De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Krimpen aan den IJssel

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel zorgt voor vaste banen

Intro Personeel Krimpen is één van de oudste loten aan de Intro-stam. Sinds 2009 is Intro in Krimpen aan den IJssel gevestigd. Je kunt het kantoor vinden tegenover winkelcentrum ‘De Korf’. Wat de vestiging kenmerkt is het een open karakter, maar ook de persoonlijke aandacht die er voor werkzoekende en bedrijven is.

Met tal van bedrijven in de regio zijn sinds de oprichting duurzame relaties opgebouwd. Van jong tot oud kan daarom bij de recruiters aan De Korf 55 aankloppen voor een vaste baan. Inmiddels is Intro Personeel Krimpen ruim een decennium in de Krimpenerwaard. Daardoor is het netwerk met mooie bedrijven enorm.

In de regio Krimpen en Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als zomaar uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Krimpen aan den IJssel

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Krimpen aan den IJssel

Boomverzorging Medewerker

Krimpen aan den IJssel
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij het liefst lekker praktisch bezig? Lijkt het jou leuk om lekker buiten te werken en heb je geen hoogtevrees? Lees dan verder!  

Steigerbouwer Junior

Krimpen aan den IJssel
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Jij werkt graag met je handen en buffelen op hoogte is voor jou ook geen probleem. Dan ziet je hier op de juiste plek!

Content Marketeer

Krimpen aan den IJssel
3000 - 4000
40 uur
HBO / WO

Ben jij een marketeer in hart en nieren? Je past dan helemaal op deze functie als content marketeer in een technische omgeving.