Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Krimpen a/d IJssel

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Krimpen a/d IJssel

Intro Personeel Krimpen is één van de oudste loten aan de Intro-stam. Sinds 2009 is Intro in Krimpen aan den IJssel gevestigd. Je kunt het kantoor vinden tegenover winkelcentrum ‘Arcade De Korf’. Wat de vestiging kenmerkt is het een open karakter, maar ook de persoonlijke aandacht die er voor werkzoekende en bedrijven is.

Met tal van bedrijven in de regio zijn sinds de oprichting duurzame relaties opgebouwd. Van jong tot oud kan daarom bij de recruiters aan De Korf 55 aankloppen voor een vaste baan. Inmiddels is Intro Personeel Krimpen ruim 13 jaar actief in de Krimpenerwaard. Daardoor is het netwerk met mooie bedrijven enorm.

In de regio Krimpen en Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Krimpen a/d IJssel

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Krimpen a/d IJssel

Servicemonteur Witgoed

Krimpen aan den IJssel
1700 - 2300
40 uur
VMBO

Ben jij graag met je handen bezig en word je blij van klanten helpen? Dan zit je binnen deze functie op de juiste plek.

Stratenmaker Junior

Krimpen aan den IJssel
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Leuke functie als junior stratenmaker

Groenvoorziening Leerling

Krimpen aan den IJssel
1500 - 2000
40 uur
VMBO

Werk je graag buiten en vind je het heerlijk om met natuur te werken? Dan is dit de plek voor jou.