De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Machinist

Wil jij aan de slag als Machinist? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Machinist bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Medewerker buitendienst

Montfoort
Solliciteer als één van de eerste!
2800 - 3400
40 uur
VMBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende buitendienstfunctie? Voor een snelgroeiend bedrijf in Montfoort wat actief is in de ongediertebestrijding zoeken wij een gemotiveerde collega. Lees verder en solliciteer direct!

Ongediertebestrijder

Montfoort
Solliciteer als één van de eerste!
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de vakman die wij zoeken om op professionele wijze ongedierte te bestrijden en te voorkomen in Midden Nederland? Lees verder en ontdek wat deze uitdagende en zelfstandige functie jou te bieden heeft!

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Machinist Delfmachine

Den Hoorn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Heb jij affiniteit met het besturen van machines? Lees dan snel verder!

Medewerker Begraafplaats

Den Hoorn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Lekker aan de slag in de buitenlucht? Lees snel verder.

Meewerkend voorman groenvoorziening

Utrecht
2600 - 3200
40 uur
VMBO

Wil jij als Meewerkend Voorman Groenvoorziening aan de slag in een dynamische omgeving? Motiveer en stuur je eigen team aan terwijl je samen werkt aan diverse groenprojecten. Lees verder en ontdek deze uitdagende functie in de groenvoorziening! Wij hebben meerdere mogelijkheden in de regio IJsselstein.

Groenvoorziener

Nieuwegein
2400 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij een echte natuurliefhebber en houd je van werken in de buitenlucht? Dan is deze functie als groenvoorziener iets voor jou! Kom werken bij een groeiend familiebedrijf en draag bij aan mooie en groene projecten in de regio.

Maaimachinist

Geldermalsen
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Hou jij van trekker rijden? Lees dan snel verder!  

Groenvoorziening Medewerker

Rotterdam
2400 - 3000
37 -
40 uur
VMBO

Zelfstandigheid in je werk als  Medewerker Groenvoorziening in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder!

Hovenier

Almere
2300 - 2850
40 uur
VMBO

Van hovenier of  medewerker groenvoorziening tot meewerkend voorman, jouw groeipad ligt klaar. Ben je klaar om Almere te laten stralen? Solliciteer nu en geef je carrière in de groenvoorziening een boost!

Groenvoorziener bedrijfstuinen

Utrecht
2400 - 3250
37 uur
VMBO

Ga jij ervoor zorgen dat de bedrijfstuinen in Utrecht weer netjes zijn, reageer dan snel!

Groenvoorziener

Lopik
2300 - 2950
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Groenvoorziener?  Reageer dan snel op deze vacature!

Wat doe je bij vacatures als machinist?

Waar het om gaat bij vacatures machinist is het besturen van een grote machine. Dat kan een kraan zijn, maar ook een grondverzetmachine, een trekker of een wegenbouwmachine. Wat voor werk je doet, hangt natuurlijk helemaal af in wat voor soort machine je bestuurt en in welke sector je werkt. Erg belangrijk bij dit beroep is dat je veiligheid hoog in het vaandel staan. Tijdens je werk houd je rekening met (de veiligheid van) jezelf en anderen. Of dat nu op de bouwplaats is, op een industrieterrein of ergens anders. Als machinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse machines zoals graafmachines, bulldozers en heftrucks.

Opleiding en doorgroeien

Met onze vacatures machinist kom je terecht in een dynamische werkomgeving waarin kwaliteit en veiligheid voorop staan. Om in aanmerking te komen voor onze vacatures machinist, heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van techniek of transport nodig. Daarnaast dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve en flexibele instelling. Bij Intro Personeel vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd en veiligheidsbewust bent, en dat je goed kunt samenwerken in een team. Via de Intro Academy is het mogelijk om opleidingen te volgen. Vaak zijn dit BBL-opleidingen, je werkt dan vier dagen en gaat één dag naar school.

Een kraanmachinist bezig met ze alledaagse werkzaamheden.

Contact voor vacatures machinist

Ben jij iemand die het helemaal goud vindt om als machinist aan de slag te gaan? Maak een afspraak met één van onze recruiters. Zij helpen je graag op weg.