De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Bijzondere Baan: Timmerman Chaletbouw

15 augustus, 2019
Redactie Intro Personeel

Vakantie vieren in een comfortabele vakantiewoning. Wie houdt er niet van? Als je werk wilt waar je zorgt voor het vakantieplezier van anderen, dan is deze baan van Timmerman Chaletbouw zeker wat voor jou. Recruiter Robert van der Velde weet er alles van: “Een prachtige groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman.”

Wat ga precies doen?

“In de productiehal van het bedrijf bouw je chalets en prefab vakantiewoningen van de grond af op. Dit doe je vanaf tekening, samen met andere collega’s. Je bouwt het casco op, betimmert de wanden en plaatst kunstof kozijnen. Verder verzorg je het timmerwerk binnenin en zaag je balken en planken op maat. Het kán zijn dan je af en toe ook meegaat naar de locatie waar de chalet geplaats moet worden. Daar bouw je het chalet af.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

“Wat deze baan bijzonder maakt, is dat je een bijdrage levert aan een mooie vakantie van andere mensen. Die willen een comfortabele vakantie. Wat is er nu mooier dan bouwen aan dat comfort? Als je van deze manier van vakantievieren houdt, kan het zelfs voorkomen dat je in een door jou gebouwde chalet zelf op vakantie bent.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Een nuchtere persoonlijkheid met timmerkwaliteiten. Niet alleen ervaren mensen krijgen een kans, maar ook mensen die het vak willen leren. Een diploma is geen vereiste. Belangrijk er is dat je een hamer vast kan houden en volop gemotiveerd bent. Een goed motivatie is de helft van de baan. Daarnaast ben je ook flexibel. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Kortom, voor iemand die een handige timmerman wil worden, is dit een ideale baan.”

Bij wat voor bedrijf ga je aan de slag?

“Al ruim veertig jaar is dit bedrijf een toonaangevende chaletbouwer. Het is een ‘nuchter’ bedrijf wat goed is voor het personeel. Een gevarieerde club mensen met een gedeelde factor: passie voor het timmeren.”

Wat levert het op?

“Een mooie groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman. Je collega’s zijn kundige mensen die je het vak kunnen leren. Verder heb je een bruto startsalaris van 1800 euro. Als je je bewijst is groei daarin bovendien mogelijk.”

 

Gerelateerde artikelen

Intro Personeel werft voor Engelsman Hoveniers

Engelsman Hoveniers laat Intro Personeel meedenken in zoektocht naar ‘groen’ personeel

Groenprojecten aanleggen en onderhouden kunnen ze wel bij Engelsman Hoveniers. Met de hulp van Intro Personeel zoekt het hoveniersbedrijf uit Pijnacker personeel voor de groenvoorziening. “Wij vinden het fijn dat we zo snel met de recruiters kunnen schakelen.” Aan Harmen van Dalen, accountmanager bij Intro Personeel Rotterdam, kun je het wel overlaten om groenvoorzieners en […]

Lees artikel
Een man staat aan een check-in balie met een vrouw achter de balie. warm gekleurd

Wat is een marktconform salaris?

Een marktconform salaris is het gemiddelde inkomen dat gewoonlijk wordt verdiend door mensen met vergelijkbare functies of rollen in een bepaalde sector of bedrijfstak. Marktconform salaris 2024 Het marktconform salaris 2024 kan worden vergeleken met het gemiddelde salaris in Nederland voor dat jaar. Het gemiddelde salaris van Nederland wordt vaak geïllustreerd aan de hand van […]

Lees artikel

Verschil detacheren en uitzenden

Uitzend- en Detacheringsbureaus spelen beide een rol in tijdelijk werk, maar wat zijn de verschillen? Een detacheringsbureau levert specialisten voor langere projecten, terwijl een uitzendbureau zich richt op diverse banen bij verschillende werkgevers. Intro vertelt je graag meer over deze belangrijke onderscheidende factor tussen uitzend- en detacheringsbureaus in deze blog. Wat is een uitzendbureau? Een […]

Lees artikel