De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Logistieke Vacatures Rotterdam

Intro Personeel heeft een breed aanbod aan logistieke vacatures in Rotterdam. Wil jij graag werken in de logistiek bij functies zoals: heftruckchauffeur, logistiek medewerker en logistiek teamleider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

logistiek medewerker bezig met het scannen van de producten in de schappen.
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Logistiek Technisch Medewerker

Krimpen aan den IJssel
2000 - 3000
40 uur
VMBO

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Lees dan snel verder!

Logistiek Medewerker Chauffeur

Schiedam
2400 - 2800
40 -
40 uur
VMBO

Volop afwisseling in deze mooie logistieke baan!

Logistiek Medewerker

Gouda
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als technisch logistiek medewerker werk je vooral in het magazijn waar jij de verantwoordleijkheid neemt voor de materialen. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Logistiek Medewerker Techniek

Barendrecht
2200 - 2600
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Logistiek Medewerker Techniek

Barendrecht
2200 - 2600
36 uur
VMBO

Veel afwisseling met verschillende werkzaamheden. In deze job heb je een combinatie van logistieke en technisch werkzaamheden. Lees snel verder!

Logistiek Medewerker

Ridderkerk
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Wil jij graag fysiek bezig zijn en klanten blij maken met hun bestelling? Dan zit je bij deze vacature goed.

Logistiek medewerker

Rotterdam
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Logistiek medewerker en chauffeur gezocht! 

Verreiker machinist

Hoogvliet
2500 - 3600
39.5 uur
MBO

Per direct een nieuwe baan op de verreiker! 

Logistiek Medewerker

Krimpen aan den IJssel
2200 - 2700
40 uur
MBO

Woon je in de buurt van Krimpen aan de IJssel, en wil je aan de slag in de logistiek, met doorgroeimogelijkheden ? Lees dan snel verder!

Operator Menglijn

Schiedam
2400 - 3000
40 uur
VMBO

Wil je in een 2-ploegendienst werken? En samen met je collega’s tonnen grond verwerken tot een mooi product voor de tuinbouwsector? Lees dan zeker deze vacatures ‘ns even door!

Allround Techniek Medewerker

Barendrecht
2000 - 2600
38 uur
VMBO

Wil jij graag zelfstandig aan de slag? Vind jij het leuk als je van te voren niet weet wat je vandaag allemaal gaat doen? En heb je interesse in de techniek en logistiek? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Intro Personeel

Per direct werk Rotterdam

Wil je per direct aan de slag bij een logistieke vacature in Rotterdam? Neem contact met ons op via de open sollicitatie.

Open Sollicitatie

Welke logistieke baan past bij mij?

Weet je niet zo goed welke baan bij jou past? Gebruik de banentool om erachter te komen welke vacature matcht met jouw kwaliteiten en interesses.

Banentool

Nieuwe uitdaging bij logistieke vacatures

Bent u op zoek naar een uitdagende en interessante carrière in de logistiek? Dan raden wij u zeker aan om te overwegen om te solliciteren voor logistieke vacatures in Rotterdam. Rotterdam is namelijk de grootste havenstad van Europa en een belangrijk knooppunt voor de internationale handel en logistiek.

Logistiek is een breed vakgebied en omvat veel verschillende functies en specialisaties. Hieronder vindt u een overzicht van enkele veelvoorkomende logistieke vacatures in Rotterdam:

Logistiek medewerker bezig met orderpicken.
logistiek medewerker scant de producten voor controle.

Gemiddelde salaris logistieke vacatures

Er zijn veel verschillende niveaus terug te vinden in het aanbod van logistieke vacatures in Rotterdam. Hierdoor variëren de salarissen binnen dit vakgebied enorm. Het gemiddelde salaris van een werknemer in de logistiek is € 2.450 bruto per maand. Door de vele variatie bij de vacatures in de logistiek zijn doorgroeimogelijkheden vanzelfsprekend. Het is mogelijk om door te groeien van logistiek medewerker naar logistiekplanner. Hierdoor kan het salaris oplopen tot wel € 3.200 bruto per maand. Kortom logistieke vacatures in Rotterdam bieden grote kansen voor jouw carrière!

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws

  • Blog
  • Sollicitatietips

Wat is een modaal inkomen in 2023?

Het praten over inkomen is vaak een taboe in de Nederlandse samenleving. Intro Personeel vindt het belangrijk om iedereen te vertellen over het modaal inkomen van 2023. Als wij open zijn over de salarissen, ontstaat er meer gelijkheid onder de werknemers. Dit vinden wij van Intro Personeel erg belangrijk. Grote kans namelijk dat je niet […]

Lees bericht
  • Blog

Hoe jij kan profiteren van het personeelstekort

Welk beroep je ook hebt tegenwoordig, er is vrijwel zeker een grote vraag naar personeel in jouw sector. Daar kan jij, als werkzoekende, van profiteren, Maar hoe doe je dat? Of je nu monteur, hovenier, loodgieter of commercieel medewerkers bent. In alle beroepen zijn er vandaag de dag te weinig of nauwelijks mensen beschikbaar. Dat […]

Lees bericht
  • Blog

Waarom het belangrijk is om werk te hebben

Het is net geen basisbehoefte in het leven. Maar het is wel enorm belangrijk om werk of een baan te hebben. Waarom is het zo belangrijk dat je iets te doen hebt waar je helemaal blij van wordt? Maar liefst iets meer dan 73 procent van de bevolking (mensen van 15 tot 75 jaar) heeft […]

Lees bericht