De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Intro Personeel
Intro Personeel, meer dan een uitzendbureau

Uitzendbureau Hardinxveld-Giessendam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Hardinxveld-Giessendam zorgt voor vaste banen

Wie het Intro-pand aan de Molenstraat binnenstapt, hoort een typerend belletje. Meestal is dat het sein voor recruiters dat er een werkzoekende kandidaat binnenstapt. Of een andere bezoeker natuurlijk. Iedereen wordt sowieso hartelijk ontvangen. Het zijn deze recruiters die al menig kandidaat uit de Alblasserwaard en verre omstreken aan een vaste baan hebben geholpen. Van kandidaten uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Sinds 2012 is Intro in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar eigenlijk al langer actief in de regio. De voorloper van deze vestiging zat namelijk enige tijd in Sliedrecht. Al met al, levert dat een schat aan ervaring op.

In de regio Alblasserwaard en Drechtsteden zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Hardinxveld-Giessendam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Voorman Interieurbouw

Hardinxveld-Giessendam
3000 - 4000
38.75 uur
MBO

Weet jij goed mensen aan te sturen en heb je een passie voor schepen? Stap aan boord en ga aan de slag als Voorman Interieurbouw!

Timmerman Scheepsbouw

Hardinxveld-Giessendam
2300 - 3150
38.75 uur
VMBO

Ben jij een Scheepstimmerman met een passie voor het creëren van unieke interieurs op cruiseschepen? Zet de eerste stap naar jouw nieuwe carrière en solliciteer nu!

Werkvoorbereider

Hardinxveld-Giessendam
3200 - 3600
40 uur
HBO

Wil jij als werkvoorbereider bijdragen aan uitdagende bouwprojecten? Met flexibele werktijden, een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden wij jou de perfecte omgeving om je talenten te benutten. Solliciteer nu!