Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Machinist

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziener

Roosendaal
2250 - 2400
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Grondwerker Infra

Fijnaart
2300 - 2700
40 uur
VMBO

Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen! Mooi gezegd, maar zonder een mooie straat met alle nutsvoorzieningen gaat het niet. Jij bent degene die deze veelzijdige job gaat uitvoeren. 

Maaiboot Bestuurder Baggeren

Lopik
2250 - 2750
40 uur
VMBO

Houdt jij ervan om in de buitenlucht te werken, en kan goed omgaan met machines? Dan is deze vacature van Maaiboot Bestuurder Baggeren zeker interessant voor jou! lees hier snel verder. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Groenvoorzieners

Polsbroek
1850 - 2600
40 uur
VMBO

Zoek jij per direct werk als Groenvoorziener? Onderhoud in het openbaar groen, en voor het machinale werk? Bekijk dan deze vacature voor Groenvoorzieners!

Groenvoorziener Leerling

De Lier
1500 - 2000
40 uur
VMBO

Net klaar met school? Opzoek naar een vakantiebaan? De Zomer komt eraan, heerlijk om buiten aan de slag te gaan. 

Groenvoorziening Medewerker

Hazerswoude Rijndijk
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Handen uit de mouwen steken daar houd je van als Groenvoorziening medewerker. Buiten bezig zijn voor een gezellig hoveniers bedrijf in Hazerswoude. 

Leerling Grondwerker

Strijen
1800 - 2400
40 uur
VMBO

Wil jij graag een vak met toekomst leren? Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Dan kan je in deze functie van Leerling Grondwerker je hart ophalen.

Grondwerker Infra

Strijen
2200 - 3000
40 uur
VMBO

Werken bij een nuchter bedrijf uit de Hoeksche Waard? Wil jij samen met je collega’s bergen werk verzetten? In deze functie van Grondwerker Infra kun jij je lol op. Wat je allemaal gaat doen lees je in de vacature.

Groenvoorziening Medewerker

Almere
1850 - 2750
40 uur
VMBO

Jouw werk als Groenvoorziening Medewerker heeft resultaat. Het groot groen bestek ligt er door jou weer fraai bij. Je bent terecht trots op jullie teamprestatie. Met jouw groene vingers is dit werk je op het lijf geschreven! 

Medewerker Groen Aanleg

Poortugaal
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Vanaf hoogte genieten van een prachtig uitzicht en een mooi aangelegde daktuin? Dan zoeken wij jou.

Medewerker Onderhoud Groen/ Grijs

Buren
2000 - 2600
40 uur
MBO

Als Medewerker Onderhoud Groen/ Grijs ben je samen met je collega zelfstandig op pad in het groenonderhoud.

Medewerker Onderhoud Groen

Rotterdam
2000 - 2600
40 uur
MBO

Als Medewerker Onderhoud Groen ben jij de enthousiaste teamspeler die zelfstandig in een gezellig team zijn steentje bijdraagt. 

Machinist

Waar het om gaat bij een baan als machinist is het besturen van een grote machine. Dat kan een kraan zijn, maar ook een grondverzetmachine, een trekker of een wegenbouwmachine. Wat voor werk je doet, hangt natuurlijk helemaal af in wat voor soort machine je bestuurt en in welke sector je werkt. Erg belangrijk bij dit beroep is dat je veiligheid hoog in het vaandel staan. Tijdens je werk houd je rekening met (de veiligheid van) jezelf en anderen. Of dat nu op de bouwplaats is, op een industrieterrein of ergens anders.

Om machinist van een grote machine te kunnen worden, kan je verschillende opleidingen volgen. Er zijn bijvoorbeeld mbo-opleiding Machinist Grondverzet of Machinist GWW. Vaak zijn dit BBL-opleidingen, je werkt dan vier dagen en gaat één dag naar school.

Ben jij iemand die het helemaal goud vindt om als machinist aan de slag te gaan? Maak een afspraak met één van onze recruiters. Zij helpen je graag op weg.