De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Accountmanager Flexwoningen helpt arbeidsmigranten aan tijdelijk verblijfadres

21 februari, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Wat gaat de huizenmarkt doen? Een belangrijke vraag die je jezelf als Accountmanager Flexwoningen zeker gaat stellen. “Het is een uitdagende baan waarin je relaties met voornamelijk uitzendbureaus goed onderhoud. Zo draag je bij aan goede huisvesting voor arbeidsmigranten.” 

Het is nogal een cliché dat de huizenmarkt altijd in beweging is. In deze functie als Accountmanager Flexwoningen weet je dat als geen ander. Recruiter Robert van der Velde licht graag toe wat er zo leuk is aan deze baan. 

Wat ga je doen als accountmanager flexwoningen? 

“Eén van je belangrijkste taken is relaties onderhouden met bestaande klanten en het opbouwen van contact met nieuwe klanten. Dit zijn vooral uitzendbureaus die huisvesting zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Naast het onderhouden van de relaties, pleeg je ook koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Verder bezoek je regelmatig de flexwoningen om te weten waar je over praat. Ook rapporteer je deze bezoeken aan de salesmanager.” 

Wat is er uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze baan is dat je een bijdrage levert aan het voorkomen van leegstand van woningen. Door jouw werk is het mogelijk dat arbeidsmigranten een tijdelijk verblijfadres hebben.”   

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“De onderneming waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers. Het bedrijf heeft zo’n 700 woningen door heel Nederland in beheer en beschikt ook over grootschalige complexen waar deze mensen worden gehuisvest. Jij komt te werken op de salesafdeling waar je samenwerkt met zo’n zes andere collega’s.” 

Wie is er geschikt voor deze functie? 

“Het is voor deze baan als je een dosis commerciële ervaring hebt. Ook moet je een woordje Engels kunnen spreken, omdat je regelmatig mensen ontmoeten die geen Nederlands spreken. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler. Samen zorgen jullie voor mooie resultaten.” 

Wat krijg je ervoor terug?  

“Een mooi salaris van tussen 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. Ook krijg je een auto van de zaak, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Bovendien krijg je de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Het leuke is dat je tijdens een barbecue, een borrel of een bedrijfsreis je collega’s nog beter leert kennen.” 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met recruiter Robert van der Velde.

Gerelateerde artikelen

Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel
Welke werkgever past bij mij?

Hoe weet je of een nieuwe werkgever bij je past?

Een baan zoeken is af en toe best een dingetje. Het is natuurlijk het beste als jíj en je nieuwe werkgever een uitstekend bij elkaar passen. Maar hoe weet je dat? Niets is leuker dan een baan waar leuk werk hebt én je het helemaal naar je zin hebt. Door je af te vragen of […]

Lees artikel