De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Blog

Tussen bloemen en bomen zet je als Logistiek Medewerker Boomkwekerij orders klaar

11 mei, 2023
Hans schrijft blogs bij Intro Personeel
Hans Bossenbroek

Heesters, rozen, laanbomen of solitairs. Je kan het zo gek niet bedenken of je vervoert ze als Logistiek Medewerker Boomkwekerij. “Als je enige kennis van bomen en planten hebt, ben je erg geschikt voor deze baan.”

Op een boomkwekerij in Noord-Brabant ga je aan de slag als Logistiek Medewerker. Een gevarieerde baan waar recruiter Corné van den Hoorn alles over weet.

Wat ga je doen in deze baan?

“Op één van Nederlands grootste boomkwekerijen heb je een gevarieerde baan. In het afleverseizoen (van oktober tot en met mei) werk je in de loods, de rest van het seizoen buiten. Je zet (inter)nationale orders klaar, je laad en lost vrachtwagens, doet ingangscontrole en verdeelt de orders naar de juiste locatie in de verzendhal.”

Waarom is deze baan uniek?

“Het bijzondere van deze baan is natuurlijk dat je werkt op een boomkwekerij, één van de grootste boomkwekerijen in Nederland. Zo’n unieke werkplek heeft niet iedereen. Het unieke aan het werk zelf is dat het een combinatie is van logistieke werkzaamheden in het magazijn en buitenwerkzaamheden in de boomkwekerij.”

Bij wat voor bedrijf ga je werken?

“Zoals gezegd ga je werken bij één van de grootste boomkwekerijen in ons land. De Brabantse onderneming in heeft zo’n zestig medewerkers in dienst. In de loods werk jij samen met ongeveer twintig collega’s.”

Voor wie is deze baan geschikt?

“Het spreek in je voordeel als je ervaring of affiniteit met bomen en planten hebt. Het is handig als je bijvoorbeeld een achtergrond als orderpicker of groenvoorziener hebt. Ook heb je een gezonde werklust en ben je stressbestendig. Je hebt een heftruckcertificaat of je wilt deze halen. Ook beschik je over eigen vervoer.”

Wat krijg je ervoor terug?

“Je krijgt een minimumsalaris tussen 2.100 en 2.500 euro bruto per maand (op basis van een 38-urige werkweek). Ook krijg je 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8,33 procent van het brutosalaris. Twee weken Kerstvakantie zijn vrij geroosterd en buiten het afleverseizoen (in de zomer) kan je veel vrije uren opnemen. Je kan je bovendien blijven door ontwikkelen door een opleidingen en trainingen te gaan volgen via Intro Academy. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband.”

Interesse in deze baan? Neem dan contact op met Corné van den Hoorn.

Gerelateerde artikelen

Waarom fruit eten op je werk belangrijk is

Een banaan, een appel, een peer of een bakje druiven. Ben je lekker aan ’t werk dan is het goed om af en toe een stuk fruit te eten. Misschien staat er in de kantine op jouw werk wel een mandje met fruit. Of je nu op kantoor werkt of in de fabriek, het is […]

Lees artikel
Coen van Beek op doel tijdens Intro Cup 2024

Klop-Goodweek prolongeert Intro Cup

De 13e editie van de jaarlijkse Intro Cup is vrijdag gewonnen door Klop-Goodweek. In de finale versloegen de voetballers het team van Cartec met 2-0. Maar liefst 28 teams deden mee aan het toernooi. Na een spannende strijd won hetzelfde voetbalteam als vorig jaar ( in 2023 spelend onder de naam Klop-Edu). De voetballers van […]

Lees artikel
Apeluier koek uit IJsselstein

Werken in IJsselstein: van Apenluiers tot Gerbrandytoren

IJsselstein is een stadje in de provincie Utrecht met bijna 35.000 inwoners. Er zijn goede redenen om in deze stad te werken. Wie weet eet jij binnenkort een lekkere Apenluier of kan je op de fiets naar je werk. • Ze hebben heerlijke apenluiers (of apenluiders) Wie toe is aan wat lekkers in de pauze […]

Lees artikel