De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Civiele Techniek & GWW

Ben jij op zoek naar vacatures Civiele Techniek & GWW? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals: vacatures kraanmachinist. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

vacatures civiele techniek
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Pompmonteur

Zevenbergschen Hoek
Nieuw!
2600 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij een handige sleutelaar en wil je graag op één plek werken? Spreekt je de afwisselingen tussen het onderhouden van oude en nieuwe pompen je aan? Dan ben jij degene die we zoeken!

Technisch Medewerker Bouwplaats

Zevenbergschen Hoek
Nieuw!
2400 - 2800
40 uur
MBO

Vind je het heerlijk om buiten te zijn? Samen met je technische collega’s het vak te leren als bronbemaler? Reageer direct op deze vacature!

Chauffeur Materieeldienst

Zevenbergschen Hoek
Nieuw!
2600 - 2800
40 uur
MBO

Geen echte chauffeur maar veel met collega’s samen werken en toch vrachtwagen willen rijden? Dan is deze vacature van Chauffeur Materieeldienst.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Junior Engineer Infra

Ridderkerk
2100 - 2600
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met autocad en wil jij engineer worden? Wil jij meewerken aan een goed kabelnetwerk voor gas, water en warmte? Lees dan snel verder! 

Kraanmachinist

Bergschenhoek
2750 - 3500
40 uur
MBO

In deze fulltime baan als machinist werk je op diverse mooie projecten in het groen of in de gww. Vaak samen met grondwerkers, hoveniers of andere machinisten. 

Grondwerker Walhout Infra

Waarde
2100 - 2600
32 -
40 uur
VMBO

Werken bij een vakbekwaam en gezellig bedrijf in Reimerswaal? Wil jij samen met je collega’s gaaf werk verzetten? In deze functie van Grondwerker Infra of Straatmaker kun jij je lol op. Wat je allemaal gaat doen lees je in de vacature.

Stratenmaker Calamiteiten

Rotterdam
2200 - 2800
40 uur
VMBO

Genoeg van meters maken maar wel op zoek naar mooi werk als Stratenmaker Calamiteiten? Dan is dit jouw nieuwe droombaan!

Machinist Mobiele Kraan

Den Hoorn
2500 - 2800
40 uur
MBO

Machinist gezocht!  

Grondwerker

Numansdorp
2750 - 3000
40 uur
VMBO

Wil je graag buiten werken of heb je hier al ervaring mee? Lees dan snel verder om meer te lezen over deze toffe functie als Grondwerker GWW. 

Machinist Mobiele Kraan

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Het is nog koud en fris deze morgen als je ‘jouw’ kraan instapt. Al weken ben je aan ’t werk op een mooi project in het midden van het land en deze dag zal het niet anders zijn. Ondanks de grootte van het project zijn het afwisselende dagen.

Grondwerker

Alpen aan de Rijn
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Als grondwerker of stratenmaker ben jij onmisbaar bij het voorbereidend werk voor de nieuwe klus. Wil jij iedere dag een beetje mooier maken? Dan is deze vacature wat voor jou!  

Teamleider Assemblage

IJsselstein
2925 - 3150
38 uur
MBO

Geen zin in eentonig werk? Dan is deze functie als Teamleider Assemblage perfect voor jou. Je bent namelijk het ene moment bezig met sleutelen en het andere moment ben je leiding aan het geven. Interesse? Solliciteer dan snel.

Wat zijn vacatures civiele techniek & GWW?

Vind jij de techniek van gebouwen, ontwerpen en constructies interessant? Onder vacatures civiele techniek & GWW vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met toegepaste wetenschap die zich richt op ontwerp, constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Denk hierbij ook aan grond-, weg- en waterbouw. Het varieert met verschillende vacatures zoals: kraanmachinist, werkvoorbereider en grondwerker. Intro Personeel heeft een aanbod in vacatures civiele techniek & GWW en wil jou graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een passende vacature zoals kraanmachinist? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures civiele techniek & GWW

Het gemiddelde salaris voor vacatures civiele techniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 4.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures civiele techniek & GWW door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een specialisme binnen het vakgebied.

Vacatures Civiele techniek zoals grondwerker
Breed aanbod aan vacatures kraanmachinist.

Meest voorkomende vacatures: kraanmachinist

Werk je graag op diverse mooie projecten in de civiele techniek of GWW? Wordt dan collega’s met grondwerkers hoveniers of andere machinisten. Als machinist is één van je werkzaamheden het uitvoeren van werkzaamheden met de rupskraan, mobiele kraan, veegwagen, maaimachine, shovel of een dumper. Daarnaast doe je het plegen van klein onderhoud aan de machines. Het is belangerijk dat je een rijbewijs C in bezit hebt. Hierdoor transporteer je ook met de dieplader je kraan naar de diverse projecten. De vacatures kraanmachinist zijn met breed aanbod te vinden op de website van Intro Personeel.

Veelgestelde vragen

Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

MBO Machinist mobiele kraan of MBO Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Bouwkunde richt zich vooral op ontwerpen en brengt bijna geen wiskunde met zich mee. Civiele techniek richt zich veel meer op rekenen, mechanica en constructies, met de bijbehorende wiskunde.