De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures logistiek

De vacatures in logistiek hebben een verrassend salaris. Intro Personeel heeft een breed aanbod in alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen graag bij het vinden van een baan!

jonge_heftruckchauffeurs
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Medewerker

Barendrecht
1950 - 2350
39 uur
VMBO

Werken in een net en groot magazijn van een technische groothandel? Dan kan in deze functie van Logistiek Medewerker. 

Chauffeur C Botsabsorber

Barendrecht
2500 - 3500
40 uur
VMBO

Rijden als Chauffeur C op de Botsabsorber is het tegenovergestelde van een botsauto op de kermis. Weten waarom? Lees dan snel verder.

Technisch Logistiek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2500
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operationeel Medewerker Haven

Moerdijk
2500 - 3100
40 uur
MBO

In deze gave functie van Operationeel Medewerker Haven los jij dagelijks materiaal tot 100 ton op de kade in Moerdijk. 

Planner (Junior)

Ouderkerk aan den IJssel
2500 - 3450
40 uur
MBO

Jij zorgt ervoor dat alles precies past in het schema. Dat zorgt voor een korte levertijd en blije klanten!

Logistiek medewerker

IJsselstein
1900 - 2075
24 -
32 uur
VMBO

Wil jij parttime aan de slag in de logistiek? Wij zoeken voor 24 tot 32 uur per week een Logistiek medewerker in IJsselstein. Lees snel verder!

Logistiek Medewerker

Roosendaal
2425 - 2750
40 uur
MBO

Wil je een toekomst tegemoet in de logistiek bij een groeiend bedrijf? Kom dan werken als allround logistiek medewerker. 

Expeditie medewerker

Sprundel
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij diegene met ervaring in de voeding en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als expeditie medewerker ben jij een belangrijke schakel. Lees snel verder en solliciteer direct 

Orderpicker Fruit

Papendrecht
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Ready for a new challenge in logistics? Read further for this job as an Orderpicker Fruit in fruit and vegetables. Apply immediatly!

Logistiek Medewerker kwekerij

zundert
2100 - 2500
38 uur
VMBO

Wil je graag binnen en buiten werken in de Logistiek? Ga dan aan de slag als Logistiek Medewerker Boomkwekerij.

Terreinmedewerker Asfalt

Vondelingenplaat
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Wil jij graag zelfstandig aan de slag? Werk je graag buiten? En wil je ook nog eens in de Rotterdamse havens gaan werken? Dan kan deze functie van Terreinmedewerker Asfalt goed bij je passen! 

Chauffeur dagdienst

Alblasserdam
1900 - 2700
32 -
40 uur
MBO

Zelfstandig chauffeuren, de hele dag onderweg maar wel veel klantcontact? Wie weet ben jij dan de ideale kandidaat! Lees snel verder!

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek wordt vaak gezien als het transport van een bedrijf van de ene naar andere plek, maar er komt veel meer bij kijken. De definitie van logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen van de begin tot eind fase. Bij de vacatures logistiek komen banen kijken zoals: logistiek medewerker, vrachtchauffeur, magazijnbeheerder en heftruckchauffeur. De vacatures logistiek van Intro Personeel bieden meer dan een vaste baan. Denk hierbij aan opleidingsmogelijkheden door de Intro Academy.

Gemiddelde salaris van de vacatures logistiek

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van de vacatures logistiek. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand.

Logistiek medewerker bezig met orderpicken

Veelgestelde vragen in de Vacatures Logistiek

Het is mogelijk om in het vakgebied te gaan werken zonder een diploma op zak te hebben. Denk hierbij aan vacatures als magazijnmedewerker of orderpicker. Intro Personeel beschikt ook over opleidingsmogelijkheden om toch een papiertje op zak te krijgen. Deze Intro Academy is het ideale leerplatform om verder te groeien.

Lees meer over de Intro Academy ->

De taken van een magazijnmedewerker kunnen zijn: het sorteren van goederen, verzendklaar maken van bestellingen, het onderhouden van de administratie, kwaliteitscontroles uitvoeren, orders controleren op fouten, het onderhouden van klantrelaties en het laden of lossen van de vrachten.

Elke bedrijf dat te maken heeft met de logistiek, heeft koeriers rijden voor de goederen die vanuit een opslagplaats naar een afnemer gaan. Het is dus zeker mogelijk om als koerier te werken. Ook bij Intro Personeel vallen de chauffeur vacatures onder de logistiek.

Als je solliciteert op de vacatures in deze sector, moet je wel rekening houden met fysiek wat zwaarder werk dan gemiddeld. Ook kunnen de dagen langer zijn dan gemiddeld door het overwerken. Deze uren worden wel een stuk beter uitbetaald.

Logistiek medewerker bezig met orderpicken

Veelgevraagde functie bij de vacatures logistiek

Op de pagina “vacatures logistiek” wordt een breed aanbod vertoond aan verschillende functies binnen dit vakgebied. De meest voorkomende functie is: logistiek medewerker. Een logistiek medewerker wordt ook wel een magazijnmedewerker genoemd. Intro Personeel heeft bijna 500 vacatures open staan voor de logistiek medewerker. Als logistiek medewerker bent voornamelijk bezig met het sorteren van goederen, het verzendklaar maken van de goederen, order picken en laden en lossen van vrachtwagens. Op zoek naar een andere baan op de pagina vacatures logistiek? Neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op met Intro Personeel vestiging bij jou in de buurt.

Banentool van Intro Personeel

Wat is je woonplaats en hoeveel kilometer wil je reizen? 10 km, 25 km, 50 km, 100 km, 250 km. Hoeveel uren wil je per week werken? Full time of part time. Dit zijn vragen die naar voren komen in de banentool van Intro Personeel. Ben jij niet geïnteresseerd in de vacatures logistiek of weet jij niet welk vakgebied bij jou past? Ga naar onze banentool om de perfecte baan te vinden die passend zijn bij jouw interesses en ambitie.

Man aan het denken met vraagtekens.