De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Leiderdorp

Intro Personeel kent de banenmarkt in de Leiderdorp als geen ander!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ga je net beginnen op de arbeidsmarkt?
Intro Personeel staat voor je klaar om samen met jou de perfecte baan in de Leiderdorp te vinden.

De groene natuur van Leiderdorp te zien langs een rivier.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Trekkerchauffeur

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2500 - 2850
40 uur
VMBO

Gaat jouw hart sneller kloppen als je een trekker ziet rijden? Dan is deze vacature perfect voor jou. 

Voorman Groenvoorziening

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Werken aan mooie projecten in de regio Alphen aan den Rijn? Dat kan! In deze functie van Meewerkend Voorman Groenvoorziening stuur je dagelijks een ploeg aan en regelen jullie het groenonderhoud in de regio. 

Groenvoorziening Medewerker

Benthuizen
Nieuw!
1900 - 2700
40 uur
VMBO

Hele dagen in het groen werken, daar word je blij van! Van machinaal groenwerk tot hovenierstaken. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Liftmonteur

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2200 - 2900
40 uur
MBO

Traplopen.. daar wordt niemand blij van. Gelukkig zorg jij  dat iedereen de lift kan gebruiken. Dit houdt in dat je storingen gaat oplossen en probeert te voorkomen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees snel verder!

Engineer Solid Works

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2500 - 5000
40 uur
HBO / WO

Ben jij een pro in Solid Works en wil je een volgende stap maken in je carrière? Lees dan snel verder!  

Monteur Garagedeuren

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
1750 - 2500
40 uur
MBO

Heb jij technisch inzicht? En vind je elektrotechniek en mechanica interessant? Lees dan snel deze vacature door!

Monteur Werkplaats

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2500 - 3200
40 uur
MBO

Het repareren van heftrucks en magazijntrucks, dat vind jij leuk om te doen!

Logistiek Terreinmedewerker

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Lekker buiten werken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Grondwerker

Alphen aan den Rijn
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Jij bent onmisbaar bij het voorbereidend werk voor de nieuwe klus. Wil jij iedere dag een beetje mooier maken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Terreinmedewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Houd jij er van om buiten te werken en ben je een mensenmens dan is deze vacature zeker interessant voor jou! 

Junior Monteur Buitendienst

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij iemand die techniek erg leuk vindt maar (commercieel) klantcontact net zo?  Dan heb je bij deze vacature een goede combinatie. 

Hekwerkmonteur

Hazerswoude-Dorp
2150 - 2900
40 uur
MBO

Vind jij het fijn om actief bezig te zijn tijdens je werk. En vind je zwaar fysiek werk niet erg?  Lees dan snel verder.  

Vacatures in Leiderdorp

Intro Personeel is een ervaren speler in het bemiddelen van personeel in verschillende regio’s in Nederland. Zo ook in Leiderdorp, waar wij regelmatig nieuwe vacatures hebben. Leiderdorp is een fijne en centraal gelegen plek om te werken, met veel bedrijvigheid en een divers werkaanbod. In deze tekst vertellen wij je graag meer over ons werkaanbod in Leiderdorp en onze vacatures Leiderdorp.

Aanbod in Leiderdorp

Leiderdorp is gelegen in de Randstad en biedt een gunstige locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Dit betekent dat er in de regio veel verschillende soorten bedrijven te vinden zijn, van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale bedrijven. Dit vertaalt zich ook in ons werkaanbod. Zo hebben wij regelmatig vacatures in Leiderdorp en omgeving. Zo hebben wij bijvoorbeeld regelmatig vacatures in de technische sector, waarbij wij op zoek zijn naar monteurs, engineers en technici. Ook in de logistieke sector hebben wij diverse vacatures beschikbaar, zoals magazijnmedewerkers, orderpickers en heftruckchauffeurs. Kortom een breed aanbod aan vacatures Leiderdorp zijn beschikbaar voor werkzoekend publiek.

Man werkzaam binnen het vakgebied mechatronica.
Intro Personeel Bodegraven buitenaanzicht van het pand.

Uitzendbureau Leiderdorp

Intro Personeel heeft verschillende vestigingen in de buurt van de vacatures Leiderdorp. De specialist voor de vacatures in Leiderdorp is de vestiging Intro Personeel Bodegraven. Intro Personeel Bodegraven is dé lokale specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de regio Bodegraven en omstreken. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander en beheren de vacatures Leiderdorp. Bij Intro Personeel Bodegraven geloven wij in persoonlijk contact en betrokkenheid. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en vaardigheden van onze kandidaten, maar ook naar hun persoonlijkheid en ambities. Op deze manier kunnen wij samen met jou op zoek gaan naar een passende baan die echt bij jou past.

Intro Personeel

Reviews vacatures Leiderdorp

Bekijk de reviews die zijn gegeven op de vacatures in Leiderdorp.

Veelgestelde vragen

Intro Personeel heeft een vestiging in Bodegraven zitten. Deze vestiging heeft enthousiaste specialisten in dienst die de omgeving van Leiderdorp goed kennen. Kom gerust langs voor een bak koffie bij Intro Personeel Bodegraven.

Intro Personeel is specialist in de vakgebieden: logistiek, productie, groenvoorziening en techniek. Het aanbod in deze vakgebieden is groot. Bekijk de vakgebieden om te zien of er iets bij zit wat bij jou past.

Zoeterwoude-Rijndijk, Zoeterwoude, Hazerswoude Rijndijk, Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Hazerwoude-dorp en Benthuizen.

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog
  • Sollicitatietips

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees bericht
  • Blog

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees bericht