De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures logistiek

De vacatures in logistiek hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod in alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen graag bij het vinden van een baan!

jonge_heftruckchauffeurs
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Terreinmedewerker Metaalrecycling

Alphen aan den Rijn
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Houd jij er van om buiten te werken en ben je een mensenmens dan is deze vacature zeker interessant voor jou! 

Logistiek Medewerker Hijsmaterialen

Sliedrecht
2100 - 2500
38 uur
MBO

Jij haalt de tablet uit de lader. Jij als Logistiek Medewerker ziet dat er vandaag weer aardig wat verzendingen bij elkaar gezocht moeten worden.  Aan de hand van barcodes weet je exact waar je de producten kan vinden.

Vrachtwagenchauffeur CE

Geldermalsen
2200 - 2695
40 uur
MBO

Dagelijks een andere rit door heel Nederland op de vrachtwagen. Vertrekpunt Geldermalsen. Lees snel verder!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

C chauffeur transport meubels

Culemborg
2100 - 2500
40 uur
MBO

In de functie van bezorger/monteur/magazijnmedewerker in Culemborg is geen dag hetzelfde. Allereerst werk je soms in het magazijn. Klaarzetten van orders, laden/lossen van vrachtwagens, nakijken en repareren van kantoormeubilair en uiteraard het magazijn op orde houden.

Vrachtwagenchauffeur Meubeldistributie

Eck en Wiel
2300 - 2670
40 uur
MBO

In jouw werk als chauffeur ben jij het visitekaartje van jouw baas. Een praatje met de meubelverkoper is geen probleem. Dat kwaliteit voor jou belangrijk is, steek je daarnaast niet onder stoelen of banken.

Expediteur

Moerdijk
2400 - 3200
40 uur
MBO

Als Expediteur ben jij dagelijks bezig met het inplannen van zendingen en maak je een goede afweging tussen kwaliteit, voorwaarden en prijs.

Logistiek Planner

Moerdijk
2300 - 3300
40 uur
MBO

Als Logistiek Planner ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig vervoeren van onze profielen over de hele wereld. Zie jij dat als dé uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer!

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Gorinchem
2100 - 2700
40 uur
MBO

Piep, piep, piep. Langzaam rijdt de vrachtauto achteruit. Even later stapt de chauffeur uit en geeft jou een boks. Hij komt twee pallets met goederen afleveren. Je springt op de heftruck en gaat snel aan ’t werk. Niet veel later staan de spullen op z’n plek. Mooi zo, weer een klus geklaard.

Logistiek Medewerker Bovenloopkraan

Moerdijk
2400 - 2900
40 uur
MBO

Met een bovenloopkraan zorg dragen voor een goedlopend logistiek proces. Dat is waar deze producent van profielen jou als Logistiek Medewerker Bovenloopkraan voor nodig heeft.

Heftruckchauffeur Zware Lasten

Moerdijk
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ligt jouw toekomst bij dit distributiecentrum in Moerdijk waar we een vacature hebben voor Heftruckchauffeur Zware Lasten? Lees dan verder! 

Heftruckchauffeur 5-ploegen

Moerdijk
2200 - 2400
40 uur
VMBO

Fluitend rijd je met de heftruck door de gangpaden van het magazijn. Wat een prachtige dag! Als heftruckchauffeur, magazijnmedewerker, loodsmedewerker en logistiek medewerker is het laden van groente en fruit in de vrachtwagen jouw passie.

Sjorder

Hardinxveld-Giessendam
2300 - 3500
32 -
40 uur
VMBO

Werk je efficiënt en heb je ruimtelijk inzicht? Wil jij graag een functie in de buitendienst? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek wordt vaak gezien als het transport van een bedrijf van de ene naar andere plek, maar er komt veel meer bij kijken. De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. De vacatures logistiek van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. Denk hierbij aan opleidingsmogelijkheden door de Intro Academy.

Gemiddelde salaris van de vacatures logistiek

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken

Veelgestelde vragen in de Vacatures Logistiek

Het is mogelijk om in het vakgebied te gaan werken zonder een diploma op zak te hebben. Denk hierbij aan vacatures als magazijnmedewerker of orderpicker. Intro Personeel beschikt ook over opleidingsmogelijkheden om toch een papiertje op zak te krijgen. Deze Intro Academy is het ideale leerplatform om verder te groeien.

Lees meer over de Intro Academy ->

De taken van een magazijnmedewerker kunnen zijn: het sorteren van goederen, verzendklaar maken van bestellingen, het onderhouden van de administratie, kwaliteitscontroles uitvoeren, orders controleren op fouten, het onderhouden van klantrelaties en het laden of lossen van de vrachten.

Elke bedrijf dat te maken heeft met de logistiek, heeft koeriers rijden voor de goederen die vanuit een opslagplaats naar een afnemer gaan. Het is dus zeker mogelijk om als koerier te werken. Ook bij Intro Personeel vallen de chauffeur vacatures onder de logistiek.

Als je solliciteert op de vacatures in deze sector, moet je wel rekening houden met fysiek wat zwaarder werk dan gemiddeld. Ook kunnen de dagen langer zijn dan gemiddeld door het overwerken. Deze uren worden wel een stuk beter uitbetaald.

Logistiek medewerker bezig met orderpicken

Veelgevraagde functie bij de vacatures logistiek

Op de pagina “vacatures logistiek” wordt een breed aanbod vertoond aan verschillende functies binnen dit vakgebied. De meest voorkomende functie is: logistiek medewerker. Een logistiek medewerker wordt ook wel een magazijnmedewerker genoemd. Intro Personeel heeft bijna 500 vacatures open staan voor de logistiek medewerker. Als logistiek medewerker bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens. Op zoek naar een andere baan op de pagina vacatures logistiek? Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Intro Personeel vestiging bij jou in de buurt.

Banentool van Intro Personeel

Wat is je woonplaats en hoeveel kilometer wil je reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uren wil je per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die naar voren komen in de banentool van Intro Personeel. Ben jij niet geïnteresseerd in de vacatures logistiek of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfecte baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie.

Man aan het denken met vraagtekens.
Intro Personeel

Reviews vacatures logistiek

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de logistiek.