De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

11 mei, 2023
Hans Bossenbroek

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.”

Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné van den Hoorn alles over weet.

Wat ga je doen in deze baan?

“Op één van Nederlands grootste boomkwekerijen heb je een gevarieerde baan. In het afleverseizoen (van oktober tot en met mei) werk je in de loods, de rest van het seizoen buiten. Je zet (inter)nationale orders klaar, je laad en lost vrachtwagens, doet ingangscontrole en verdeelt de orders naar de juiste locatie in de verzendhal.”

Waarom is deze baan uniek?

“Het bijzondere van deze baan is natuurlijk dat je werkt op een boomkwekerij, één van de grootste boomkwekerijen in Nederland. Zo’n unieke werkplek heeft niet iedereen. Het unieke aan het werk zelf is dat het een combinatie is van logistieke werkzaamheden in het magazijn en buitenwerkzaamheden in de boomkwekerij.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Zoals gezegd ga je werken bij één van de grootste boomkwekerijen in ons land. De Brabantse onderneming in heeft zo’n zestig medewerkers in dienst. In de loods werk jij samen met ongeveer twintig collega’s.”

Voor wie is deze baan geschikt?

“Het spreek in je voordeel als je ervaring of affiniteit met bomen en planten hebt. Het is handig als je bijvoorbeeld een achtergrond als orderpicker of groenvoorziener hebt. Ook heb je een gezonde werklust en ben je stressbestendig. Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze halen. Ook beschik je over eigen vervoer.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een minimumsalaris tussen 2.100 en 2.500 euro bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Ook krijg je 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8,33 procent van het brutosalaris. Twee weken Kerstvakantie zijn vrij geroosterd en buiten het afleverseizoen (in de zomer) kan je veel vrije uren opnemen. Je kan je bovendien blijven door ontwikkelen door een opleidingen en trainingen te gaan volgen via Intro Academy. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband.”

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Corné van den Hoorn.

Gerelateerde artikelen

Vies werk? Rioolmonteur Nick is nergens bang voor

Rioolmonteur Nick Kolenbrander ontstopt dagelijks met het grootste gemak verstopte rioolbuizen in keukens, toiletten en badkamers. Meestal geen werk waar je schone handen van krijgt. Maar hij krijgt er veel  voor terug. “De dankbaarheid van mensen na het ontstoppen van bijvoorbeeld een toilet is onbetaalbaar.” Aan enthousiasme ontbreekt het Nick niet. Als er iemand gepassioneerd […]

Lees artikel

Wat je allemaal met jouw vakantiegeld kan doen

Het is normaal gesproken al fijn als je salaris op je rekening wordt gestort, maar in de maand mei is het helemaal leuk. De kans is groot dat je dan je vakantiegeld krijgt. Misschien een goed idee om eens goed na te denken wat je met dat extra geld gaat doen. Voor veel mensen is […]

Lees artikel

Jezelf (verder) ontwikkelen op je werk, hoe doe je dat?

Het is natuurlijk een cliché van jewelste, maar daarom niet minder waar. Stilstand is achteruitgang. Ook op je werk. Welk werk je ook doet. Om met plezier naar je werk te blijven gaan is het nodig jezelf te (blijven) ontwikkelen. We geven graag wat tips en adviezen. Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen op je […]

Lees artikel