De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Accountmanager Flexwoningen helpt arbeidsmigranten aan tijdelijk verblijfadres

21 februari, 2023
Hans Bossenbroek

Wat gaat de huizenmarkt doen? Een belangrijke vraag die je jezelf als Accountmanager Flexwoningen zeker gaat stellen. “Het is een uitdagende baan waarin je relaties met voornamelijk uitzendbureaus goed onderhoud. Zo draag je bij aan goede huisvesting voor arbeidsmigranten.” 

Het is nogal een cliché dat de huizenmarkt altijd in beweging is. In deze functie als Accountmanager Flexwoningen weet je dat als geen ander. Recruiter Robert van der Velde licht graag toe wat er zo leuk is aan deze baan. 

Wat ga je doen als accountmanager flexwoningen? 

“Eén van je belangrijkste taken is relaties onderhouden met bestaande klanten en het opbouwen van contact met nieuwe klanten. Dit zijn vooral uitzendbureaus die huisvesting zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Naast het onderhouden van de relaties, pleeg je ook koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Verder bezoek je regelmatig de flexwoningen om te weten waar je over praat. Ook rapporteer je deze bezoeken aan de salesmanager.” 

Wat is er uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze baan is dat je een bijdrage levert aan het voorkomen van leegstand van woningen. Door jouw werk is het mogelijk dat arbeidsmigranten een tijdelijk verblijfadres hebben.”   

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“De onderneming waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers. Het bedrijf heeft zo’n 700 woningen door heel Nederland in beheer en beschikt ook over grootschalige complexen waar deze mensen worden gehuisvest. Jij komt te werken op de salesafdeling waar je samenwerkt met zo’n zes andere collega’s.” 

Wie is er geschikt voor deze functie? 

“Het is voor deze baan als je een dosis commerciële ervaring hebt. Ook moet je een woordje Engels kunnen spreken, omdat je regelmatig mensen ontmoeten die geen Nederlands spreken. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler. Samen zorgen jullie voor mooie resultaten.” 

Wat krijg je ervoor terug?  

“Een mooi salaris van tussen 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. Ook krijg je een auto van de zaak, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Bovendien krijg je de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Het leuke is dat je tijdens een barbecue, een borrel of een bedrijfsreis je collega’s nog beter leert kennen.” 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met recruiter Robert van der Velde.

Gerelateerde artikelen

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees artikel

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees artikel

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees artikel