De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Civiele Techniek & GWW

Ben jij op zoek naar vacatures Civiele Techniek & GWW? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals: vacatures kraanmachinist. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

vacatures civiele techniek
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Glasvezel

Capelle aan den IJssel
2700 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Werken bij een toonaangevend bedrijf met doorgroeimogelijkheden en een goed salaris? Aarzel niet en lees snel verder!  

Service monteur Riolering

Rotterdam
2450 - 2700
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Riolering heb je een afwisselende, technische baan en werk je diverse storingen af gedurende de dag. Geen dag is het zelfde en je bent altijd opzoek naar de oplossing!

Betonboorder / Sloper

Krimpen aan den IJssel
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Heb je ervaring in de bouwsector? Stop dan met zoeken, dit is dé baan voor jou!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Buitendienst Verkeersborden

Geldermalsen
2500 - 2800
40 uur
VMBO

Wil jij trots kunnen zeggen dat je de borden langs de A2 geplaatst hebt? Lees dan snel verder.

Junior Medewerker Bedrijfsbureau

Heenvliet
2400 - 3300
40 uur
MBO

Heb jij groene vingers en een hart voor coördinatie? Lees dan verder. 

Administratief Werkvoorbereider

Barendrecht
2400 - 2800
32 -
43.75 uur
MBO

In deze veelzijdige functie van Administratief Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid over diverse projecten.

Monteur Zorgunits Junior

Heinenoord
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Zorgunits plaatsen bij particulieren en echt het verschil maken? Lees snel verder.

Chauffeur CE

Geldermalsen
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als chauffeur in combinatie met onkruidbestrijding? Lees dan snel verder!

Wasstraat medewerker

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
VMBO

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en houd je van glanzende voertuigen? Kom dan ons team versterken als Wasstraat Medewerker! Klik nu op de vacature en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een schoner en stralender Nederland! 🌟

Stratenmaker

Fijnaart
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Ben jij jong en fit en heb je zin om het stratenmakers vak te leren? Dan zit je hier bij de juiste vacature.

Monteur Glasvezel

Capelle aan den IJssel
2700 - 3500
32 -
40 uur
MBO

Zoek jij afwisseling en uitdaging in je werk? Wil jij zowel zelfstandig als met collega’s aan de mooiste projecten werken? Als Monteur Glasvezel is het mogelijk. Aarzel niet en lees verder!  

Magazijnmedewerker Verkeerstechniek

Vijfhuizen
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Houd je van fysiek en afwisselend werk? En dat bij een gezellig informeel bedrijf waar je goed door kan groeien naar een betere functie?

Wat zijn vacatures civiele techniek & GWW?

Vind jij de techniek van gebouwen, ontwerpen en constructies interessant? Onder vacatures civiele techniek & GWW vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met toegepaste wetenschap die zich richt op ontwerp, constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Denk hierbij ook aan grond-, weg- en waterbouw. Het varieert met verschillende vacatures zoals: kraanmachinist, werkvoorbereider en grondwerker. Intro Personeel heeft een aanbod in vacatures civiele techniek & GWW en wil jou graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een passende vacature zoals kraanmachinist? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures civiele techniek & GWW

Het gemiddelde salaris voor vacatures civiele techniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 4.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures civiele techniek & GWW door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een specialisme binnen het vakgebied.

Kraanmachinist bezig met zijn werkzaamheden in de civiele techniek
Een grondwerker die die bezig is met grond verplaatsen.

Meest voorkomende vacatures: kraanmachinist

Werk je graag op diverse mooie projecten in de civiele techniek of GWW? Wordt dan collega’s met grondwerkers hoveniers of andere machinisten. Als machinist is één van je werkzaamheden het uitvoeren van werkzaamheden met de rupskraan, mobiele kraan, veegwagen, maaimachine, shovel of een dumper. Daarnaast doe je het plegen van klein onderhoud aan de machines. Het is belangerijk dat je een rijbewijs C in bezit hebt. Hierdoor transporteer je ook met de dieplader je kraan naar de diverse projecten. De vacatures kraanmachinist zijn met breed aanbod te vinden op de website van Intro Personeel.

Veelgestelde vragen

Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

MBO Machinist mobiele kraan of MBO Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Bouwkunde richt zich vooral op ontwerpen en brengt bijna geen wiskunde met zich mee. Civiele techniek richt zich veel meer op rekenen, mechanica en constructies, met de bijbehorende wiskunde.