De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Leiderdorp

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Leiderdorp als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Leiderdorp te vinden.

bekijk alle vacatures voor Leiderdorp en omgeving bij Intro Personeel.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Junior Monteur Buitendienst

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij iemand die techniek erg leuk vindt maar (commercieel) klantcontact net zo?  Dan heb je bij deze vacature een goede combinatie. 

Voorman Groenvoorziening

Alphen aan den Rijn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Werken aan mooie projecten in de regio Alphen aan den Rijn? Dat kan! In deze functie van Meewerkend Voorman Groenvoorziening stuur je dagelijks een ploeg aan en regelen jullie het groenonderhoud in de regio. 

Logistiek Medewerker

Zoeterwoude
2000 - 2400
36 uur
MBO

Zoek je een afwisselende baan in de logistiek en vind je houdgeur heerlijk ruiken? Dan is deze baan voor jou.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hekwerkmonteur

Hazerswoude-Dorp
2150 - 2900
40 uur
MBO

Vind jij het fijn om actief bezig te zijn tijdens je werk. En vind je zwaar fysiek werk niet erg?  Lees dan snel verder.  

Medewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
1800 - 2300
40 uur
MBO

Particulieren ontvangen en oude metalen innemen en sorteren.

Kraanmachinist

Hazerswoude-Dorp
2000 - 2600
40 uur
MBO

Kan jij zorgvuldig te werk gaan en krijg jij er plezier van om als kraanmachinist aan de slag te gaan? Dan is dit de baan voor jou.

Groenvoorziening Medewerker

Hazerswoude Rijndijk
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Handen uit de mouwen steken daar houd je van als Groenvoorziening medewerker. Buiten bezig zijn voor een gezellig hoveniers bedrijf in Hazerswoude. 

Voorman Groenvoorziening

Benthuizen
1800 - 2800
40 uur
MBO

Een voorman die altijd wel weet wat er moet gebeuren, en hoe je de problemen het snelst oplost. Ben jij deze persoon? lees dan snel verder! 

Machinist groenvoorziening

Benthuizen
1900 - 2800
40 uur
MBO

Buiten bezig zijn, dat is waar je blij van word. Op je machine jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit alles doe je bij een gemoedelijk bedrijf met een persoonlijke sfeer. 

Constructiebankwerker

Alphen aan den Rijn
2000 - 3000
40 uur
MBO

Je hebt meerdere Het modificeren van bijvoorbeeld heftrucks, maar ook het verbinden van staalconstructies. 

Werkplaatsmonteur

Alphen aan den Rijn
2500 - 3100
40 uur
MBO

Het repareren van heftrucks en magazijntrucks, dit doe je vooral Op het gebied van Mechanische, Elektrotechnische en Hydraulische werkzaamheden.

Terreinmedewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
1800 - 2400
40 uur
MBO

Houd jij er van om buiten te werken, en ben je een mensenmens dan is deze vacature zeker interessant voor jou! 

Vacatures in Leiderdorp

Intro Personeel is een ervaren speler in het bemiddelen van personeel in verschillende regio’s in Nederland. Zo ook in Leiderdorp, waar wij regelmatig nieuwe vacatures hebben. Leiderdorp is een fijne en centraal gelegen plek om te werken, met veel bedrijvigheid en een divers werkaanbod. In deze tekst vertellen wij je graag meer over ons werkaanbod in Leiderdorp en onze vacatures Leiderdorp.

Aanbod in Leiderdorp

Leiderdorp is gelegen in de Randstad en biedt een gunstige locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Dit betekent dat er in de regio veel verschillende soorten bedrijven te vinden zijn, van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale bedrijven. Dit vertaalt zich ook in ons werkaanbod. Zo hebben wij regelmatig vacatures in Leiderdorp en omgeving. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig vacatures in de technische sector, waarbij wij op zoek zijn naar monteurs, engineers en technici. Ook in de logistieke sector hebben wij diverse vacatures beschikbaar, zoals magazijnmedewerkers, orderpickers en heftruckchauffeurs. Kortom een breed aanbod aan vacatures Leiderdorp zijn beschikbaar voor werkzoekend publiek.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.
Intro Personeel Bodegraven buitenaanzicht van het pand.

Uitzendbureau Leiderdorp

Intro Personeel heeft verschillende vestigingen in de buurt van de vacatures Leiderdorp. De specialist voor de vacatures in Leiderdorp is de vestiging Intro Personeel Bodegraven. Intro Personeel Bodegraven is dé lokale specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de regio Bodegraven en omstreken. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander en beheren de vacatures Leiderdorp. Bij Intro Personeel Bodegraven geloven wij in persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en vaardigheden van onze kandidaten, maar ook naar hun persoonlijkheid en ambities. Op deze manier kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een passende baan die echt bij jou past.

Intro Personeel

Reviews vacatures Leiderdorp

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Leiderdorp.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Intro Academy

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees bericht
  • Blog

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees bericht
  • Nieuws

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees bericht