De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau IJsselstein

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in IJsselstein. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in IJsselstein zorgt voor vaste banen

Sinds januari 2015 is Intro Personeel gevestigd als uitzendbureau in IJsselstein. Mochten de recruiters vergeten zijn dat ze in deze Utrechtse gemeente zitten, dan hoeven zij alleen maar even tijdens de pauze een rondje te lopen (en dat gebeurt regelmatig!). Op ruim een kilometer van vestiging herinnert de Gerbrandytoren hen er wel aan dat ze in IJsselstein zijn.

Samen zetten de recruiters in het kantoor aan Industrieweg 28 hun schouders eronder om mensen aan een vaste baan in de regio te helpen. Met hun uitgebreide netwerk kunnen ze veel voor hen betekenen. In alle sectoren wordt er personeel bemiddelt, maar in het bijzonder in de logistieke, technische en groene sector. Samen met de kandidaat zoeken de recruiters naar een een plek waar die persoon tot bloei kan komen. Mensen die de mouwen opstropen en ervoor willen gaan.

Zeker in Utrecht zelf zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld uitzendwerk, seizoenswerk en opvangen van pieken. Wij zien onszelf niet als zomaar uitzendbureau in IJsselstein. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan de reguliere uitzendbureaus in IJsselstein.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in IJsselstein

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in IJsselstein

Productiemedewerker

IJsselstein
Nieuw!
2700 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij een ijzersterke Productiemedewerker? Wil je snel aan de slag? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Operator Gevelbeplating eruit ziet!

Servicemonteur

IJsselstein
2700 - 3400
38 uur
MBO

Hou jij ervan om te sleutelen? Als Servicemonteur Meeneemvorkheftrucks werk jij dagelijks mee aan de service en het onderhoud van meeneemheftrucks. Interesse? Lees snel verder en solliciteer! 

Service Coördinator

IJsselstein
2665 - 3790
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Service Coördinator in de techniek? Lees dan snel verder en solliciteer!