De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel

Vacatures Utrecht

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan vacatures in Utrecht.
Wij kennen namelijk de banenmarkt in deze omgeving als geen ander. Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging in deze omgeving?
Onze enthousiaste recruiters staan altijd klaar om samen met jou de perfecte baan te vinden!

Utrecht Centraal van boven belicht.
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
2100 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij als Medewerker Groenvoorziening op zoek naar veel afwisseling in je werk? Lees snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
2100 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij als Medewerker Groenvoorziening op zoek naar veel afwisseling in je werk? Lees snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Groenvoorziener

Utrecht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie als Groenvoorziener werk je elke dag buiten. Dagelijks ben je in de regio Utrecht bezig met het uitvoeren van onderhoud aan het (groot) groen.  

Voorman Groenvoorziener

Utrecht
2350 - 2950
40 uur
VMBO

Het is druk. En daarom spring je even bij. Als Voorman in het groen neem je graag je verantwoordelijkheid. Samen met de groenvoorziener klaar je deze klus. Voel jij je aangesproken solliciteer snel. 

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Heb jij technische ervaring, en vindt je het leuk om bij verschillende klanten langs te gaan? Bekijk dan snel deze Koelmonteur vacature en Solliciteer. 

Kozijnmonteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Kozijnmonteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Keukenmonteur Junior

Utrecht
2000 - 2500
37 uur
MBO

Twee rechter handen en graag op pad? Wordt junior keukenmonteur met je eigen bedrijfsbus!

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Schadebehandelaar Multibranche

Utrecht
2700 - 3500
24 -
40 uur
MBO

Zoek je een leuke functie in de verzekeringsbranche? Ben je op zoek naar afwisseling in werk, een persoonlijke werksfeer én de mogelijkheid om je op lange termijn te kunnen ontwikkelen? Dan is dit jóuw functie.

Commercieel Medewerker klimaattechniek

Utrecht
2700 - 4000
40 uur
MBO

Ben jij een verkoper die het hoofd koel houdt? Wij zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst in dit technische bedrijf. Interesse?  Lees snel verder!

Vacatures in Utrecht voor jou!

Ben je op zoek naar vacatures in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vacatures in Utrecht en omgeving, in verschillende sectoren en op verschillende niveaus. Intro Personeel is specialist in vakgebieden in de uitvoerende dienstverlening.

Over Utrecht

Utrecht is een bruisende stad, centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het is een stad waar altijd wat te doen is en waar je je nooit hoeft te vervelen. Maar bovenal is Utrecht een stad waar veel bedrijvigheid is en waar tal van interessante werkgevers zijn gevestigd. Utrecht is – na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven – de vierde grootste stad in Nederland.

Functies in Utrecht

Onze vacatures in Utrecht zijn geschikt voor zowel starters als ervaren professionals en bieden volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij werken samen met diverse bedrijven en organisaties in de regio en hebben daardoor toegang tot een breed scala aan vacatures. Veel voorkomende vacatures in Utrecht zijn groenvoorziener en planner.  

Werknemer bezig in de groenvoorziening