De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Barendrecht

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Barendrecht

Op de vestiging Barendrecht voelen de recruiters van Intro Personeel zich helemaal in hun element. De nuchtere inslag en mentaliteit van “niet lullen maar poetsen” die deze regio zo kenmerkt zit in hun vezels. Vanuit deze snelgroeiende poldergemeente, onder de rook van Rotterdam, zijn sinds 2011 een groot aantal duurzame samenwerkingen opgebloeid met diverse ondernemers uit deze regio. Of het nu gaat om die grote multinational uit “het Rotterdamse” of juist een kleinere machinefabriek in de Hoeksche Waard.

De recruiters van uitzendbureau Intro Barendrecht helpen om je doelen te bereiken en hebben een scherp oog voor de beste maatwerkoplossing. Uiteraard denken ze hierin verder dan de eigen regio en zoeken we waar nodig de verbinding met een van onze andere vestigingen. Alles met als doel om mensen en organisaties bij elkaar te brengen!

In de regio Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Barendrecht

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Barendrecht

Assistent Expediteur

Barendrecht
2300 - 2600
40 uur
MBO

Zijn internationale trajecten jouw ding? Wil jij opgeleid worden tot een ervaren Expediteur? Lees dan verder. 

Financieel Administratief Medewerker

Barendrecht
2400 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar uitdagend werk in de financieel administratieve hoek? Lees dan snel verder!

Monteur Internationaal

Barendrecht
2700 - 3800
40 uur
MBO

Ben jij monteur en wil jij graag wat van de wereld zien? Dat kan in deze functie van Internationaal Monteur.