De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures logistiek

De vacatures in logistiek hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod in alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen graag bij het vinden van een baan!

logistiek medewerker bezig met het scannen van de producten in de schappen.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Roosendaal
2400 - 2700
40 -
40 uur
MBO

Wil je een toekomst tegemoet in de logistiek bij een groeiend bedrijf? Kom dan werken als allround logistiek medewerker.

Heftruckchauffeur

Heinenoord
2300 - 2700
38 uur
VMBO

Als Heftruckchauffeur aan de slag bij een leuke en fijne houthandel in Heinenoord? Lees dan snel verder

Logistiek Medewerker

Utrecht
2450 - 2600
40 uur
VMBO

Heb jij ervaring in de logistiek of lijkt het je leuk om als Logistiek medewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Heftruckchauffeur

Geldermalsen
3070 - 3560
40 uur
MBO

Als Heftruckchauffeur in de ploegendienst zorg je voor al het interne transport samen met je andere collega’s op de heftruck. Lees snel verder!

Heftruckchauffeur

Alblasserdam
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Heb je ervaring met de Heftruck of wil je het leren? Kom werken als Heftruckchauffeur in de Logistiek. 

Orderpicker

Woerden
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Lijkt het jou nou super leuk om in een groot warehouse te werken als Orderpicker? Reageer dan snel op deze vacature!

Teamleider Crossdock

Geldermalsen
3500 - 4500
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een leidinggevende rol in de logistiek? Ontdek dan nu de functie van Teamleider Crossdock!

Transportplanner

Rotterdam
2800 - 3500
40 uur
MBO

Wij zoeken een Transportplanner met al wat meters op de spreekwoordelijke teller die de weg weet in de logistieke jungle.  Lees snel verder en solliciteer direct!

Chauffeur B

Geldermalsen
2613 - 3385
40 uur
VMBO

Als Chauffeur B ben jij hét verlengstuk van onze dienstverlening en een cruciale schakel in ons logistieke proces. Lees meer over deze functie!

Allround Medewerker Wasplaats

Zaltbommel
2850 - 3000
40 uur
VMBO

Wil jij uitvoerend bezig zijn en hou je ervan om units uitermate schoon te krijgen! Lees dan snel verder!

Planner

Hardinxveld-Giessendam
2600 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij degene die er altijd voor zorgt dat alles op rolletjes loopt? En weet jij onder druk het hoofd koel te houden? Lees dan snel verder!

Heftruckchauffeur Hout

Ouderkerk aan den IJssel
2400 - 2700
38 uur
MBO

Sta jij klaar om het stuur in handen te nemen op weg naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Lastig hé? Een vacature in de logistiek vinden die perfect bij jou past. Doe een open sollicitatie en wij gaan kijken naar de beste optie voor jou!

Open Sollicitatie

Past logistiek medewerker bij mij?

Weet jij niet goed welke logistieke baan bij jou past? Maak gebruik van de banentool om erachter te komen welke vacatures passen bij jouw interesses en kwaliteiten.

Banentool

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek wordt vaak gezien als het transport van een bedrijf van de ene naar andere plek, maar er komt veel meer bij kijken. De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. De vacatures logistiek van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. Denk hierbij aan opleidingsmogelijkheden door de Intro Academy.

Gemiddelde salaris van de vacatures logistiek

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken

Veelgestelde vragen in de Vacatures Logistiek

Het is mogelijk om in het vakgebied te gaan werken zonder een diploma op zak te hebben. Denk hierbij aan vacatures als magazijnmedewerker of orderpicker. Intro Personeel beschikt ook over opleidingsmogelijkheden om toch een papiertje op zak te krijgen. Deze Intro Academy is het ideale leerplatform om verder te groeien.

Lees meer over de Intro Academy ->

De taken van een magazijnmedewerker kunnen zijn: het sorteren van goederen, verzendklaar maken van bestellingen, het onderhouden van de administratie, kwaliteitscontroles uitvoeren, orders controleren op fouten, het onderhouden van klantrelaties en het laden of lossen van de vrachten. Bekijk alle vacatures logisitek medewerker

Elke bedrijf dat te maken heeft met de logistiek, heeft koeriers rijden voor de goederen die vanuit een opslagplaats naar een afnemer gaan. Het is dus zeker mogelijk om als koerier te werken. Ook bij Intro Personeel vallen de chauffeur vacatures onder de logistiek.

Als je solliciteert op de vacatures in deze sector, moet je wel rekening houden met fysiek wat zwaarder werk dan gemiddeld. Ook kunnen de dagen langer zijn dan gemiddeld door het overwerken. Deze uren worden wel een stuk beter uitbetaald.

Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.

Veelgevraagde functie bij de vacatures logistiek

Op de pagina “vacatures logistiek” wordt een breed aanbod vertoond aan verschillende functies binnen dit vakgebied. De meest voorkomende functie is: logistiek medewerker. Een logistiek medewerker wordt ook wel een magazijnmedewerker genoemd. Intro Personeel heeft bijna 500 vacatures open staan voor de logistiek medewerker. Als logistiek medewerker bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens. Op zoek naar een andere baan op de pagina vacatures logistiek? Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Intro Personeel vestiging bij jou in de buurt.

Banentool van Intro Personeel

Wat is je woonplaats en hoeveel kilometer wil je reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uren wil je per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die naar voren komen in de banentool van Intro Personeel. Ben jij niet geïnteresseerd in de vacatures logistiek of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfecte baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie.

Bellende recruiter van Intro Personeel.
Intro Personeel

Reviews vacatures logistiek

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de logistiek.