De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

11 mei, 2023
Hans Bossenbroek

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.”

Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné van den Hoorn alles over weet.

Wat ga je doen in deze baan?

“Op één van Nederlands grootste boomkwekerijen heb je een gevarieerde baan. In het afleverseizoen (van oktober tot en met mei) werk je in de loods, de rest van het seizoen buiten. Je zet (inter)nationale orders klaar, je laad en lost vrachtwagens, doet ingangscontrole en verdeelt de orders naar de juiste locatie in de verzendhal.”

Waarom is deze baan uniek?

“Het bijzondere van deze baan is natuurlijk dat je werkt op een boomkwekerij, één van de grootste boomkwekerijen in Nederland. Zo’n unieke werkplek heeft niet iedereen. Het unieke aan het werk zelf is dat het een combinatie is van logistieke werkzaamheden in het magazijn en buitenwerkzaamheden in de boomkwekerij.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Zoals gezegd ga je werken bij één van de grootste boomkwekerijen in ons land. De Brabantse onderneming in heeft zo’n zestig medewerkers in dienst. In de loods werk jij samen met ongeveer twintig collega’s.”

Voor wie is deze baan geschikt?

“Het spreek in je voordeel als je ervaring of affiniteit met bomen en planten hebt. Het is handig als je bijvoorbeeld een achtergrond als orderpicker of groenvoorziener hebt. Ook heb je een gezonde werklust en ben je stressbestendig. Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze halen. Ook beschik je over eigen vervoer.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een minimumsalaris tussen 2.100 en 2.500 euro bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Ook krijg je 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8,33 procent van het brutosalaris. Twee weken Kerstvakantie zijn vrij geroosterd en buiten het afleverseizoen (in de zomer) kan je veel vrije uren opnemen. Je kan je bovendien blijven door ontwikkelen door een opleidingen en trainingen te gaan volgen via Intro Academy. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband.”

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Corné van den Hoorn.

Gerelateerde artikelen

Waarom het slim is te kiezen voor de techniekopleiding van Intro Personeel en het Hoornbeeck College

Stel, je bent een praktische ingestelde techneut die dolgraag in de techniek aan de slag wil. Dankzij een technisch werk-lerentraject van Intro Personeel en het Hoornbeeck College krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een gespecialiseerde vakman of vakvrouw. “Het is aan jou om die kans te grijpen.”  Wie nieuwsgierig is, moet zeker […]

Lees artikel

Waarom jíj zou moeten werken in de techniek

Wie de vacatures op deze website bekijkt, ziet dat er volop banen te vinden zijn in de techniek. Of je nu elektromonteur, metaalbewerker of werkvoorbereider wilt worden, je bent hard nodig. Er zijn dan ook goede redenen om voor een baan in de techniek te kiezen. Als je een baan zoekt en technische vaardigheden hebt, […]

Lees artikel

Jubilerende blokkenlijmer Eddie stond ooit dansend op de werkvloer

Als er een prijs voor trouwe werknemers zou bestaan, gaat die zeker naar Eddie van den Heuvel. Al meer dan 10 jaar is hij via Intro Personeel in dienst. Of hij het naar zijn zin heeft op zijn werk? De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. “Ik waardeer het erg dat er bij  zowel mijn werkgever […]

Lees artikel