De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures logistiek

De vacatures in logistiek hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod in alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen graag bij het vinden van een baan!

logistiek medewerker bezig met het scannen van de producten in de schappen.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Orderpicker Houthandel

Zoetermeer
Nieuw!
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en vind je het fijn om buiten bezig te zijn? Lees dan snel verder!  

Logistiek Terreinmedewerker

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Lekker buiten werken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Logistiek planner

Meerkerk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Geen dag is hetzelfde, een onmisbare rol en elke dag naar huis met het gevoel dat je écht een knap staaltje planning hebt laten zien! Dat is wat we jou te bieden hebben als Logistiek Planner voor (inter)nationaal transport.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Heftruckchauffeur

Bunnik
2200 - 2500
40 uur
VMBO

Wil je heftruck rijden in verschillende loodsen gevuld met het mooiste tropisch hardhout? Dan is deze fulltime functie zeker wat voor jou.

Magazijnmedewerker

Groot-Ammers
2000 - 2400
37.5 uur
VMBO

Wil je graag in de Logistiek werken? Als Magazijnmedewerker heb je een afwisselende baan en zorg je ervoor dat al je collega’s de juiste materialen hebben. 

Logistiek Technisch Medewerker

Krimpen aan den IJssel
2000 - 3000
40 uur
VMBO

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Lees dan snel verder!

Technisch logistiek medewerker

Bodegraven
2500 - 2900
40 uur
VMBO

Steek jij graag je handen uit de mouwen en werk jij graag in bruisende organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature voor jou op het lijf geschreven!

Logistiek Medewerker

Gouda
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je vooral in het magazijn waar jij de verantwoordleijkheid neemt voor de materialen. 

Logistiek Medewerker Techniek

Barendrecht
2200 - 2600
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Logistiek Medewerker Chauffeur

Schiedam
2400 - 2800
40 -
40 uur
VMBO

Volop afwisseling in deze mooie logistieke baan!

Planner

Vijfhuizen
3000 - 4000
40 uur
MBO

Jij zorgt ervoor dat collega’s blij met jou zijn. Doordat jij een goede planning aanlevert kunnen de monteurs achter elkaar aan de slag. 

Vrachtwagenchauffeur CE

Geldermalsen
2200 - 3060
40 uur
MBO

Dagelijks een andere rit door heel Nederland op de vrachtwagen. Vertrekpunt Geldermalsen. Lees snel verder!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Lastig hé? Een vacature in de logistiek vinden die perfect bij jou past. Doe een open sollicitatie en wij gaan kijken naar de beste optie voor jou!

Open Sollicitatie

Past logistiek medewerker bij mij?

Weet jij niet goed welke logistieke baan bij jou past? Maak gebruik van de banentool om erachter te komen welke vacatures passen bij jouw interesses en kwaliteiten.

Banentool

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek wordt vaak gezien als het transport van een bedrijf van de ene naar andere plek, maar er komt veel meer bij kijken. De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. De vacatures logistiek van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. Denk hierbij aan opleidingsmogelijkheden door de Intro Academy.

Gemiddelde salaris van de vacatures logistiek

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken

Veelgestelde vragen in de Vacatures Logistiek

Het is mogelijk om in het vakgebied te gaan werken zonder een diploma op zak te hebben. Denk hierbij aan vacatures als magazijnmedewerker of orderpicker. Intro Personeel beschikt ook over opleidingsmogelijkheden om toch een papiertje op zak te krijgen. Deze Intro Academy is het ideale leerplatform om verder te groeien.

Lees meer over de Intro Academy ->

De taken van een magazijnmedewerker kunnen zijn: het sorteren van goederen, verzendklaar maken van bestellingen, het onderhouden van de administratie, kwaliteitscontroles uitvoeren, orders controleren op fouten, het onderhouden van klantrelaties en het laden of lossen van de vrachten.

Elke bedrijf dat te maken heeft met de logistiek, heeft koeriers rijden voor de goederen die vanuit een opslagplaats naar een afnemer gaan. Het is dus zeker mogelijk om als koerier te werken. Ook bij Intro Personeel vallen de chauffeur vacatures onder de logistiek.

Als je solliciteert op de vacatures in deze sector, moet je wel rekening houden met fysiek wat zwaarder werk dan gemiddeld. Ook kunnen de dagen langer zijn dan gemiddeld door het overwerken. Deze uren worden wel een stuk beter uitbetaald.

Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.

Veelgevraagde functie bij de vacatures logistiek

Op de pagina “vacatures logistiek” wordt een breed aanbod vertoond aan verschillende functies binnen dit vakgebied. De meest voorkomende functie is: logistiek medewerker. Een logistiek medewerker wordt ook wel een magazijnmedewerker genoemd. Intro Personeel heeft bijna 500 vacatures open staan voor de logistiek medewerker. Als logistiek medewerker bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens. Op zoek naar een andere baan op de pagina vacatures logistiek? Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Intro Personeel vestiging bij jou in de buurt.

Banentool van Intro Personeel

Wat is je woonplaats en hoeveel kilometer wil je reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uren wil je per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die naar voren komen in de banentool van Intro Personeel. Ben jij niet geïnteresseerd in de vacatures logistiek of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfecte baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie.

Bellende recruiter van Intro Personeel.
Intro Personeel

Reviews vacatures logistiek

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de logistiek.