Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures in

Utrecht

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Servicemonteur Kozijnen

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Hang en Sluitwerk ben jij van grote waarde voor mensen die problemen hebben met hun slot, kozijn, raam of deur! Interesse? Lees dan snel verder.

Heftruckchauffeur Houthandel

Utrecht
2150 - 2450
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Heftruckchauffeur Houthandel ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Zoek je per direct werk? Lees dan verder.

Planner Service Noord

Utrecht
3500 - 3700
40 uur
MBO

Wil jij carrière maken bij een bedrijf met een marktleiderspositie? Vind je het gaaf om verantwoordelijkheid te hebben in je werk, en veel dynamiek te kennen in je werk? Lees dan snel verder voor Planner Service Noord!

Voorman Groenvoorziening

Utrecht
2200 - 2800
40 uur
MBO

Heb jij al ervaring in het groen, en heb je al vaker leiding gegeven? Dan is deze vacature als Voorman Groenvoorziening interessant voor jou. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Heb jij technische ervaring? En vindt je het leuk om bij verschillende klanten langs te gaan? Bekijk dan snel deze vacature!

Machinaal Houtbewerker

Utrecht
2100 - 2525
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Machinaal Houtbewerker ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Zoek je per direct werk? Lees dan verder.

Kozijnmonteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Kozijnmonteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Magazijnmedewerker Houthandel

Utrecht
2050 - 2350
40 uur
MBO

Houd jij ook van die heerlijke houtlucht? Als Magazijnmedewerker Houthandel ben jij uit het juiste hout gesneden voor het werk. Zoek je per direct werk? Lees dan verder.

Coördinator Customer Service

Utrecht
2750 - 3750
40 uur
MBO

Ben je stressbestendig, kan je het overzicht bewaren en wordt je enthousiast van plannen? Dan wekt de functie van Coördinator Customer Service bij dit gerenommeerde logistiek bedrijf vast jou interesse! Lees snel door voor Coördinator Customer Service.

Keukenmonteur Junior

Utrecht
2000 - 2500
37 uur
MBO

Twee rechter handen en graag op pad? Wordt junior keukenmonteur met je eigen bedrijfsbus!

Welkom in Utrecht

Utrecht is – na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven – de vierde grootste stad in Nederland. Door de centrale ligging heeft de stad een goed wegen- en spoortnetwerk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat grote bedrijven als de NS, de Rabobank en bol.com er hun hoofdkantoor hebben. In de stad zijn verder veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg gevestigd.  

Veel voorkomende vacatures zijn transportplanner en planner.