Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Werkvoorbereider

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Coördinator Werkplaats

Zuidland
Nieuw!
4000 - 5000
40 uur
MBO

Als Coördinator Werkplaats ben jij de spil van de organisatie. Je hebt graag de touwtjes in handen en zorgt altijd voor een juiste planning!

Werkvoorbereider Bouw

Bergambacht
Nieuw!
3000 - 4000
40 uur
MBO

Als Werkvoorbereider Bouw weet jij van elke aanvraag een goed project te maken!

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
Nieuw!
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en de interne organisatie. Je behandelt klantaanvragen, orders en klachten én brengt onze klanten altijd in contact met de juiste persoon. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van offertes, orders en contracten en je hebt een neus voor verkoopkansen.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Planner

Dordrecht
Nieuw!
2200 - 3000
40 uur
MBO

In je werk als Transportplanner heb je dagelijks contact met klanten en je collega-chauffeurs om regionale ritten in te plannen. Het gaat dan met name om de langere termijn ritten van de afvalcontainer wagens, de zijladers, haakarmwagens en portaalwagens. Soms zijn het ad-hoc planningen, dan ben je even druk.

Werkvoorbereider Staalconstructies

Bergambacht
2500 - 3100
40 uur
MBO

Werkvoorbereider staalconstructies

Commercieel Medewerker

Schiedam
2200 - 2600
40 uur
MBO

Met jouw nauwkeurigheid, klantgerichte houding, en taalvaardigheden help je klanten wereldwijd. Jij tilt de commerciële afdeling naar een hoger niveau.

Transportplanner

Moerdijk
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij iemand die houdt van een strakke planning? En heb je graag de touwtjes in handen? Dan is deze functie van Transportplanner in Moerdijk je op het lijf geschreven. Lees snel verder! 

Transportplanner

Schelluinen
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Als Transportplanner zorg jij ervoor dat alle transportritten worden ingepland. Of ze nu één dag duren of een hele week. Jij zorgt ervoor dat de planning rond is.

Junior werkvoorbereider zonnepanelen

Fijnaart
2200 - 2700
40 uur
MBO

Offertes, tekeningen, prijzen en dat allemaal over zonnepanelen. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles in goede banen loopt en de monteurs hun werk kunnen doen. 

Accountmanager Binnendienst

Klundert
2500 - 4000
40 uur
MBO

Beschik je over een vlotte babbel, ben je graag in contact met klanten en heb je commercieel inzicht? Dan zoeken wij jou!

Junior Manager Groene Ruimte

Pijnacker
2200 - 2800
40 uur
MBO

Jij bent aan zet! Als Junior Manager Groene Ruimte zet je in deze functie de lijnen uit voor je collega’s buiten, maar ook voor gemeenten en andere overheidsinstellingen voor de aanleg en het onderhoud van openbare ruimtes. 

Engineer 3D Constructeur

Zegveld
2500 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij inzicht en ben je goed met online tekenprogramma’s? Dan liggen er zeker kansen voor jou bij dit mooie familiebedrijf!

Werkvoorbereider 

Alles van A tot Z regelen bij een project. Plannen, organiseren of het regelen van de inkoop. Als werkvoorbereider regel je het allemaal. Je hebt dus een verantwoordelijke functie waarin je zorgt dat de voorbereiding van een (bouw)project tot in de puntjes is geregeld. Dankzij jou kunnen je collega’s fluitend hun werk kunnen doen en loopt het project als een trein.  

Veel werkvoorbereiders zijn in die functie terechtgekomen doordat ze zijn doorgegroeid vanuit een andere baan. Toch kan je ook rechtstreeks een mbo- of hbo-opleiding Werkvoorbereiding volgen. Zo kan je direct aan de slag in deze functie.  

Toe aan de volgende stap in je carrière of zoek je een baan als werkvoorbereider? Onze recruiters staan klaar om je aan ’t werk te helpen.