De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Civiele Techniek & GWW

Ben jij op zoek naar vacatures Civiele Techniek & GWW? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals: vacatures kraanmachinist. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

vacatures civiele techniek
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Magazijnmedewerker Verkeerstechniek

Vijfhuizen
Nieuw!
2100 - 2700
40 uur
VMBO

Houd je van fysiek en afwisselend werk? En dat bij een gezellig informeel bedrijf waar je goed door kan groeien naar een betere functie?

Junior Tekenaar

Waardenburg
2100 - 3000
40 uur
MBO

Ervaring met lassen en constructiewerk, maar liever een baan op kantoor? Deze functie als leerling tekenaar in de carrosseriebouw is de kans om deze stap te zetten.

Assistent uitvoerder

Zevenbergschen Hoek
2800 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij het type dat graag de touwtjes in handen heeft, maar niet per se de hoofdrol hoeft te spelen? Perfect! Wij zoeken een Assistent Uitvoerder die ons team komt versterken! Specifieke technische ervaring is niet nodig. Lees snel verder, het zou zomaar jouw droombaan kunnen zijn!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Junior Medewerker Bedrijfsbureau

Heenvliet
2400 - 3300
40 uur
MBO

Heb jij groene vingers en een hart voor coördinatie? Lees dan verder. 

Monteur Verkeerstechniek

Geldermalsen
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Ben jij een echte sleutelkoning en vind je het leuk om buiten te werken. Dan is de functie van monteur verkeerstechniek echt iets voor jou.

Tekenaar Verkeersmaatregelen

Vijfhuizen
2200 - 2900
40 uur
MBO

Is tekenen altijd jouw passie geweest? Of wil je graag leren tekenen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Machinist GWW

Woerden
2400 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij een kei in het besturen van grote machines? En vind je het leuk om buiten te werken? Lees dan snel deze vacature! 

Tekenaar Verkeersmaatregelen

Bodegraven
2200 - 2900
40 uur
MBO

Is tekenen altijd jouw passie geweest? Of wil je graag leren tekenen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Stratenmaker

Middelburg
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Ben jij jong en fit en heb je zin om het stratenmakers vak te leren? Dan zit je hier bij de juiste vacature.

Logistiek medewerker

Zevenbergschen Hoek
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Weer eens wat anders maar wel in de logistiek? Als logistiek medewerker op de werf heb jij een brede functie en ben je verantwoordelijk voor het hele logistieke proces op de werf. Meer weten? Lees dan snel verder…

Werkvoorbereider Verkeerstechniek

Vijfhuizen
3200 - 3500
40 uur
MBO

Weet jij wat jou team nodig heeft en ben je goed in het overzicht houden. Dan is deze vacature interessant voor jou.

Grondwerker Infra

Den Haag
2000 - 2700
40 uur
MBO

Heerlijk buiten werken bij een prachtige organisatie die goed is voor het personeel en waar je kan doorgroeien. Een prachtig CAO met onder andere 37 vakantiedagen per jaar.

Wat zijn vacatures civiele techniek & GWW?

Vind jij de techniek van gebouwen, ontwerpen en constructies interessant? Onder vacatures civiele techniek & GWW vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met toegepaste wetenschap die zich richt op ontwerp, constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Denk hierbij ook aan grond-, weg- en waterbouw. Het varieert met verschillende vacatures zoals: kraanmachinist, werkvoorbereider en grondwerker. Intro Personeel heeft een aanbod in vacatures civiele techniek & GWW en wil jou graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een passende vacature zoals kraanmachinist? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures civiele techniek & GWW

Het gemiddelde salaris voor vacatures civiele techniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 4.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures civiele techniek & GWW door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een specialisme binnen het vakgebied.

Kraanmachinist bezig met zijn werkzaamheden in de civiele techniek
Een grondwerker die die bezig is met grond verplaatsen.

Meest voorkomende vacatures: kraanmachinist

Werk je graag op diverse mooie projecten in de civiele techniek of GWW? Wordt dan collega’s met grondwerkers hoveniers of andere machinisten. Als machinist is één van je werkzaamheden het uitvoeren van werkzaamheden met de rupskraan, mobiele kraan, veegwagen, maaimachine, shovel of een dumper. Daarnaast doe je het plegen van klein onderhoud aan de machines. Het is belangerijk dat je een rijbewijs C in bezit hebt. Hierdoor transporteer je ook met de dieplader je kraan naar de diverse projecten. De vacatures kraanmachinist zijn met breed aanbod te vinden op de website van Intro Personeel.

Veelgestelde vragen

Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

MBO Machinist mobiele kraan of MBO Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Bouwkunde richt zich vooral op ontwerpen en brengt bijna geen wiskunde met zich mee. Civiele techniek richt zich veel meer op rekenen, mechanica en constructies, met de bijbehorende wiskunde.