De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
over Intro Personeel

Wat anderen zeggen

Beoordelingen

Bij Intro Personeel zijn wij altijd benieuwd hoe mensen over ons denken. Op verschillende platformen kun je daarom reviews over Intro Personeel lezen:

Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Als je ergens mee zit of een vraag hebt zijn ze altijd bereikbaar en helpen ze je ermee.

Erol Ozdemir

Ik ben erg tevreden over Intro Personeel. Ze reageren snel en zijn professioneel. Intro heeft voor mij  de geweldigste en leukste baan gevonden, waar ik nu nog steeds met erg veel plezier werk!

Johan Batenburg

Eerlijk en professioneel goed communicatieniveau, ik raad het ten zeerste aan…

Renato Monteiro

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Een erg goede ervaring gehad met Jenty Vink van Intro Personeel. Vanaf het kennismakingsgesprek en telefonisch contact, tot tijdens de sollicitatieprocedure en zelfs het contact op de startdatum. Heel erg tevreden en dank voor alle goede zorgen!

William van Oel

Intro Personeel werkt erg netjes en snel, de betalingen zijn op tijd en ze komen tot nu toe altijd hun woord na. Ze zijn vriendelijk en meedenkend en ik ben erg blij met dit uitzendbureau omdat ik via Intro een leuke baan heb kunnen vinden.

Patrick A.

Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro Personeel, waardoor de drempel erg laag was. Na een introductiegesprek kwam Jaco al snel met een passende vacature. Daarom beveel ik Intro graag aan bij mensen. Bedankt voor de goede verzorging!

Larissa Peterse

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, maar even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we al snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intro Personeel!

Bart Hoogstraten

Vorig jaar bij Intro gekomen, op zoek naar een vaste job, en gevonden. Fantastische begeleiding en alles goed geregeld.

Sander Thomas

Ze doen zeker hun uiterste best om je aan een leuke job te helpen, maar ook ( zeker niet onbelangrijk, want daar doe je het toch voor) om jou een passend salaris te kunnen bieden. Zijn altijd goed bereikbaar en als je een app stuurt wordt die ook snel beantwoordt. Kortom : ik ben heel tevreden over Intro.

Ruud Hollander

Ik had me CV op indeed gezet en via daar in contact gekomen met Intro. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek waar duidelijk uitgelegd werd waar Intro voor stond en hoe alles in ze werking gaat om me vervolgens kennis te laten maken met een aantal bedrijven waardoor ik nu bij een leuk bedrijf zit waar ik het goed naar me zin heb.

Mattew Lodder

Ik ben heel erg blij met Intro Personeel. Ze hebben mij goed geholpen en nu heb ik de baan die wilde ik altijd hebben. Top mensen!

Sonia

Intro heeft me snel aan een nieuwe baan geholpen. Na eerst wat communicatie via de email hebben we een introductie gesprek ingepland. Aan de hand van dit Introductie gesprek wisten ze gelijk mijn voorkeuren en interesses te omschrijven en hadden ze direct een aantal vacatures die bij mijn interesses paste.

Jan Wiggelinkhuijsen

Heel snel een nieuwe baan gevonden. Vorige week ingeschreven. En Arie dacht al wat voor me te hebben. Zo paar dagen voorbij en vandaag een gesprek gehad bij het bedrijf. En mag maandag gelijk beginnen. Echt super blij mee en heel goed behandeld. Zal intro zeker bij meer mensen aanprijzen.

Kevin Luitgaren

Goede en vriendelijke service. Hier word goed geluisterd naar wat je als werknemer wil qua werk en kan je snel aan de bak.

Kelvin

Sinds 2 maanden zit ik bij Intro. Ik ben super tevreden. Ze zijn vriendelijk, snel en houden regelmatig contact met je. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een TOP bedrijf vind.

Ferdinand

Hele lieve recruiters en een hele goede ervaring gehad bij dit goeie team! Helpen je overal heel goed bij en zijn altijd bereikbaar!

Tamaar Bauer

Ontzettend goed en duidelijk geholpen door Remco. Zegt wat die doet en doet wat die zegt. Denken ook goed mee en willen je graag op een goede plek krijgen.

Mike Van Droogenbroek

Binnen 1 dag, na gereageerd te hebben op een vacature, werd er telefonisch contact gezocht vanuit hen. Enorm vriendelijk en vlot personeel en de consultant die het gesprek met me voerde liet duidelijk merken dat ze echt geïnteresseerd waren in wat ik wilde en me daarbij een passende baan bij te zoeken!

Casper Voges

De werkwijze van Intro is met aandacht voor zowel de kandidaat als de klant. Dit merk je terug in hoe we te werk gaan, want we steken in op een vaste baan voor de kandidaat en een langetermijn relatie met de klant!

Arie

Geweldig hoe ik bij Intro Personeel in Hardinxveld Giessendam geholpen ben. Zeker hoe ik geholpen ben door Jaco. Na ons intake gesprek had hij al direct diverse vacatures voor mij. Als ik op sollicitatiegesprek ging belde hij op om succes te wensen.

Stef Warmenhoven

Een fijn gesprek gehad met Jaco bij Intro Personeel. Het is prettig dat ze eerst goed met je in gesprek gaan over wie je bent en wat je graag zou willen doen. Door Intro personeel had ik binnen twee weken een baan! Super bedankt Jaco!

Jane Krauwel
Een nieuwe baan met Intro Personeel

Verhalen van werknemers

  • Mijn Beroep

Zonnepanelen leggen gaat bij monteur Mohamed van een leien dakje (behalve op de dag van het interview)

Overal in Zuid-Holland legt monteur Mohamed Yamadi zonnepanelen op daken van woningen. Een baan waar hij erg van geniet. “Ik houd van dit werk, omdat je lekker buiten bezig bent.”  We treffen de 32-jarige Mohamed deze frisse winterdag in een straat in Bergambacht. Hij is er samen met collega’s van JST Technical Services aan het […]

Lees artikel
  • Mijn Beroep

Risico’s maken werk boomverzorger Mark spannend en leuk

Dat zijn werk af en toe een beetje riskant is maakt boomverzorger Mark Holsbeeke helemaal niets uit. Hij krijgt er zelfs een kick van.  “Deze baan past heel goed bij mij, omdat ik er juist energie van krijg als iets gevaarlijk wordt. Daardoor kan ik met focus werken.”  De regendruppels vallen zachtjes en met enige […]

Lees artikel
  • Mijn Beroep

Ashley bouwt luxe caravans: van chassis lassen tot plafondlampjes inbouwen

Tussen haar mannelijke collega’s werkt Ashley Schouten aan de bouw van luxe caravans. Als meubelmaker luxe caravans heeft ze een technisch beroep waar ze met volle teugen van geniet. “Als de caravan aan het eind van het proces de deur uit gaat, ben ik trots op de bijdrage die ik heb geleverd.” In de loods […]

Lees artikel