De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Krimpen aan den IJssel

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel zorgt voor vaste banen

Intro Personeel Krimpen is één van de oudste loten aan de Intro-stam. Sinds 2009 is Intro in Krimpen aan den IJssel gevestigd. Je kunt het kantoor vinden tegenover winkelcentrum ‘De Korf’. Wat de vestiging kenmerkt is het een open karakter, maar ook de persoonlijke aandacht die er voor werkzoekende en bedrijven is.

Met tal van bedrijven in de regio zijn sinds de oprichting duurzame relaties opgebouwd. Van jong tot oud kan daarom bij de recruiters aan De Korf 55 aankloppen voor een vaste baan. Inmiddels is Intro Personeel Krimpen ruim een decennium in de Krimpenerwaard. Daardoor is het netwerk met mooie bedrijven enorm.

In de regio Krimpen en Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als zomaar uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Krimpen aan den IJssel

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Krimpen aan den IJssel

Veiligheidscoördinator

Krimpen aan den IJssel
2800 - 4200
40 uur
MBO

Ben jij een Veiligheidscoördinator met ervaring in de civiele techniek of een andere branche? Ja? Dan hebben wij prachtige uitdaging bij een snelgroeiend familiebedrijf in de sloopwerken.

Accountmanager

Krimpen aan den IJssel
3200 - 3800
40 uur
MBO

Ben jij klaar om de wereld van bedrijfskleding op zijn kop te zetten? Lees snel verder! En we drinken op korte termijn een bak koffie met elkaar.

Logistiek Technisch Medewerker

Krimpen aan den IJssel
2000 - 3000
40 uur
VMBO

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Lees dan snel verder!