De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Commerciële functies

Ben jij op zoek naar commerciële functies met doorgroeimogelijkheden? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals vacatures commercieel medewerker. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Inkoper

Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuw!
3000 - 4000
40 uur
MBO

Vind jij het een uitdaging om het inkoopproces soepel te laten verlopen en zo mee te werken aan de groei van deze afdeling? Dan is deze functie van Inkoper echt iets voor jou!

Accountmanager Machinebouw

Linschoten
3000 - 4500
32 -
38 uur
MBO

Ben jij die commerciële techneut die wij zoeken? Lees snel verder voor Accountmanager Machinebouw om daar achter te komen. 

Account Manager

Barendrecht
3000 - 4000
39 uur
HBO / WO

Yes! Je hebt zojuist een dikke order gescoord en daar wordt jij als accountmanager heel blij van. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Commercieel Medewerker Binnendienst

Barendrecht
2400 - 3200
39 uur
MBO

Binnendienst functie op een middelgrote afdeling waarbij je met name bedrijven als kozijnfabrikanten en timmerfabrieken als klant mag bedienen. Dit doe je in nauwe samenwerking met de accountmanager!

Commercieel Medewerker Junior

Barendrecht
1900 - 2600
39 uur
MBO

Wil jij jezelf ontwikkelen in een allround functie op kantoor? En wil je doorgroeien naar een functie als commercieel medewerker binnendienst? In deze functie lees je hoe jouw loopbaan als Junior Commercieel Medewerker eruit ziet! 

Medewerker Binnendienst

Zoeterwoude
2400 - 3000
40 uur
VMBO

Houd jij van het overzicht houden waardoor alles helemaal soepel loopt? Dan is deze functie als Medewerker Binnendienst echt iets voor jou!

Sales Support Medewerker

Nieuwerkerk aan den IJssel
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als Sales Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve processen rondom de in- en verkoop van producten.

Verkoper Binnendienst

Hendrik Ido Ambacht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Lijkt het jouw geweldig om jouw commercieel talent te kunnen inzetten bij een prachtig familiebedrijf? Ben je op zoek naar een afwisselende baan en een nieuwe uitdaging als verkoper, accountmanager binnendienst. dan hebben wij hier dé perfecte baan voor jou! Lees snel verder. 

Accountmanager Buitendienst

Groot-Ammers
2200 - 3500
40 uur
HBO / WO

STOP! Niet verder scrollen, hier staat namelijk dé functie waar je naar op zoek bent. Als accountmanager buitendienst heb je bij dit bedrijf jouw droombaan. Lees snel verder!

Customer Service Spare Parts

Roosendaal
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om direct contact te hebben met de internationale klanten? Werk jij nauwkeurig en planmatig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aftersales Coördinator

Moordrecht
3000 - 3500
40 uur
MBO

Als Aftersales Coördinator ben je werkzaam op de hoofdlocatie in Moordrecht. Van belang is dat je goed prioriteiten kunt stellen en daarbij de risico’s van de operatie goed in kan schatten.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Tussen al het aangevoerde afval voel jij je als commercieel medewerker binnendienst als een vis in het water. Geen vervuild water, gewoon een leuk aquarium waarin je samen met 4 andere collega’s de commerciële belangen van dit middelgrote recyclingbedrijf weet te behartigen. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten, accountmanagers en de interne organisatie.

Wat zijn commerciële functies?

Zit sales en communicatie echt in jouw genen? Onder commerciële functies vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met het verkopen van producten of diensten op een verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Het varieert van commercieel medewerker naar accountmanager van de gehele afdeling. Intro Personeel heeft veel verschillende commerciële functies. Ben jij op zoek naar passende vacature zoals commercieel medewerker? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris commerciële functies

Het gemiddelde salaris voor commerciële functies verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.500 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 5.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de commerciële functies door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar accountmanager of commercieel manager van een afdeling.

Commerciële functies bieden veel doorgroeimogelijkheden.
Commerciële functies.

Meest voorkomende vacatures: commercieel medewerker

Heb jij de sales een beetje in de vingers? Misschien zijn de vacatures commercieel medewerker dan wel wat voor jou. Je hebt een gevarieerde baan met als doel de omzet te verhogen. Je hebt dan ook een commercieel takenpakket. Je stelt offertes op, voert verkoopgesprekken, verwerkt orders en belt klanten na.  Als je commercieel medewerker wilt worden, doe je er goed aan een commerciële opleiding te volgen. Een mbo- of hbo-opleiding commerciële Economie of bedrijfseconomie geeft een goede basis voor een mooie loopbaan. Neem gerust een kijkje bij de vacatures commercieel medewerker van Intro Personeel!

Veelgestelde vragen

Als je langere tijd in deze functie werkzaam bent en structureel goed werk levert, kan je in sommige gevallen tot wel 3.500 euro per maand verdienen.

Een mbo- of hbo-opleiding commerciële Economie of bedrijfseconomie geeft een goede basis voor een mooie loopbaan.

Commerciële functies bieden veel doorgroeimogelijkheden, die erg te merken zijn in salaris. Oftewel commerciële functies betalen goed.