De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Utrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Utrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziener

Utrecht
Nieuw!
1800 - 2400
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie als Groenvoorziener werk je elke dag buiten. Dagelijks ben je in de regio Utrecht bezig met het uitvoeren van onderhoud aan het (groot) groen.  

Commercieel medewerker binnendienst

Utrecht
2400 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij een verkoper die het hoofd altijd koel houdt? Lees dan snel verder.

Commercieel Medewerker

Utrecht
2500 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij een verkoper die het hoofd koel houdt? Wij zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst in dit technische bedrijf. Interesse?  Lees snel verder!

Planner Service Noord

Utrecht
3500 - 3700
40 uur
MBO

Wil jij carrière maken bij een bedrijf met een marktleiderspositie? Vind je het gaaf om verantwoordelijkheid te hebben in je werk, en veel dynamiek te kennen in je werk? Lees dan snel verder voor Planner Service Noord!

Support Engineer

Utrecht
2900 - 3500
40 uur
MBO

Heb je affiniteit met techniek en ben je communicatief sterk? Dan wordt je blij van deze functie als Support engineer. Lees snel verder en solliciteer. 

Productiemedewerker

Utrecht
2100 - 2525
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Productiemedewerker Hout ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Solliciteer snel.

Kozijnmonteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Kozijnmonteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Service Planner

Utrecht
3400 - 3700
40 uur
MBO

Wil jij carrière maken bij een bedrijf met een marktleiderspositie? Lees dan snel verder voor Planner Service.

Productiemedewerker

Utrecht
2100 - 2525
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Productiemedewerker Machinaal Houtbewerker ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Solliciteer snel!

Administratief medewerk(st)er

Utrecht
2600 - 3200
32 -
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de administratie en kan jij goed overweg met MS Office? Dan wordt je blij van deze functie als Administratief medewerk(st)er. Lees snel verder en solliciteer. 

Welkom in Utrecht

Utrecht is – na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven – de vierde grootste stad in Nederland. Door de centrale ligging heeft de stad een goed wegen- en spoortnetwerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat grote bedrijven als de NS, de Rabobank en bol.com er hun hoofdkantoor hebben. In de stad zijn verder veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn transportplanner en planner.