De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Blog

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

11 mei, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.”

Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné van den Hoorn alles over weet.

Wat ga je doen in deze baan?

“Op één van Nederlands grootste boomkwekerijen heb je een gevarieerde baan. In het afleverseizoen (van oktober tot en met mei) werk je in de loods, de rest van het seizoen buiten. Je zet (inter)nationale orders klaar, je laad en lost vrachtwagens, doet ingangscontrole en verdeelt de orders naar de juiste locatie in de verzendhal.”

Waarom is deze baan uniek?

“Het bijzondere van deze baan is natuurlijk dat je werkt op een boomkwekerij, één van de grootste boomkwekerijen in Nederland. Zo’n unieke werkplek heeft niet iedereen. Het unieke aan het werk zelf is dat het een combinatie is van logistieke werkzaamheden in het magazijn en buitenwerkzaamheden in de boomkwekerij.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Zoals gezegd ga je werken bij één van de grootste boomkwekerijen in ons land. De Brabantse onderneming in heeft zo’n zestig medewerkers in dienst. In de loods werk jij samen met ongeveer twintig collega’s.”

Voor wie is deze baan geschikt?

“Het spreek in je voordeel als je ervaring of affiniteit met bomen en planten hebt. Het is handig als je bijvoorbeeld een achtergrond als orderpicker of groenvoorziener hebt. Ook heb je een gezonde werklust en ben je stressbestendig. Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze halen. Ook beschik je over eigen vervoer.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een minimumsalaris tussen 2.100 en 2.500 euro bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Ook krijg je 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8,33 procent van het brutosalaris. Twee weken Kerstvakantie zijn vrij geroosterd en buiten het afleverseizoen (in de zomer) kan je veel vrije uren opnemen. Je kan je bovendien blijven door ontwikkelen door een opleidingen en trainingen te gaan volgen via Intro Academy. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband.”

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Corné van den Hoorn.

Gerelateerde artikelen

Werken als zzp’er via Intro Personeel? Overweeg eens om in vaste dienst te gaan

Regelmatig krijgen onze recruiters een belletje van een zzp’er (zelfstandige zonder personeel) of ze via Intro ergens aan de slag kunnen. Soms kan dat inderdaad. Maar er zijn ook mogelijkheden om in vaste dienst te gaan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. “Ja, er zijn soms mogelijkheden om via Intro Personeel […]

Lees artikel
Hardinxveld-Giessendam vacatures

Werken in Hardinxveld-Giessendam? Zeker doen!

Wie een baan zoekt in (de omgeving van) Hardinxveld-Giessendam moet zeker eens een bakkie doen bij de Intro-recruiters. Zij kunnen je ook goede redenen geven om in deze plaats te gaan werken. Hier alvast een voorzet. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur en woonplaats. Maar misschien is het voor jou een optie […]

Lees artikel
Hovenier Wesley.

Waarom het leuk is om hovenier te zijn

Er zijn veel redenen om te kiezen voor het beroep van hovenier. In ‘het groen’ zijn er tal van vacatures te vinden. Wie weet is een baan in deze sector wel wat voor jou. Werken in de buitenlucht Houd je van buiten zijn? Dan is hovenier een ideaal beroep voor jou. Het spreekt voor zich […]

Lees artikel