De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Intro Personeel
Vakspecialisten in de regio

Aan de slag in jouw vakgebied

In een dag zit 24 uur. Daar werk je minimaal 1/3e van. Werk is een belangrijk deel van je leven.
Daarom vinden wij dat je moet doen waar je plezier van krijgt en goed in bent.

Onze vacatures

Vind een baan in jouw vakgebied

Het leven is te mooi voor de verkeerde baan. Daarom gaan wij samen met jou op zoek naar de baan in het vakgebied dat bij jou past.

Vacatures

Intro Personeel
Ervaringen

Wij zorgen voor
onze kandidaat.

Wij kunnen je vertellen over de geweldige dingen die wij je kunnen betekenen, maar wij denken dat onze klanten dat beter kunnen vertellen. Wat zij denken is tenslotte wat er echt toe doet.

Meer informatie over de vakgebieden

Intro Personeel is een uitzendbureau dat zich specialiseert in het leveren van personeel aan verschillende vakgebieden. Wij hebben ervaren consultants die gespecialiseerd zijn in het bemiddelen van kandidaten naar banen in verschillende sectoren. Onze focus ligt op de vakgebieden techniek, logistiek, productie en groen.

Voor het technische vakgebied hebben wij een breed aanbod aan functies, waaronder vacatures voor monteurs, operators, engineers en technisch tekenaars. Wij helpen kandidaten bij het vinden van de perfecte match voor hun technische vaardigheden en ambities.

Voor het vakgebied logistiek bieden wij een breed scala aan functies, van logistiek medewerker tot warehouse manager. Wij hebben ervaring in het leveren van tijdelijk en vast personeel aan verschillende logistieke bedrijven.

Als uitzendbureau heeft Intro Personeel ruime ervaring in het bemiddelen van kandidaten naar banen in het vakgebied productie. Wij hebben ervaring in het bemiddelen van kandidaten voor verschillende functies in de productiesector, zoals operators, productiemedewerkers, assemblagemedewerkers en machine operators. Wij zorgen ervoor dat onze kandidaten beschikken over de juiste vaardigheden en competenties om hun werk goed uit te kunnen voeren.

In het vakgebied groen bieden wij verschillende vacatures aan, van hovenier tot boomverzorger en van groenvoorziener tot landschapsontwikkelaar. Wij hebben ervaring in het leveren van tijdelijk en vast personeel aan verschillende groenbedrijven, van kleine hoveniersbedrijven tot grote landelijke groenvoorzieningsbedrijven.

Schrijf je in bij Intro Personeel

Lastig hè? Het vinden van een vacature die helemaal bij jou past. Doe een open sollicitatie en laat onze ervaren recruiters je helpen om een goede keuze te maken.