De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel, meer dan een uitzendbureau

Uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam zorgt voor vaste banen

Wie het Intro-pand aan de Molenstraat binnenstapt, hoort een typerend belletje. Meestal is dat het sein voor recruiters dat er een werkzoekende kandidaat binnenstapt. Of een andere bezoeker natuurlijk. Iedereen wordt sowieso hartelijk ontvangen. Het zijn deze recruiters die al menig kandidaat uit de Alblasserwaard en verre omstreken aan een vaste baan hebben geholpen. Van kandidaten uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Sinds 2012 is Intro in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar eigenlijk al langer actief in de regio. De voorloper van deze vestiging zat namelijk enige tijd in Sliedrecht. Al met al, levert dat een schat aan ervaring op.

In de regio Alblasserwaard en Drechtsteden zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Hardinxveld-Giessendam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Junior Kistenmaker

Hardinxveld-Giessendam
2100 - 3000
40 uur
VMBO

Kan je goed overweg met houtbewerkingsinstrumenten? Of ben jij bereidt om een nieuw vak te leren? Dan ben jij voor deze functie uit het juiste hout gesneden! Lees snel verder voor meer informatie.

Uitvoerder Bouw

Hardinxveld-Giessendam
3300 - 4500
40 uur
HBO / WO

Ben jij toe aan een ‘bouw’kans in je carrière? 🏗️ Als Uitvoerder nieuwbouw bij ons zorg jij ervoor dat bouwprojecten op rolletjes lopen, of beter gezegd, op steigers staan! Met jouw praktische inzicht en passie voor de bouw, zorgen we samen voor indrukwekkende skyline-veranderingen. 🔨 Klik hier en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze […]

Metaalbewerker

Hardinxveld-Giessendam
2250 - 3250
40 uur
MBO

Ben jij klaar om je carrière naar het volgende niveau te tillen en een meester in CNC kanten te worden? Dan is dit jouw kans!