De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Robert van der Velde

Robert kwam ooit bij Intro stagelopen en is daarna nooit meer weggegaan. Sinds februari 2013 werkt hij bij de club. Na zijn met succes afgeronde opleidingen Junior Accountmanager en NIMA A Marketing ging hij aan de slag.  

Als accountmanager geniet hij van zijn werk. “Wat ik leuk vind is de diversiteit aan contacten. De ene keer spreek je een werkzoekende stratenmaker van 18 jaar en de andere keer een MTS WTB’er van 45 jaar. Ook bij klanten die ik bezoek is dat het geval. De ene keer spreek je een HR Manager, dan weer een directeur of een werkplaatschef.” Ook de dynamiek van zijn werk spreekt Robert aan. “Alle werkzaamheden lopen door elkaar heen. Soms moet je alles uit je handen laten vallen en prioriteren op de handel.” Het resultaat mag er zijn. “Het leuke vind ik dat je meerdere partijen écht blij maakt: klanten, kandidaten en natuurlijk ook jezelf.” 

Het leukste dat Robert ooit meemaakte op zijn werk is de bemiddeling van een Fransman. “Die sprak geen Nederlands en geen Engels. Ik heb hem bemiddelt naar een vaste baan als elektromonteur. Hij en zijn gezin met drie kinderen hadden het niet breed. Dus hebben wij meegedacht door voor boodschappen en andere ondersteuning te zorgen.” 

Zeg je Robert dan zeg je tafeltennis. Als sinds zijn tiende beoefent hij de sport. “Tafeltennis is mijn grote hobby. Ik ben niet voor niets drie keer clubkampioen van Sliedrecht geworden.” Ook is hij in zijn vrije tijd wel eens buiten te vinden. “Ik werk heel graag in de moestuin achter ons huis.”