De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Aron Plomp

Aron is een echte Rotterdammert. In de havenstad woont hij in een huis met twee vrienden. Al gebied de eerlijkheid te zeggen dat hij opgegroeid is in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar ja, dat is ook op een steenworp van Rotterdam.

Eerst zat hij in de koffie. Als accountmanager. Daarna in de kamerplanten en kamerplantstekjes. Bij een start-up. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam hij bij Intro Personeel terecht. En wij zijn blij hem. Zelf vindt hij zijn baan als recruiter ook prima bevallen. “Het leukste aan mijn functie vind ik dat die zo dynamisch is. Je spreekt veel mensen en bent veel aan ’t schakelen met kandidaten, klanten en collega’s. Zo zoeken we naar een mooie match om een mooie plaatsing te kunnen realiseren. Het is leuk om sociaal bezig te zijn. Ik hoop dat ik nog veel mensen kan blij maken met een nieuwe baan.”

Ooit droomde hij ervan om profvoetballer te worden. Dat is niet gebeurd. Nu voetbalt heel veel in zijn vrije tijd. “Het is mijn grootste hobby”, zegt Aron. “Ook ga ik graag een drankje drinken met vrienden. Of ik speel een potje paddel met hen. Een goed gesprek hoort daar helemaal bij.”