De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Timmerman

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
2100 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor deze functie uit het juiste hout gesneden! Lees snel verder voor meer informatie.

Inbouwmonteur Scheepsmotoren

Dorderecht
2600 - 3200
38 uur
MBO

Ben jij de allround metaalbewerker die ze in Dordrecht kunnen gebruiken? Lees dan snel de onderstaande vacature.

Monteur PDI

Benschop
2500 - 3000
38 uur
MBO

Gaat je hard sneller kloppen van het afleveren van kwaliteit? Ben jij technisch onderlegd, en ben je graag een belangrijke spil in een goed presterend internationaal maakbedrijf? Solliciteer dan snel op deze functie van Monteur PDI !

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Timmerman Werkplaats

Bodegraven
2000 - 2900
37.5 uur
MBO

Samen met een hechte groep collega’s aan de slag gaan op de werkplaats van dit familiebedrijf. Met als hoofdfocus het in elkaar zetten van kozijnen. Geïnteresseerd?

Technisch Medewerker Bouwplaats

Zevenbergschen Hoek
2400 - 2800
40 uur
MBO

Vind je het heerlijk om buiten te zijn? Samen met je technische collega’s het vak te leren als bronbemaler? Reageer direct op deze vacature!

Meubelmaker Assemblage Solid Surface

Rotterdam
2200 - 2500
38 uur
MBO

Maak jij binnenkort de beste meubels voor in practicumlokalen en laboratoria ruimtes? Lees dan snel verder!

Productie Timmerman

Hardinxveld-Giessendam
1700 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een functie als productie timmerman? In Hardinxveld kunnen we jou dan goed gebruiken. Lees snel verder voor de volledige vacature.

Montagemedewerker Overkappingen

Middelburg
2600 - 3500
40 uur
VMBO

Heb jij twee rechterhanden en houd je ervan om samen met je collega’s mooie dingen te bouwen? Lees dan snel verder!

Meewerkend Voorman interieurbouw

Hardinxveld-Giessendam
2800 - 4000
38.75 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende en aansturende functie in de interieurbouw? Klik dan snel verder om de gehele vacature te lezen. 

Leerling Timmerman Afbouw

Wijngaarden
1800 - 2000
40 uur
VMBO

Zie je het al voor je!? Opgeleid worden tot Timmerman. Lees dan snel verder.

Timmerman Werkplaats Vakantiehuisjes

Sliedrecht
2100 - 2500
40 uur
MBO

Voor je ligt een werktekening. Met één blik zie je wat het moet worden: een prachtig recreatie (vakantie)woningen voor op een vakantiepark in Nederland. De uitdaging voor jou, als Timmerman Werkplaats Vakantiewoningen, en jouw collega’s is om deze vakantiewoning op maat te produceren.

Timmerman (leerling)

Wijk en Aalburg
1850 - 2300
40 uur
VMBO

Samen met een ervaren timmerman op pad en het vak leren? Dat kan bij dit bedrijf in Wijk en Aalburg.

Vacatures timmerman

Intro Personeel heeft een breed aanbod voor vacatures als timmerman. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij samen met je collega’s werken op een bouwplaats? Bekijk het aanbod aan banen op onze pagina en vind de baan die het meest bij je past. Als timmerman zijn er veel verschillende soorten functies die je kan bekleden. Het is mogelijk om op een werkplek te werken, maar als je liever op verschillende locaties werkt is het ook mogelijk. Vindt de functie die het meest bij jou past door de filters te gebruiken aan de linker zijde. Hierdoor kan je de ideale vacatures timmerman vinden die bij jou passen.

Gemiddelde salaris bij de vacatures timmerman

Het salaris verschilt doordat er verschillende functies zijn, maar het salaris varieert tussen de €1600 en €3500. Het verschil zit het binnen de functies, ervaring en het aantal uur dat je werkt, maar het gemiddelde salaris voor de vacatures timmerman zit rond de €2200 per maand. Het salaris wordt bepaal door de werkgever en verschilt daarom per vacature. Wanneer je meer ervaring hebt zal je in de meeste gevallen ook een hoger salaris ontvangen of een betere functie kunnen bekleden. Het is daarom ook zeker mogelijk om door te groeien binnen het beroep, waardoor je steeds meer kan gaan verdienen.

Door groeimogelijkheden als timmerman

De timmerman vacatures bieden verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen organisaties of binnen het beroep. Er zijn namelijk verschillende niveaus aan vacatures te vinden als timmerman. Er zijn voor beginnende werkers functies te vinden als junior. Als junior heb je weer de mogelijkheid om je hoger op te werken, nadat je meer ervaring op hebt gedaan. Als je de ambitie hebt op door te groeien is het van belang om de juiste vacatures als timmerman te vinden, zodat het mogelijk is om hoger op te komen.

Timmerman hout aan het zagen

Veelgestelde vragen over de vacature timmerman

Het is mogelijk om een parttime baan te vinden, maar dit zal besproken moeten worden met de werkgever. Intro Personeel biedt één parttime vacature timmerman aan.

Als timmerman kan je doorgroeien door ervaring op te doen binnen het vakgebied. Je kan er voor kiezen om door te groeien als all round timmerman of je specialiseert je in een bepaald gebied. Naarmate je ervaring opdoet zal je ook meer verdienen.

De werkzaamheden bij de vacatures timmerman kunnen enorm variëren, doordat het vak enorm breed is. In de basis ben je bezig met het monteren, repareren of construeren van bouwwerken. Het is mogelijk om dit te doen bij huizen, maar ook op een werkplaats of steeds op verschillende locaties.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Intro Personeel beidt de mogelijkheid om door te groeien. Er wordt een leerplatform beschikbaar gesteld voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. Deze Academy zorgt ervoor dat er doorgroeimogelijkheden zijn binnen je vakgebied. Ze bieden verschillende dingen aan zoals: certificaten of cursussen. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Krijg een baan door een van de timmerman vacatures van Intro Personeel en krijg toegang tot dit exclusieve online platform. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.

Man aangenomen na invullen van vacatures intropersoneel.