De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures logistiek

De vacatures in logistiek hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod in alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen graag bij het vinden van een baan!

logistiek medewerker bezig met het scannen van de producten in de schappen.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Dordrecht
Solliciteer als één van de eerste!
2375 - 2800
40 uur
MBO

Weet jij van aanpakken en zorg jij er graag voor dat alles op rolletjes loopt? Ga aan het werk als Logistiek Medewerker bij een koffiebranderij in Dordrecht!  

Magazijnmedewerker

Benschop
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 2800
38 uur
MBO

Wil jij aan de slag in een modern warehouse bij een technisch bedrijf? Reageer snel op deze mooie vacature in Benschop.

Magazijnmedewerker

Capelle aan den IJssel
2500 - 2800
40 uur
MBO

Is werken in de logistiek helemaal jouw ding en wil je graag aan de slag binnen een mooi bedrijf? Kijk snel verder!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Heftruckchauffeur

Utrecht
2450 - 2750
40 uur
MBO

Heb jij ervaring als heftruckchauffeur in de logistiek of lijkt het je leuk om als Logistiek medewerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Heftruckchauffeur

Zwijndrecht
2375 - 3000
39 uur
VMBO

Sta jij klaar om het stuur in handen te nemen op weg naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie!

Logistiek Medewerker Hout

Zwijndrecht
2375 - 2700
39 uur
VMBO

Orders picken en logistiek werk verrichten met de geur van vers hout in je neus? Jouw nieuwe baan als Logistiek Medewerker Hout wacht op je!

Teamleider logistiek

Waddinxveen
2500 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de logistiek of heb je de ambitie om Teamleider te worden? En vind jij het vet om mee te helpen aan afvalvermindering? Pak dan nu je kans en solliciteer op deze functie!

Logistiek medewerker

Werkendam
2700 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij een logistiek talent en zoek je een nieuwe uitdaging? Als Logistiek Medewerker speel jij een belangrijke rol in het magazijn. Solliciteer nu en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

Logistiek Medewerker Scheepvaart

Rotterdam
2400 - 2750
40 uur
MBO

Wil jij werken in een logistieke functie waarbij je lekker met je handen werkt maar daarnaast ook bezig bent om alles correct te verwerken op je eigen computer? Lees dan snel verder!

Logistiek Terreinmedewerker

Alphen aan den Rijn
2400 - 2750
40 uur
VMBO

Lekker buiten werken? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Logistiek medewerker

Haaften
2300 - 2750
40 uur
VMBO

Ben jij goed in overzicht bewaren en zoek je een baan als logistiek medewerker waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt? Lees snel verder!

Heftruckchauffeur Hout

Ouderkerk aan den IJssel
2500 - 3000
38 uur
MBO

Sta jij klaar om het stuur in handen te nemen op weg naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel op deze functie!

Intro Personeel

Niks gevonden?

Lastig hé? Een vacature in de logistiek vinden die perfect bij jou past. Doe een open sollicitatie en wij gaan kijken naar de beste optie voor jou!

Open Sollicitatie

Past logistiek medewerker bij mij?

Weet jij niet goed welke logistieke baan bij jou past? Maak gebruik van de banentool om erachter te komen welke vacatures passen bij jouw interesses en kwaliteiten.

Banentool

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek wordt vaak gezien als het transport van een bedrijf van de ene naar andere plek, maar er komt veel meer bij kijken. De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. De vacatures logistiek van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. Denk hierbij aan opleidingsmogelijkheden door de Intro Academy.

Gemiddelde salaris van de vacatures logistiek

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Magazijnmedewerker bezig met orderpicken

Veelgestelde vragen in de Vacatures Logistiek

Het is mogelijk om in het vakgebied te gaan werken zonder een diploma op zak te hebben. Denk hierbij aan vacatures als magazijnmedewerker of orderpicker. Intro Personeel beschikt ook over opleidingsmogelijkheden om toch een papiertje op zak te krijgen. Deze Intro Academy is het ideale leerplatform om verder te groeien.

Lees meer over de Intro Academy ->

De taken van een magazijnmedewerker kunnen zijn: het sorteren van goederen, verzendklaar maken van bestellingen, het onderhouden van de administratie, kwaliteitscontroles uitvoeren, orders controleren op fouten, het onderhouden van klantrelaties en het laden of lossen van de vrachten. Bekijk alle vacatures logisitek medewerker

Elke bedrijf dat te maken heeft met de logistiek, heeft koeriers rijden voor de goederen die vanuit een opslagplaats naar een afnemer gaan. Het is dus zeker mogelijk om als koerier te werken. Ook bij Intro Personeel vallen de chauffeur vacatures onder de logistiek.

Als je solliciteert op de vacatures in deze sector, moet je wel rekening houden met fysiek wat zwaarder werk dan gemiddeld. Ook kunnen de dagen langer zijn dan gemiddeld door het overwerken. Deze uren worden wel een stuk beter uitbetaald.

Vrouw die bezig is bij een functie in de logistiek.

Veelgevraagde functie bij de vacatures logistiek

Op de pagina “vacatures logistiek” wordt een breed aanbod vertoond aan verschillende functies binnen dit vakgebied. De meest voorkomende functie is: logistiek medewerker. Een logistiek medewerker wordt ook wel een magazijnmedewerker genoemd. Intro Personeel heeft bijna 500 vacatures open staan voor de logistiek medewerker. Als logistiek medewerker bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens. Op zoek naar een andere baan op de pagina vacatures logistiek? Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Intro Personeel vestiging bij jou in de buurt.

Banentool van Intro Personeel

Wat is je woonplaats en hoeveel kilometer wil je reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uren wil je per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die naar voren komen in de banentool van Intro Personeel. Ben jij niet geïnteresseerd in de vacatures logistiek of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfecte baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie.

Bellende recruiter van Intro Personeel.
Intro Personeel

Reviews vacatures logistiek

Bekijk wat mensen zeggen over de vacatures in de logistiek.