De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!

Vacatures Civiele Techniek & GWW

Ben jij op zoek naar vacatures Civiele Techniek & GWW? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals: vacatures kraanmachinist. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

vacatures civiele techniek
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Materiaalbeheerder

Hardinxveld-Giessendam
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben je proactief en heb jij een scherp oog voor efficiëntie en optimalisatie? Kom ons team versterken en begin als Materiaalbeheerder!

Leerling Kraanmachinist

Numansdorp
2400 - 3300
40 uur
VMBO

Wil jij leren om verschillende machines te bedienen? Wil jij op diverse projecten werken?  Zie jij dit als een uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog op deze afwisselende vacature!

Werkvoorbereider Civiel

Sliedrecht
2850 - 5000
40 -
40 uur
MBO

Heb jij ervaring met procesbeheersing en sterke communicatieve vaardigheden? Solliciteer nu als Werkvoorbereider en speel een cruciale rol in het unieke project voor de drooglegging van een kanaal!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Grondwerker

Zevenbergschen Hoek
2800 - 3100
40 uur
MBO

Wil jij aan de slag als grondwerker, werken in de frisse buitenlucht En heb je geen ervaring maar wel de motivatie om het vak te leren? Wacht dan niet langer!

Werkvoorbereider Verkeerstechniek

Rotterdam
3000 - 4000
40 uur
MBO

Het werk voorbereiden en zo de Nederlandse wegen intact houden. Dit is waar jij actief aan gaat bijdragen in deze functie.

Monteur Verkeersmaatregelen

Rotterdam
2400 - 3200
40 -
40 uur
VMBO

Buiten werken aan veilig verkeer in Nederland? Lees dan snel verder en kom alles te weten over deze toffe functie!  

Loodgieter

Rotterdam
2600 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij de loodgieter of leerling loodgieter die wij zoeken? We zoeken loodgieters die ons team komen versterken. Maak jij het verschil voor de klant?

Terreinmedewerker

Gorinchem
2400 - 3000
40 uur
MBO

Ben je op zoek naar een baan waar je buiten kunt werken en actief kunt zijn? Als Terreinmedewerker ben jij de sleutel tot een soepel verlopende operatie. Kom bij ons team en laat je talent stralen!

Uitvoerder

Roosendaal
3600 - 4200
40 uur
MBO

Word jij onze volgende uitvoerder, verantwoordelijk voor het succesvol afronden van uitdagende projecten? Solliciteer nu!

KAM Coördinator

Roosendaal
3700 - 4200
40 uur
MBO

Ben jij bereid om leiding te nemen binnen een lerende organisatie? Lees verder en solliciteer!

Vakman GWW

Roosendaal
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Ben jij iemand die het liefst buiten is, graag de handen uit de mouwen steekt, en enthousiast bijdraagt aan uitdagende projecten in de regio Brabant? Lees snel verder en solliciteer!

Civiel Monteur / Betonreparateur

Hendrik Ido Ambacht
3000 - 4500
40 uur
MBO

Ben jij er klaar voor om je technische vaardigheden in te zetten op unieke projectlocaties over de hele wereld? Hier werk je aan innovatieve oplossingen in de maritieme en industriële sector. Solliciteer nu en versterk het dynamische crew!

Wat zijn vacatures civiele techniek & GWW?

Vind jij de techniek van gebouwen, ontwerpen en constructies interessant? Onder vacatures civiele techniek & GWW vallen bij Intro Personeel alle mogelijke banen die koppeling hebben met toegepaste wetenschap die zich richt op ontwerp, constructie en beheer van de gebouwde omgeving. Denk hierbij ook aan grond-, weg- en waterbouw. Het varieert met verschillende vacatures zoals: kraanmachinist, werkvoorbereider en grondwerker. Intro Personeel heeft een aanbod in vacatures civiele techniek & GWW en wil jou graag helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een passende vacature zoals kraanmachinist? Dan heeft Intro Personeel de geschikte baan beschikbaar voor jou. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures civiele techniek & GWW

Het gemiddelde salaris voor vacatures civiele techniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de € 2.000 (laag) tot wel € 4.000 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures civiele techniek & GWW door te groeien, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een specialisme binnen het vakgebied.

Kraanmachinist bezig met zijn werkzaamheden in de civiele techniek
Een grondwerker die die bezig is met grond verplaatsen.

Meest voorkomende vacatures: kraanmachinist

Werk je graag op diverse mooie projecten in de civiele techniek of GWW? Wordt dan collega’s met grondwerkers hoveniers of andere machinisten. Als machinist is één van je werkzaamheden het uitvoeren van werkzaamheden met de rupskraan, mobiele kraan, veegwagen, maaimachine, shovel of een dumper. Daarnaast doe je het plegen van klein onderhoud aan de machines. Het is belangerijk dat je een rijbewijs C in bezit hebt. Hierdoor transporteer je ook met de dieplader je kraan naar de diverse projecten. De vacatures kraanmachinist zijn met breed aanbod te vinden op de website van Intro Personeel.

Veelgestelde vragen

Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

MBO Machinist mobiele kraan of MBO Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Bouwkunde richt zich vooral op ontwerpen en brengt bijna geen wiskunde met zich mee. Civiele techniek richt zich veel meer op rekenen, mechanica en constructies, met de bijbehorende wiskunde.