De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Hardinxveld-Giessendam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Hardinxveld-Giessendam

Wie het Intro-pand aan de Molenstraat binnenstapt, hoort een typerend belletje. Meestal is dat het sein voor recruiters dat er een werkzoekende kandidaat binnenstapt. Of een andere bezoeker natuurlijk. Iedereen wordt sowieso hartelijk ontvangen. Het zijn deze recruiters die al menig kandidaat uit de Alblasserwaard en verre omstreken aan een vaste baan hebben geholpen. Van kandidaten uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Sinds 2012 is Intro in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar eigenlijk al langer actief in de regio. De voorloper van deze vestiging zat namelijk enige tijd in Sliedrecht. Al met al, levert dat een schat aan ervaring op.

In de regio Alblasserwaard en Drechtsteden zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Hardinxveld-Giessendam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Magazijnmedewerker Maritiem

Hardinxveld-Giessendam
1600 - 2250
38 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een logistiek uitdaging in de maritieme sector in Hardinxveld Giessendam? Lees dan snel verder.

Monteur materieeldienst

Hardinxveld-Giessendam
2400 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de materieeldienst van een grote aannemer in Hardinxveld-Giessendam? Lees dan snel verder.

Assemblage Medewerker Koeltechniek

Hardinxveld-Giessendam
1900 - 2200
38 uur
VMBO

Je draait mee in het gehele werkproces en zult iedere dag andere handelingen verrichten om de grote ventilators te monteren.