De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Bodegraven

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Bodegraven. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Bodegraven zorgt voor vaste banen

Sinds 2018 is Intro Personeel te vinden in het centrum als uitzendbureau in Bodegraven. Wie op zoek is naar een baan, is aan de Oud Bodegraafseweg 9 aan het juiste adres. Een team ervaren recruiters staat voor jou klaar om je aan een vaste baan in de regio te helpen. Met hun hulp vind je zo een nieuwe baan in verschillende sectoren, zoals metaal en constructie, bouw en interieur of administratief en secretarieel. Anders dan bij een standaard uitzendbureau in Bodegraven, helpt Intro Personeel jou aan een vaste baan in de regio.

In de regio Bodegraven, Zoetermeer en Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau in Bodegraven. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust! Wij staan als uitzendbureau in Bodegraven altijd voor jou klaar.

Aanbod in Bodegraven

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Bodegraven

Voorman Assemblage

Bodegraven
Nieuw!
2500 - 3500
40 uur
MBO

Opzetten en uiteindelijk leidinggeven aan een assemblage afdeling? Dat kan in deze functie! 

Monteur Verbrandingsmotoren

Bodegraven
Nieuw!
2750 - 3350
40 uur
MBO

Verbrandingsmotoren? Wauw, daar weet ik alles vanaf. Herkenbaar? Reageer snel!

Servicemonteur Elektrotechniek

Bodegraven
Nieuw!
2750 - 3250
40 uur
MBO

Testen, controleren en inregelen, dat vind jij leuk om te doen. Interesse? Klik dan snel verder.