen er enorm van genieten om onze klanten blij te maken met een nieuwe collega. Iedere dag doen wij ons best om een van onze vele vacatures in te vullen. Dat begint bij plezier. Bij vakmanschap. Door gedreven je werk te doen. En natuurlijk door de juiste aandacht te geven aan klanten en werkzoekenden. Want met de juiste aandacht wordt alles mooier.

Uitdagingen van werkgevers

Hoeveel herken jij van de onderstaande uitdagingen?

Service 1

Werven, selecteren, bemiddelen

We speuren in ons netwerk, plaatsen advertenties en gaan op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voeren we de eerste sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor. Maken we de juiste match? Dan kun je deze persoon direct in dienst nemen of eerst een periode via ons inhuren.

Service 2

Recruitment Marketing

De arbeidsmarkt is nog nooit zo florerend geweest als nu. De werkloosheid is laag en mensen zoeken veelal niet actief naar een baan. Werkgevers kunnen hierdoor nauwelijks de juiste mensen vinden. Met onze recruitment marketing dienstverlening gaan we een stapje verder en gaan we juist op zoek naar deze latente doelgroep werkzoekenden. We maken we carrierewebsites, diverse wervingscampagnes en vergroten je zichtbaarheid op vacaturesites en social media.

Service 3

De Intro Academy

We vinden het belangrijk dat werknemers kunnen blijven groeien. Door de krapte in de markt wordt het ook steeds moeilijker om de juiste match op ervaring of opleiding te maken. Daarom zijn we sinds twee jaar gestart met onze eigen Academy! De mensen die wij bemiddelen kunnen via onze academie een certificaat, cursus op zelfs een hele opleiding doen. Ook kunnen we samen met onze klanten maatwerk leerlijnen opzetten zodat vanaf de eerste werkdag de werknemer gelijk goed werkt aan zijn ontwikkeling.

Service 4

Bredere dienstverlening vanuit Florys Groep

Intro Personeel is onderdeel van de Florys groep. Hierdoor kunnen wij jou als ondernemer veel breder adviseren dan alleen recruitment. Zo kunnen we breed meedenken over je HR-strategie, het inrichten van je financiële administratie, fiscale aangifte of IT-uitdagingen. Kijk gerust eens op www.florysgroep.nl.

Échte Vakspecialisten

Intro Personeel is sterk in de bemiddeling van vakspecialisten. Voor ons is een vakspecialist een praktisch ingesteld persoon met een LTS/VMBO/MBO opleiding en die heel goed is in het werken met zijn handen. Zo bemiddelen wij jaarlijks honderden mensen naar een baan in de techniek, logistiek, productie of in het groen.

Waar ligt jouw behoefte op het gebied van personeel?

Ben je benieuwd naar de oplossingen van Intro Personeel op het gebied van personeel of HR? Stuur ons een bericht of bel ons direct!