De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Timmerman Chaletbouw

15 augustus, 2019

Vakantie vieren in een comfortabele vakantiewoning. Wie houdt er niet van? Als je werk wilt waar je zorgt voor het vakantieplezier van anderen, dan is deze baan van Timmerman Chaletbouw zeker wat voor jou. Recruiter Nijs-Jan Nederveen weet er alles van: “Een prachtige groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman.”

Wat ga precies doen?

“In de productiehal van het bedrijf bouw je chalets en prefab vakantiewoningen van de grond af op. Dit doe je vanaf tekening, samen met andere collega’s. Je bouwt het casco op, betimmert de wanden en plaatst kunstof kozijnen. Verder verzorg je het timmerwerk binnenin en zaag je balken en planken op maat. Het kán zijn dan je af en toe ook meegaat naar de locatie waar de chalet geplaats moet worden. Daar bouw je het chalet af.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

“Wat deze baan bijzonder maakt, is dat je een bijdrage levert aan een mooie vakantie van andere mensen. Die willen een comfortabele vakantie. Wat is er nu mooier dan bouwen aan dat comfort? Als je van deze manier van vakantievieren houdt, kan het zelfs voorkomen dat je in een door jou gebouwde chalet zelf op vakantie bent.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Een nuchtere persoonlijkheid met timmerkwaliteiten. Niet alleen ervaren mensen krijgen een kans, maar ook mensen die het vak willen leren. Een diploma is geen vereiste. Belangrijk er is dat je een hamer vast kan houden en volop gemotiveerd bent. Een goed motivatie is de helft van de baan. Daarnaast ben je ook flexibel. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Kortom, voor iemand die een handige timmerman wil worden, is dit een ideale baan.”

Bij wat voor bedrijf ga je aan de slag?

“Al ruim veertig jaar is dit bedrijf een toonaangevende chaletbouwer. Het is een ‘nuchter’ bedrijf wat goed is voor het personeel. Een gevarieerde club mensen met een gedeelde factor: passie voor het timmeren.”

Wat levert het op?

“Een mooie groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman. Je collega’s zijn kundige mensen die je het vak kunnen leren. Verder heb je een bruto startsalaris van 1800 euro. Als je je bewijst is groei daarin bovendien mogelijk.”

Benieuwd naar de hele vacature? Lees hem hier.

Gerelateerde artikelen

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees artikel

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees artikel

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees artikel