Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Calculator

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Werkvoorbereider Bouw

Barendrecht
2500 - 3500
39 uur
MBO

Meebouwen aan een duurzaam Nederland? Berekeningen maken op het gebied van energiezuinige en energie neutrale gebouwen. Dat is waar jij als Werkvoorbereider Bouw mee aan de slag gaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Werkvoorbereider Houtbewerking

De Meern
2400 - 3400
38.75 uur
MBO

Ben jij een werkvoorbereider die van hout houdt? Iedere dag weer een andere uitdaging, is dat waar jij van geniet? Dan is deze functie als Tekenaar Werkvoorbereider in de houtbewerking perfect voor jou! 

Werkvoorbereider / Calculator WTB

Groot-Ammers
2800 - 4000
40 uur
HBO / WO

Als werkvoorbereider / calculator WTB werk je intensief samen met de uitvoerders en sta je direct in contact met de opdrachtgevers. Je maakt tekeningen met autocad en solidworks, ook is het aan jouw de taak om calculaties te maken van kleine en grote projecten.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Werkvoorbereider Houtbewerking

De Meern
2400 - 2800
38.75 uur
MBO

Is werkvoorbereiding jouw ding? Houd jij van hout? Iedere dag weer een andere uitdaging, dat is waar jij van geniet als Werkvoorbereiding Houtbewerking! Lees snel verder.

Junior Werkvoorbereider Calculator

Noordeloos
2000 - 2600
40 uur
MBO

Junior Calculator

Gorinchem
1900 - 2400
43.75 uur
MBO

Het is 7.00 uur en je werkdag als Junior Calculator gaat beginnen. Binnen een enthousiast team ga je de kneepjes van het vak leren. Aan de hand van een beste/werkomschrijving ga je aan de slag met het maken van je eerste begrotingen voor de aanvragen van projecten.