De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Bodegraven

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Bodegraven

Sinds 2018 is Intro Personeel te vinden in het centrum van Bodegraven. Wie op zoek is naar een baan is aan de Oud Bodegraafseweg 9 aan het juiste adres. Een team ervaren recruiters staat voor jou klaar om je aan een vaste baan in de regio te helpen. Met hun hulp vind je zo een nieuwe baan in verschillende sectoren, zoals metaal en constructie, bouw en interieur of administratief en secretarieel. Anders dan bij een standaard uitzendbureau in Bodegraven, helpt Intro jou aan een vaste baan in de regio.

In de regio Bodegraven, Zoetermeer en Rotterdam zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Bodegraven

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Bodegraven

Receptioniste

Bodegraven
Nieuw!
2000 - 2700
40 uur
MBO

Je komt terecht binnen een team dat jou met open armen zal ontvangen. Dit is bij een bedrijf dat al meer dan 200 jaar actief is. Lees hier meer over de vacature zelf. 

Dakdekker

Bodegraven
2000 - 2600
40 uur
MBO

Heb je nog geen ervaring maar wil je graag het vak van Dakdekker leren? Of ben jij de ervaren dakdekker zie we zoeken? Dan mag jij in de startblokken gaan staan en allereerst solliciteren

Operator

Bodegraven
2000 - 2500
40 uur
MBO

Ombouwen van machinelijnen en het bewaken van de planning en de kwaliteit van het product.