De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Martijn de Heer

Wat Martijn het leukste aan zijn werk vindt? “Dat je mensen oprecht helpt aan een leuke nieuwe baan en dat je de klanten tevreden houdt met goed personeel.  Ook de goede sfeer binnen het team is heel erg fijn. Er is tijd voor een grapje, maar er wordt ook serieus hard gewerkt. Het leuke aan het werk als recruiter is dat elke kandidaat een ander verhaal heeft. Daardoor wordt je mensenkennis in no-time vergroot.”

Door een stage maakte Martijn kennis met het recruitersvak en kwam hij in 2022 bij Intro Personeel terecht. “In mijn stage kwam ik erachter dat ik dit vak heel erg leuk vind. Naast de goede sfeer binnen het team, is het leuk om mensen te helpen aan een nieuwe leuke baan. Het geeft mij dus veel voldoening als ik iemand aan het werk help die het heel erg naar zijn of haar zin heeft.”

Anderen zou hij ook zeker aanraden om recruiter te worden. “Misschien denken mensen dat je als recruiter alleen maar achter je bureau zit te werken. Dat is niet zo. Het is echt een allround vakgebied. Je gaat op bezoek bij klanten, hebt gesprekken met kandidaten en je gaat samen met de kandidaat op zoek naar de juiste match. Het is dus een heel erg sociaal beroep dus en zeker niet alleen maar computerwerk.”

Het leukste wat Martijn tot nu toe heeft meegemaakt was de bemiddeling van een vader én zijn zoon. “De zoon kwam bij ons op gesprek en vertelde dat zijn vader ook op zoek was naar werk. Drie dagen later had ik ook een gesprek met zijn vader. Inmiddels zijn ze als koppel aan het werk gegaan in de loodsenbouw.”

In zijn vrije tijd is de recruiter bezig met sport en reist hij de wereld over. “Op zaterdag ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als scheidsrechter. Ik ben een voetballiefhebber en vind het leuk om leiding te geven aan spelers en trainers. Naast de arbitrage is het ook een echte sportliefhebber. Niet alleen om te doen, maar ook om te kijken en te volgen.”

“Ook houd ik van reizen. Van elk land waar ik ben geweest verzamel ik een souvenirtje. Mijn verzameling is nog lang niet vol. Er is nog veel te zien en te reizen!”