De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Machinist

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Benthuizen
2000 - 2900
40 uur
MBO

Buiten bezig zijn, dat is waar je blij van word. Op je machine jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit alles doe je bij een gemoedelijk bedrijf met een persoonlijke sfeer. 

Groenvoorziener

Roosendaal
2250 - 2400
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Grondwerker

Bergschenhoek
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Straatje open breken, kabels aanleggen of bouwkavels afgraven. Variatie genoeg in deze baan als grondwerker. Voor wie graag in de buitenlucht werkt, is dit een uitstekende baan!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hovenier Leerling

Naaldwijk
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Een uitdagende baan als Hovenier Leerling bij een prachtig hoveniersbedrijf?

Kraanmachinist Haven

Moerdijk
2500 - 3500
40 uur
MBO

Wil je graag een mobiele kraan bedienen? En daarnaast ook op andere machines rijden als de Terberg of heftruck? Werk je graag in een klein team op een mooie havenkade? Dan is deze functie voor jou weggelegd. 

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Machinist Maaimachine

Geldermalsen
2200 - 2600
40 uur
MBO

In deze fulltime functie van machinist maaimachine of maaier heb je een afwisselende baan in de groene sector. Met de maaimachine ben je bezig met het groenbeheer voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Machinist Groenvoorziening

Lopik
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Vind jij het supergaaf om met machines te werken in het groen? Reageer dan snel op deze vacature. 

Grondwerker drainage

Buren
2500 - 2900
40 uur
MBO

Je helpt met diverse hand- en spandiensten naast de draineermachine. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitzetwerk en voor het uitrollen en bevestigen van de drainagerollen.

Medewerker Groenvoorziening

Nieuwegein
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Medewerker Groenvoorziening?  Reageer dan snel op deze vacature.

Trekker chauffeur Groen

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Mooi divers werk op de trekker in het groen. Heb jij ervaring op de trekker en wil je graag in het groen aan de slag dan is dit jouw nieuwe baan als Trekker chauffeur Groen.

Groenvoorziener

Heijningen
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Als groenvoorziener in omgeving Brabant ben je betrokken bij verschillende taken, variërend van machinaal groenwerk tot het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden gedurende de hele dag.

Wat doe je bij vacatures als machinist?

Waar het om gaat bij vacatures machinist is het besturen van een grote machine. Dat kan een kraan zijn, maar ook een grondverzetmachine, een trekker of een wegenbouwmachine. Wat voor werk je doet, hangt natuurlijk helemaal af in wat voor soort machine je bestuurt en in welke sector je werkt. Erg belangrijk bij dit beroep is dat je veiligheid hoog in het vaandel staan. Tijdens je werk houd je rekening met (de veiligheid van) jezelf en anderen. Of dat nu op de bouwplaats is, op een industrieterrein of ergens anders. Als machinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse machines zoals graafmachines, bulldozers en heftrucks.

Opleiding en doorgroeien

Met onze vacatures machinist kom je terecht in een dynamische werkomgeving waarin kwaliteit en veiligheid voorop staan. Om in aanmerking te komen voor onze vacatures machinist, heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van techniek of transport nodig. Daarnaast dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve en flexibele instelling. Bij Intro Personeel vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd en veiligheidsbewust bent, en dat je goed kunt samenwerken in een team. Via de Intro Academy is het mogelijk om opleidingen te volgen. Vaak zijn dit BBL-opleidingen, je werkt dan vier dagen en gaat één dag naar school.

Breed aanbod aan vacatures kraanmachinist.

Contact voor vacatures machinist

Ben jij iemand die het helemaal goud vindt om als machinist aan de slag te gaan? Maak een afspraak met één van onze recruiters. Zij helpen je graag op weg.