De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Bijzondere Baan: Timmerman Chaletbouw

15 augustus, 2019
Redactie Intro Personeel

Vakantie vieren in een comfortabele vakantiewoning. Wie houdt er niet van? Als je werk wilt waar je zorgt voor het vakantieplezier van anderen, dan is deze baan van Timmerman Chaletbouw zeker wat voor jou. Recruiter Robert van der Velde weet er alles van: “Een prachtige groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman.”

Wat ga precies doen?

“In de productiehal van het bedrijf bouw je chalets en prefab vakantiewoningen van de grond af op. Dit doe je vanaf tekening, samen met andere collega’s. Je bouwt het casco op, betimmert de wanden en plaatst kunstof kozijnen. Verder verzorg je het timmerwerk binnenin en zaag je balken en planken op maat. Het kán zijn dan je af en toe ook meegaat naar de locatie waar de chalet geplaats moet worden. Daar bouw je het chalet af.”

Wat maakt deze baan zo bijzonder?

“Wat deze baan bijzonder maakt, is dat je een bijdrage levert aan een mooie vakantie van andere mensen. Die willen een comfortabele vakantie. Wat is er nu mooier dan bouwen aan dat comfort? Als je van deze manier van vakantievieren houdt, kan het zelfs voorkomen dat je in een door jou gebouwde chalet zelf op vakantie bent.”

Wat voor iemand zoekt het bedrijf?

“Een nuchtere persoonlijkheid met timmerkwaliteiten. Niet alleen ervaren mensen krijgen een kans, maar ook mensen die het vak willen leren. Een diploma is geen vereiste. Belangrijk er is dat je een hamer vast kan houden en volop gemotiveerd bent. Een goed motivatie is de helft van de baan. Daarnaast ben je ook flexibel. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Kortom, voor iemand die een handige timmerman wil worden, is dit een ideale baan.”

Bij wat voor bedrijf ga je aan de slag?

“Al ruim veertig jaar is dit bedrijf een toonaangevende chaletbouwer. Het is een ‘nuchter’ bedrijf wat goed is voor het personeel. Een gevarieerde club mensen met een gedeelde factor: passie voor het timmeren.”

Wat levert het op?

“Een mooie groeibaan waarin je jezelf kan ontwikkelen tot een meer ervaren timmerman. Je collega’s zijn kundige mensen die je het vak kunnen leren. Verder heb je een bruto startsalaris van 1800 euro. Als je je bewijst is groei daarin bovendien mogelijk.”

 

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is juist in de zomer te solliciteren

De zon draait overuren, de stranden liggen vol en in de Tour de France is Parijs nog ver. Een baan zoeken? Waarom zou je? Toch zijn er redenen om eens verder te kijken dan je neus lang is. Heerlijk hé dat het lekker zomer is. Het kan juist een goed moment zijn om  van baan […]

Lees artikel
Jarno van der Eijnden Houthandel Van Dam

Variatie maakt het werk van productiemedewerker Jarno leuk

Productiemedewerker Jarno van den Eijnden werkt met veel plezier bij Houthandel Van Dam in Bunnik. “Ik heb een allround functie en veel verschillende werkzaamheden. Dat maakt mijn werk leuk.” Een aantal jaar geleden kwam Jarno via Intro bij Houthandel Van Dam terecht. “Ik ben begonnen als hulpje. Als insteker bij de schaver, mijn collega die […]

Lees artikel

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel