De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Accountmanager Flexwoningen helpt arbeidsmigranten aan tijdelijk verblijfadres

21 februari, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Wat gaat de huizenmarkt doen? Een belangrijke vraag die je jezelf als Accountmanager Flexwoningen zeker gaat stellen. “Het is een uitdagende baan waarin je relaties met voornamelijk uitzendbureaus goed onderhoud. Zo draag je bij aan goede huisvesting voor arbeidsmigranten.” 

Het is nogal een cliché dat de huizenmarkt altijd in beweging is. In deze functie als Accountmanager Flexwoningen weet je dat als geen ander. Recruiter Robert van der Velde licht graag toe wat er zo leuk is aan deze baan. 

Wat ga je doen als accountmanager flexwoningen? 

“Eén van je belangrijkste taken is relaties onderhouden met bestaande klanten en het opbouwen van contact met nieuwe klanten. Dit zijn vooral uitzendbureaus die huisvesting zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Naast het onderhouden van de relaties, pleeg je ook koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Verder bezoek je regelmatig de flexwoningen om te weten waar je over praat. Ook rapporteer je deze bezoeken aan de salesmanager.” 

Wat is er uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze baan is dat je een bijdrage levert aan het voorkomen van leegstand van woningen. Door jouw werk is het mogelijk dat arbeidsmigranten een tijdelijk verblijfadres hebben.”   

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“De onderneming waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers. Het bedrijf heeft zo’n 700 woningen door heel Nederland in beheer en beschikt ook over grootschalige complexen waar deze mensen worden gehuisvest. Jij komt te werken op de salesafdeling waar je samenwerkt met zo’n zes andere collega’s.” 

Wie is er geschikt voor deze functie? 

“Het is voor deze baan als je een dosis commerciële ervaring hebt. Ook moet je een woordje Engels kunnen spreken, omdat je regelmatig mensen ontmoeten die geen Nederlands spreken. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler. Samen zorgen jullie voor mooie resultaten.” 

Wat krijg je ervoor terug?  

“Een mooi salaris van tussen 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. Ook krijg je een auto van de zaak, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Bovendien krijg je de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Het leuke is dat je tijdens een barbecue, een borrel of een bedrijfsreis je collega’s nog beter leert kennen.” 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met recruiter Robert van der Velde.

Gerelateerde artikelen

Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Coen van Beek op doel tijdens Intro Cup 2024

Klop-Goodweek prolongeert Intro Cup

De 13e editie van de jaarlijkse Intro Cup is vrijdag gewonnen door Klop-Goodweek. In de finale versloegen de voetballers het team van Cartec met 2-0. Maar liefst 28 teams deden mee aan het toernooi. Na een spannende strijd won hetzelfde voetbalteam als vorig jaar ( in 2023 spelend onder de naam Klop-Edu). De voetballers van […]

Lees artikel