De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Accountmanager Flexwoningen helpt arbeidsmigranten aan tijdelijk verblijfadres

21 februari, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Wat gaat de huizenmarkt doen? Een belangrijke vraag die je jezelf als Accountmanager Flexwoningen zeker gaat stellen. “Het is een uitdagende baan waarin je relaties met voornamelijk uitzendbureaus goed onderhoud. Zo draag je bij aan goede huisvesting voor arbeidsmigranten.” 

Het is nogal een cliché dat de huizenmarkt altijd in beweging is. In deze functie als Accountmanager Flexwoningen weet je dat als geen ander. Recruiter Robert van der Velde licht graag toe wat er zo leuk is aan deze baan. 

Wat ga je doen als accountmanager flexwoningen? 

“Eén van je belangrijkste taken is relaties onderhouden met bestaande klanten en het opbouwen van contact met nieuwe klanten. Dit zijn vooral uitzendbureaus die huisvesting zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Naast het onderhouden van de relaties, pleeg je ook koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Verder bezoek je regelmatig de flexwoningen om te weten waar je over praat. Ook rapporteer je deze bezoeken aan de salesmanager.” 

Wat is er uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze baan is dat je een bijdrage levert aan het voorkomen van leegstand van woningen. Door jouw werk is het mogelijk dat arbeidsmigranten een tijdelijk verblijfadres hebben.”   

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“De onderneming waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers. Het bedrijf heeft zo’n 700 woningen door heel Nederland in beheer en beschikt ook over grootschalige complexen waar deze mensen worden gehuisvest. Jij komt te werken op de salesafdeling waar je samenwerkt met zo’n zes andere collega’s.” 

Wie is er geschikt voor deze functie? 

“Het is voor deze baan als je een dosis commerciële ervaring hebt. Ook moet je een woordje Engels kunnen spreken, omdat je regelmatig mensen ontmoeten die geen Nederlands spreken. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler. Samen zorgen jullie voor mooie resultaten.” 

Wat krijg je ervoor terug?  

“Een mooi salaris van tussen 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. Ook krijg je een auto van de zaak, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Bovendien krijg je de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Het leuke is dat je tijdens een barbecue, een borrel of een bedrijfsreis je collega’s nog beter leert kennen.” 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met recruiter Robert van der Velde.

Gerelateerde artikelen

Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel

Hoe ben je een goede collega?

Je komt ze  een groot deel van de week tegen: collega’s. Je ziet ze waarschijnlijk vaker dan je (eventuele) partner. Daarom is het belangrijk om een goede collega te zijn. Dat is niet alleen fijn voor de ander, maar ook voor jouzelf. Als werknemer wil je een positieve bijdrage leveren aan je team en je […]

Lees artikel
Parasol voor de veilingactie voor de Florys Foundation

10. Parasol

Huidige bod: €0,- Parasol Ben jij op zoek naar een mooie parasol voor deze zomer? Productbeschrijving Ontsnap aan de zomerhitte met deze stijlvolle blauwe parasol. Of je nu ontspant op het strand, in je achtertuin of op een terras, onze blauwe parasol biedt de perfecte schaduw. Diameter: 1,5 meter Kleur: blauw Inzamelingsactie Deze parasol is […]

Lees artikel