Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Projectleider

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Planner / Werkvoorbereider Montage

Schelluinen
Nieuw!
2500 - 3000
40 uur
MBO

Als Planner / Werkvoorbereider Montage ben jij de spil van de organisatie als het gaat om het voorbereiden en inplannen van de werkzaamheden voor onze montagemedewerkers.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Populierenweg 41
2700 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel medewerker binnendienst zorg jij voor het commerciele proces met de bestaande en nieuwe klanten van a tot z.

Planner

Dordrecht
1800 - 2500
40 uur
MBO

In je werk als Transportplanner heb je dagelijks contact met klanten en je collega-chauffeurs om regionale ritten in te plannen. Het gaat dan met name om de langere termijn ritten van de afvalcontainer wagens, de zijladers, haakarmwagens en portaalwagens. Soms zijn het ad-hoc planningen, dan ben je even druk.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Commercieel medewerker binnendienst

Dordrecht
2500 - 3200
40 uur
MBO

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt voor klanten, accountmanagers en de interne organisatie. Je behandelt klantaanvragen, orders en klachten én brengt onze klanten altijd in contact met de juiste persoon. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van offertes, orders en contracten en je hebt een neus voor verkoopkansen.

Junior werkvoorbereider zonnepanelen

Fijnaart
2200 - 2700
40 uur
MBO

Offertes, tekeningen, prijzen en dat allemaal over zonnepanelen. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles in goede banen loopt en de monteurs hun werk kunnen doen. 

Werkvoorbereider Bouw

Barendrecht
2500 - 3500
39 uur
MBO

Meebouwen aan een duurzaam Nederland? Berekeningen maken op het gebied van energiezuinige en energie neutrale gebouwen. Dat is waar jij als Werkvoorbereider Bouw mee aan de slag gaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Werkvoorbereider Productie

Middelburg
2700 - 3900
39 uur
MBO

Meewerken aan het ontwikkelen van duurzaam Nederland? Doormiddel van jouw planning en werkvoorbereiding in de productie kunnen de monteurs buiten dit verwezenlijken. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Transportplanner

Moerdijk
2000 - 2800
40 uur
MBO

Ben jij iemand die houdt van een strakke planning? En heb je graag de touwtjes in handen? Dan is deze functie van Transportplanner in Moerdijk je op het lijf geschreven. Lees snel verder! 

Projectcoördinator

Numansdorp
2900 - 4000
40 uur
MBO

Zonder jouw komt geen project van de grond. Meer lezen over deze uitdagende functie als Projectcoördinator en Werkvoorbereider Staalbouw? Lees dan snel verder!

Receptioniste / Administratief medewerker

Breda
2200 - 2500
40 uur
MBO

Schakelen en samenwerken met collega’s op de afdeling service. Dat is je lust en je leven! Of het nu gaat om het ontvangen van bezoek of een uitzoek klus van documenten voor je collega. Je zit als Receptioniste en Service Administrator goed op je plek.

Transportplanner

Schelluinen
2500 - 3500
40 uur
HBO / WO

Als Transportplanner zorg jij ervoor dat alle transportritten worden ingepland. Of ze nu één dag duren of een hele week. Jij zorgt ervoor dat de planning rond is.

Werkvoorbereider Houtbewerking

De Meern
2400 - 3400
38.75 uur
MBO

Ben jij een werkvoorbereider die van hout houdt? Iedere dag weer een andere uitdaging, is dat waar jij van geniet? Dan is deze functie als Tekenaar Werkvoorbereider in de houtbewerking perfect voor jou!