Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Hardinxveld-Giessendam

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Hardinxveld-Giessendam

Wie het Intro-pand aan de Molenstraat binnenstapt, hoort een typerend belletje. Meestal is dat het sein voor recruiters dat er een werkzoekende kandidaat binnenstapt. Of een andere bezoeker natuurlijk. Iedereen wordt sowieso hartelijk ontvangen. Het zijn deze recruiters die al menig kandidaat uit de Alblasserwaard en verre omstreken aan een vaste baan hebben geholpen. Van kandidaten uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Sinds 2012 is Intro in Hardinxveld-Giessendam gevestigd, maar eigenlijk al langer actief in de regio. De voorloper van deze vestiging zat namelijk enige tijd in Sliedrecht. Al met al, levert dat een schat aan ervaring op.

In de regio Alblasserwaard en Drechtsteden zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Hardinxveld-Giessendam

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Hardinxveld-Giessendam

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Hardinxveld-Giessendam
2230 - 2500
40 uur
MBO

Allround Sign Monteur

Hardinxveld-Giessendam
2000 - 2600
40 uur
MBO

De beste reclame, is geïnstalleerde reclame. Ben jij een echte aanpakker met twee rechterhanden en heb je geen last van hoogtevrees?

Schoonmaakster Vrouw/Man

Hardinxveld-Giessendam
1000 - 1400
25 uur
VMBO

Vind jij het heerlijk om de ruimtes schoon en netjes achter te laten. Ben jij beschikbaar voor 9 uur in de week. Dan is deze functie als schoonmaakster wat voor jou?