De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Dave Gomes Monteiro

Zoals veel jongens droomde Dave ervan om ooit profvoetballer te worden. “Ik heb het echter nooit verder geschopt dan de amateurs van Strijen. Ook mooi.”

Inmiddels is hij als recruitment consultant. “Een ontzettend afwisselende functie, dat is leuk. Je hebt goede gesprekken met kandidaten en kunt zowel kandidaten als bedrijven blij maken met de invulling van een vacature.”

Op de vestiging heeft hij het eveneens naar zijn zin. “Ik werk ik een ontzettend fijn team. We kunnen zowel zakelijk als persoonlijk erg goed met elkaar opschieten. We houden elkaar scherp en opereren echt als team. Bij tegenslagen balen we met elkaar mee en van de successen genieten we met elkaar.”

Via een medestudent, nu een collega, op een bijbelschool kwam hij bij Intro Personeel terecht. “Na mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik een jaar een fulltime bijbelschool gevolgd. Een collega volgde die Bijbelschool ook. Aan het einde van het jaar waren we beiden op zoek naar een baan. Hij was in gesprek geweest met Brys en gaf mij de tip ook eens met hen te praten om te oriënteren voor een baan. Tijdens het gesprek vroeg de recruiter of ik interesse had in de interne functie van Recruitment Consultant bij Intro Personeel. Na twee gesprekken en een meeloopdag ben ik aan de slag gegaan.”

In zijn vrije tijd verdiept hij zich in het christelijk geloof. “Ik speel graag een potje voetbal of een spelletje, maak ik een wandeling door de natuur en geniet ik van verdiepende en opbouwende gesprekken. Het liefst verdiep ik mij in het christelijk geloof, omdat mijn geloof in Jezus Christus het belangrijkste is in mijn leven. Zo geniet ik van de avondschool systematische theologie die ik mag volgen en bezoek ik regelmatig christelijke conferenties.”