De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

16 april, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet.

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie om in Hardinxveld-Giessendam te gaan werken. Het heeft zo z’n voordelen om in de Zuid-Hollandse gemeente je werkplezier te zoeken.

  • De maritieme sector

Wie werk zoekt in de maritieme industrie moet zeker eens vacatures in Hardinxveld bekijken. De rivier de Mewede ligt naast de deur. Daarom liggen hier veel kansen. De regio staat bekend om zijn maritieme industrie. Dat komt omdat er verschillende scheepswerven en maritieme bedrijven zijn gevestigd. De bedrijven zijn gespecialiseerd in de bouw en onderhoud schepen. Bijvoorbeeld baggerschepen, sleepboten en binnenvaartschepen. Dat zorgt er voor dat er voor verschillende beroepen vacatures zijn, De bedrijven zoeken bijvoorbeeld scheepsbouwers, technici, lassers en ingenieurs.

  •  De centrale ligging

Je kunt Hardinxveld-Giessendam op veel manieren bereiken: via de weg, het spoor en het water De snelweg A15 loopt dwars door het dorp, van west naar oost. Ook heeft het dorp maar liefst drie treinstations. Als je in de Merwede-Lingelijn stapt kom je uiteindelijk in Dordrecht of in Gorinchem uit. Met een voetveer kom je zo in Werkendam, Gorinchem of Sleeuwijk terecht.

  •  Een landelijke omgeving

Oké, toegegeven je gaat niet perse voor de mooie omgeving ergens werken. Maar het is wel fijn dat het er is. Als je van het station naar je werk loopt bijvoorbeeld of je met de auto door de polder rijdt. Omdat Hardinxveld-Giessendam midden in de Alblasserwaard én langs de rivier de Merwede ligt kun je in je pauze veel plezier beleven aan de leuke omgeving.

  • Veel technische vacatures

In Hardinxveld-Giessendam zijn verschillende technische bedrijven gevestigd. Die zijn bijvoorbeeld actief in de machinebouw of de metaalbewerking. Dit is voordelig voor mensen die op zoek zijn naar technisch werk. Ook in deze sector zijn er namelijk veel vacatures te vinden. Denk aan banen als timmerman of metaalbewerker.

Woon je in deze regio en zoek je een baan? Of wil je graag in deze regio werken? Neem gerust contact op met een recruiter van onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel