Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Timmerman

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Timmerman Werkplaats

Kapelle
Nieuw!
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Wil je Timmerman worden? Of ben je een ervaren Timmerman Werkplaats? Lees dan verder en ga aan de slag bij een groeiend Bouwbedrijf met mooie mogelijkheden! 

Leerling Bandenmonteur

Ridderkerk
1800 - 2350
40 uur
MBO

Houdt jij van fysiek en afwisselend werk? In deze functie ga je banden monteren van heftrucks en het magazijn onderhouden. Dit doe je samen met je collega’s in een klein gezellig team!

Slotenmaker Junior

Amsterdam
2100 - 2700
40 uur
MBO

Je steekt nog even je hand op en zwaait naar een bewoner op de tweede etage. Zo, weer een klant blij gemaakt met een goed werkend kozijn! Dit is waar je het voor doet in de functie van Slotenmaker, Projectmonteur Kozijnen of Monteur Hang-en Sluitwerk.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Servicemonteur Installatietechniek

IJsselstein
2300 - 2800
40 uur
MBO

Al snel zie je wat er aan de hand is: er is een lek bij de cv-ketel! Werk aan de winkel dus. Jij kan dit probleem oplossen. Wil je meer weten over deze functie van Servicemonteur Installatietechniek?

Medewerker Vloerafwerker

IJsselstein
1900 - 2500
37.5 uur
MBO

Ben jij vrij, graag op pad, en werkzoekend in de bouw? Zoek je werk voor jaren, maar weet je nog niet precies waar? Yes, wij hebben JOU nodig als Medewerker Vloerafwerker voor onze badkamers en balkons!

Leerling Dakdekker

Ridderkerk
1600 - 2100
40 uur
MBO

Samen met je collega’s ben je al twee dagen bezig om dakbedekking aan te brengen op het dak van dit grote magazijn. Je maakt de valbeveiliging weer vast aan een ankerpunt en gaat verder waar je mee bezig bent: meters maken. Deze klus komt vandaag ongetwijfeld af.

Bouwhulp

Nieuw-Lekkerland
1700 - 2100
40 uur
MBO

Ben jij meer iemand voor de afbouw? Of heb je interesse in een andere kant van de bouw? Bij dit bedrijf kun jij je ei zeker kwijt. Doorgroeien behoort ook zeker tot de mogelijkheden. 

Monteur Buitendienst

Groot-Ammers
1800 - 2600
40 uur
VMBO

In deze functie ben je aan het sleutelen aan pompen en gemalen. Samen met je collega’s doe je dit in de ruime omgeving van de gemeente Molenlanden en de Drechtsteden. 

Junior Monteur Buitendienst

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij iemand die techniek erg leuk vindt maar (commercieel) klantcontact net zo?  Dan heb je bij deze vacature een goede combinatie. 

Medewerker Bouwplaats

Krimpen aan den IJssel
2250 - 2500
40 -
40 uur
VMBO

Je hebt als bouwplaatsmedewerker een afwisselende job. Je werkt in de buitenlucht en helpt betonboorders & slopers met het verrichten van de werkzaamheden.

Monteur Technische Dienst

Gouda
3000 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij een technische achtergrond en wil je deze graag inzetten voor een functie als Technische Dienst? Dan krijg je bij deze vacature de kans.

Junior Monteur Kranen

Schiedam
2000 - 2500
40 uur
MBO

Vind jij het tijd om aan grotere machines te sleutelen dan je scooter of auto? In deze functie van Junior Monteur Kranen krijg je daar zeker de kans voor! Lees snel verder om te kijken aan wat voor machines jij gaat sleutelen.

Vacatures timmerman

Intro Personeel heeft een breed aanbod voor vacatures als timmerman. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij samen met je collega’s werken op een bouwplaats? Bekijk het aanbod aan banen op onze pagina en vind de baan die het meest bij je past. Als timmerman zijn er veel verschillende soorten functies die je kan bekleden. Het is mogelijk om op een werkplek te werken, maar als je liever op verschillende locaties werkt is het ook mogelijk. Vindt de functie die het meest bij jou past door de filters te gebruiken aan de linker zijde. Hierdoor kan je de ideale vacatures timmerman vinden die bij jou passen.

Gemiddelde salaris bij de vacatures timmerman

Het salaris verschilt doordat er verschillende functies zijn, maar het salaris varieert tussen de €1600 en €3500. Het verschil zit het binnen de functies, ervaring en het aantal uur dat je werkt, maar het gemiddelde salaris voor de vacatures timmerman zit rond de €2200 per maand. Het salaris wordt bepaal door de werkgever en verschilt daarom per vacature. Wanneer je meer ervaring hebt zal je in de meeste gevallen ook een hoger salaris ontvangen of een betere functie kunnen bekleden. Het is daarom ook zeker mogelijk om door te groeien binnen het beroep, waardoor je steeds meer kan gaan verdienen.

Door groeimogelijkheden als timmerman

De timmerman vacatures bieden verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen organisaties of binnen het beroep. Er zijn namelijk verschillende niveaus aan vacatures te vinden als timmerman. Er zijn voor beginnende werkers functies te vinden als junior. Als junior heb je weer de mogelijkheid om je hoger op te werken, nadat je meer ervaring op hebt gedaan. Als je de ambitie hebt op door te groeien is het van belang om de juiste vacatures als timmerman te vinden, zodat het mogelijk is om hoger op te komen.

Veelgestelde vragen over de vacature timmerman

Het is mogelijk om een parttime baan te vinden, maar dit zal besproken moeten worden met de werkgever. Intro Personeel biedt één parttime vacature timmerman aan.

Als timmerman kan je doorgroeien door ervaring op te doen binnen het vakgebied. Je kan er voor kiezen om door te groeien als all round timmerman of je specialiseert je in een bepaald gebied. Naarmate je ervaring opdoet zal je ook meer verdienen.

De werkzaamheden bij de vacatures timmerman kunnen enorm variëren, doordat het vak enorm breed is. In de basis ben je bezig met het monteren, repareren of construeren van bouwwerken. Het is mogelijk om dit te doen bij huizen, maar ook op een werkplaats of steeds op verschillende locaties.

Opleidingsmogelijkheden bij Intro Personeel

Intro Personeel beidt de mogelijkheid om door te groeien. Er wordt een leerplatform beschikbaar gesteld voor jouw ontwikkeling: Intro Academy. Deze Academy zorgt ervoor dat er doorgroeimogelijkheden zijn binnen je vakgebied. Ze bieden verschillende dingen aan zoals: certificaten of cursussen. Wil jij toegang tot de Intro Academy? Krijg een baan door een van de timmerman vacatures van Intro Personeel en krijg toegang tot dit exclusieve online platform. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen jouw vakgebied.