De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

11 mei, 2023
Hans Bossenbroek

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.”

Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné van den Hoorn alles over weet.

Wat ga je doen in deze baan?

“Op één van Nederlands grootste boomkwekerijen heb je een gevarieerde baan. In het afleverseizoen (van oktober tot en met mei) werk je in de loods, de rest van het seizoen buiten. Je zet (inter)nationale orders klaar, je laad en lost vrachtwagens, doet ingangscontrole en verdeelt de orders naar de juiste locatie in de verzendhal.”

Waarom is deze baan uniek?

“Het bijzondere van deze baan is natuurlijk dat je werkt op een boomkwekerij, één van de grootste boomkwekerijen in Nederland. Zo’n unieke werkplek heeft niet iedereen. Het unieke aan het werk zelf is dat het een combinatie is van logistieke werkzaamheden in het magazijn en buitenwerkzaamheden in de boomkwekerij.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Zoals gezegd ga je werken bij één van de grootste boomkwekerijen in ons land. De Brabantse onderneming in heeft zo’n zestig medewerkers in dienst. In de loods werk jij samen met ongeveer twintig collega’s.”

Voor wie is deze baan geschikt?

“Het spreek in je voordeel als je ervaring of affiniteit met bomen en planten hebt. Het is handig als je bijvoorbeeld een achtergrond als orderpicker of groenvoorziener hebt. Ook heb je een gezonde werklust en ben je stressbestendig. Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze halen. Ook beschik je over eigen vervoer.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een minimumsalaris tussen 2.100 en 2.500 euro bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Ook krijg je 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8,33 procent van het brutosalaris. Twee weken Kerstvakantie zijn vrij geroosterd en buiten het afleverseizoen (in de zomer) kan je veel vrije uren opnemen. Je kan je bovendien blijven door ontwikkelen door een opleidingen en trainingen te gaan volgen via Intro Academy. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband.”

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Corné van den Hoorn.

Gerelateerde artikelen

Een foto van de Italiaanse kust gedurende de zomer.

Vakantiegeld 2024: Belasting, Bruto/Netto en AOW

Vakantiegeld 2024 is een belangrijk extraatje waar veel Nederlanders elk jaar naar uitkijken. Het biedt de mogelijkheid om een vakantie te boeken, spaargeld aan te vullen of andere uitgaven te dekken. In 2024 zijn er een aantal veranderingen en belangrijke aandachtspunten rondom vakantiegeld die je niet mag missen. In deze blog behandelen we alles wat […]

Lees artikel
Een witte man schrijft en CV op zijn laptop op kantoor met een uitzicht op de erasmus brug en de hoofbouw van Rotterdam.

Creëer het Perfecte CV: Tips, Voorbeelden en Handige Adviezen

Een goed CV is essentieel voor het vinden van een baan. Het biedt werkgevers een eerste indruk van jouw kwalificaties, ervaring en persoonlijkheid. In deze blog bespreken we hoe je een CV kunt maken dat je kansen op succes vergroot.   Waarom een Sterk CV Belangrijk is Een CV is meer dan een lijst van […]

Lees artikel

Een open sollicitatie: Voorbeeld en stappenplan

Een open sollicitatie kan de sleutel zijn tot die droombaan waar u al zo lang naar zoekt. Maar wat is een open sollicitatie eigenlijk? En hoe schrijf je er een? In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over open sollicitaties. 1. Wat is een open sollicitatie? Een open sollicitatie is een brief of […]

Lees artikel