De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Accountmanager Flexwoningen helpt arbeidsmigranten aan tijdelijk verblijfadres

21 februari, 2023
Hans Bossenbroek

Wat gaat de huizenmarkt doen? Een belangrijke vraag die je jezelf als Accountmanager Flexwoningen zeker gaat stellen. “Het is een uitdagende baan waarin je relaties met voornamelijk uitzendbureaus goed onderhoud. Zo draag je bij aan goede huisvesting voor arbeidsmigranten.” 

Het is nogal een cliché dat de huizenmarkt altijd in beweging is. In deze functie als Accountmanager Flexwoningen weet je dat als geen ander. Recruiter Robert van der Velde licht graag toe wat er zo leuk is aan deze baan. 

Wat ga je doen als accountmanager flexwoningen? 

“Eén van je belangrijkste taken is relaties onderhouden met bestaande klanten en het opbouwen van contact met nieuwe klanten. Dit zijn vooral uitzendbureaus die huisvesting zoeken voor hun (buitenlandse) werknemers. Naast het onderhouden van de relaties, pleeg je ook koude acquisitie om nieuwe klanten te werven. Verder bezoek je regelmatig de flexwoningen om te weten waar je over praat. Ook rapporteer je deze bezoeken aan de salesmanager.” 

Wat is er uniek aan deze baan? 

“Het bijzondere aan deze baan is dat je een bijdrage levert aan het voorkomen van leegstand van woningen. Door jouw werk is het mogelijk dat arbeidsmigranten een tijdelijk verblijfadres hebben.”   

Bij wat voor bedrijf ga je werken? 

“De onderneming waar je aan de slag gaat is gespecialiseerd in de huisvesting van flexwerkers. Het bedrijf heeft zo’n 700 woningen door heel Nederland in beheer en beschikt ook over grootschalige complexen waar deze mensen worden gehuisvest. Jij komt te werken op de salesafdeling waar je samenwerkt met zo’n zes andere collega’s.” 

Wie is er geschikt voor deze functie? 

“Het is voor deze baan als je een dosis commerciële ervaring hebt. Ook moet je een woordje Engels kunnen spreken, omdat je regelmatig mensen ontmoeten die geen Nederlands spreken. Verder heb je doorzettingsvermogen en ben je een echte teamspeler. Samen zorgen jullie voor mooie resultaten.” 

Wat krijg je ervoor terug?  

“Een mooi salaris van tussen 3.500 en 4.000 euro bruto per maand. Ook krijg je een auto van de zaak, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Bovendien krijg je de kans om opleidingen en trainingen te volgen. Het leuke is dat je tijdens een barbecue, een borrel of een bedrijfsreis je collega’s nog beter leert kennen.” 

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met recruiter Robert van der Velde.

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor een kansrijk beroep

Wat hebben de beroepen monteur mechatronica, gemechaniseerd groenvoorziener, HR-adviseur, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur met elkaar gemeen? Nou dit, het zijn allemaal kansrijke beroepen. Ofwel: een beroep met goede baankansen. “Steeds meer bedrijven geven mensen de kans om in een kansrijk beroep aan de slag te gaan.”  “Op dit moment zijn er volgens de overheid zo’n […]

Lees artikel

Wat is een cao?

Als je jouw contract doorleest kom je ongetwijfeld te weten onder welke cao jij valt. Het kan daarom in ieder geval geen kwaad je daarin eens goed te verdiepen. Dan ben je precies op de hoogte welke rechten en plichten je hebt in jouw beroep(sgroep).   Als groep sta je sterker. Dat weten ze in de […]

Lees artikel

Net geopende vestiging Rotterdam heeft eerste mensen al bemiddeld  

Intro Personeel heeft onlangs op bedrijvenpark Noord-West (boven Spaanse Polder) in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend. Bedrijven die personeel zoeken en kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen er terecht. “Mensen die een vaste baan willen bij een bedrijf in de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie.”  […]

Lees artikel