De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Civiele Techniek & GWW

Ben jij op zoek naar vacatures Civiele Techniek & GWW? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals: vacatures kraanmachinist. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

vacatures civiele techniek
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Samen met je collega de weg op om de klus te klaren. Daarna weer snel de bus in om de volgende weg af te zetten. Lijkt dit jou leuk? Lees dan snel verder. 

Monteur Verkeersmaatregelen

Ede
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Vind jij het lekker om met je handen bezig te zijn en werk je graag buiten? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vind je het leuk om buiten te werken? Lees dan snel deze vacature! 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Wasstraatmedewerker

Groot-Ammers
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en houd je van glanzende voertuigen? Kom dan ons team versterken als Wasstraatmedewerker! Wij bieden een gezellige werksfeer, flexibele uren en de kans om je carrière in de schoonmaakbranche te laten groeien. Klik nu op de vacature en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een schoner en stralender Nederland! 🌟

Grondwerker

Bergschenhoek
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Straatje open breken, kabels aanleggen of bouwkavels afgraven. Variatie genoeg in deze baan als grondwerker. Voor wie graag in de buitenlucht werkt, is dit een uitstekende baan!

Opperman Stratenmaker Junior

Geldermalsen
1800 - 2400
40 uur
MBO

ls Opperman/Stratenmaker Junior ben je actief in regio Geldermalsen. De klussen verschillen van het opleveren van een nieuw binnenplein bij een verzorgingstehuis tot het aanleggen van een compleet nieuwe straat bij een winkelcentrum.

Junior Tekenaar Engineer

Gorinchem
2200 - 2600
43.75 uur
MBO

Blij loop jij als Junior Tekenaar Engineer het kantoor binnen in Gorinchem. Een mooie werkplek en gezellige collega’s wachten jou op om er een mooie toekomst van te maken.

Calculator Infra

Gorinchem
3000 - 4600
40 uur
MBO

Ben jij goed met cijfers en berekeningen maken? In deze functie van calculator infra je dan zeker op je plek zijn.

Grondwerker drainage

Buren
2500 - 2900
40 uur
MBO

Je helpt met diverse hand- en spandiensten naast de draineermachine. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitzetwerk en voor het uitrollen en bevestigen van de drainagerollen.

Chauffeur CE Autolaadkraan

Buren
2300 - 2700
40 uur
MBO

Als chauffeur autolaadkraan breng (en haal) jij onder andere bemalingspompen, appendages en containers naar locaties in Nederland en België.

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Hardinxveld-Giessendam
4000 - 4500
40 uur
HBO / WO

Ben jij op zoek naar een functie als werkvoorbereider in de grond- weg- en waterbouw? Wil jij dit doen bij een slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf? Lees dan snel verder.

Grondwerker

Numansdorp
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Wil je graag buiten werken of heb je hier al ervaring mee? Lees dan snel verder. 

Wat zijn vacatures civiele techniek & GWW?

Vind jij de techniek van gebouwen, ontwerpen en constructies interessant? Onder vacatures civiele techniek & GWW vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met toegepaste wetenschap die zich richt op ontwerp, constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Denk hierbij ook aan grond-, weg- en waterbouw. Het varieert met verschillende vacatures zoals: kraanmachinist, werkvoorbereider en grondwerker. Intro Personeel heeft een aanbod in vacatures civiele techniek & GWW en wil jou graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een passende vacature zoals kraanmachinist? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures civiele techniek & GWW

Het gemiddelde salaris voor vacatures civiele techniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 4.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures civiele techniek & GWW door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een specialisme binnen het vakgebied.

Vacatures Civiele techniek zoals grondwerker
Breed aanbod aan vacatures kraanmachinist.

Meest voorkomende vacatures: kraanmachinist

Werk je graag op diverse mooie projecten in de civiele techniek of GWW? Wordt dan collega’s met grondwerkers hoveniers of andere machinisten. Als machinist is één van je werkzaamheden het uitvoeren van werkzaamheden met de rupskraan, mobiele kraan, veegwagen, maaimachine, shovel of een dumper. Daarnaast doe je het plegen van klein onderhoud aan de machines. Het is belangerijk dat je een rijbewijs C in bezit hebt. Hierdoor transporteer je ook met de dieplader je kraan naar de diverse projecten. De vacatures kraanmachinist zijn met breed aanbod te vinden op de website van Intro Personeel.

Veelgestelde vragen

Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

MBO Machinist mobiele kraan of MBO Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Bouwkunde richt zich vooral op ontwerpen en brengt bijna geen wiskunde met zich mee. Civiele techniek richt zich veel meer op rekenen, mechanica en constructies, met de bijbehorende wiskunde.