De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

16 april, 2024
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet.

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie om in Hardinxveld-Giessendam te gaan werken. Het heeft zo z’n voordelen om in de Zuid-Hollandse gemeente je werkplezier te zoeken.

  • De maritieme sector

Wie werk zoekt in de maritieme industrie moet zeker eens vacatures in Hardinxveld bekijken. De rivier de Mewede ligt naast de deur. Daarom liggen hier veel kansen. De regio staat bekend om zijn maritieme industrie. Dat komt omdat er verschillende scheepswerven en maritieme bedrijven zijn gevestigd. De bedrijven zijn gespecialiseerd in de bouw en onderhoud schepen. Bijvoorbeeld baggerschepen, sleepboten en binnenvaartschepen. Dat zorgt er voor dat er voor verschillende beroepen vacatures zijn, De bedrijven zoeken bijvoorbeeld scheepsbouwers, technici, lassers en ingenieurs.

  •  De centrale ligging

Je kunt Hardinxveld-Giessendam op veel manieren bereiken: via de weg, het spoor en het water De snelweg A15 loopt dwars door het dorp, van west naar oost. Ook heeft het dorp maar liefst drie treinstations. Als je in de Merwede-Lingelijn stapt kom je uiteindelijk in Dordrecht of in Gorinchem uit. Met een voetveer kom je zo in Werkendam, Gorinchem of Sleeuwijk terecht.

  •  Een landelijke omgeving

Oké, toegegeven je gaat niet perse voor de mooie omgeving ergens werken. Maar het is wel fijn dat het er is. Als je van het station naar je werk loopt bijvoorbeeld of je met de auto door de polder rijdt. Omdat Hardinxveld-Giessendam midden in de Alblasserwaard én langs de rivier de Merwede ligt kun je in je pauze veel plezier beleven aan de leuke omgeving.

  • Veel technische vacatures

In Hardinxveld-Giessendam zijn verschillende technische bedrijven gevestigd. Die zijn bijvoorbeeld actief in de machinebouw of de metaalbewerking. Dit is voordelig voor mensen die op zoek zijn naar technisch werk. Ook in deze sector zijn er namelijk veel vacatures te vinden. Denk aan banen als timmerman of metaalbewerker.

Woon je in deze regio en zoek je een baan? Of wil je graag in deze regio werken? Neem gerust contact op met een recruiter van onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Gerelateerde artikelen

Vicnent van den Hoeven is orderpikcer bij Houthandel Van Dam

Bij Houthandel Van Dam is Vincent met veel plezier orderpicker

Orderpicker Vincent van den Hoeven werkt met veel plezier bij Houhandel Van Dam. Op de zijlader en heftruck zorgt hij ervoor dat alle goederen getransporteerd worden. “Er is hier een gezellige werksfeer.” Het is een warme werkdag voor Vincent. De thermometer slaat meer dan 25 graden Celsius aan in Bunnik. Een zomerse voorjaarsdag dus. Maar […]

Lees artikel
Wilco Oosterwijk is operator bij Snoei Prefab Buidlings

Bij Snoei Prefab Buildings zit operator Wilco helemaal op z’n plek

Of het nu gebogen golfplaten, koraalrode of blauwe golfplaten zijn. Wilco Oosterwijk, machineoperator bij Snoei Prefab Buildings in Krimpen aan den IJssel, produceert ze. Begin dit jaar begon hij in deze functie. “Deze baan is een schot in de roos.” Hij had het totaal niet naar zin in zijn vorige baan, zegt de 46-jarige Wilco. […]

Lees artikel
Mobeiele telefoon, waarom je altijd een recruiter moet terugbellen.

Gemiste oproep van een recruiter? Altijd slim om even terug te bellen

Stel, je staat in de paskamer net een broek te passen als je telefoon gaat. Een recruiter, zo blijkt na een check bij je gemiste oproepen. Toch maar even terugbellen. Altijd slim om te doen. Om maar met de deur in huis te vallen: ja, het is slim om terug te bellen als je een […]

Lees artikel