De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Monteur

Wil jij aan de slag als Monteur? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Monteur bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Elektromonteur

Rotterdam
Nieuw!
3000 - 3500
38 uur
MBO

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe of eerste uitdaging? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

Voorman Assemblage

Bodegraven
Nieuw!
2500 - 3500
40 uur
MBO

Opzetten en uiteindelijk leidinggeven aan een assemblage afdeling? Dat kan in deze functie! 

Liftmonteur

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2200 - 2900
40 uur
MBO

Traplopen.. daar wordt niemand blij van. Gelukkig zorg jij  dat iedereen de lift kan gebruiken. Dit houdt in dat je storingen gaat oplossen en probeert te voorkomen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees snel verder!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Ventilatie

Woerden
Nieuw!
2100 - 3500
40 uur
MBO

“Wat stinkt het hier binnen!” Dat is iets wat niemand graag wil horen. Gelukkig kan jij ervoor zorgen dat dit niet gebeurd, dit doe je door ventilatiesystemen te onderhouden en te installeren. 

Monteur Revalidatietechniek

Woerden
Nieuw!
1700 - 2300
40 uur
MBO

Het verschil maken bij iemands oude dag! Dat is jouw dagelijkse missie. Je komt te werken bij een bedrijf in Woerden met als missie het leven van ouderen te verbeteren.

Montagemedewerker Brandveiligheid

Waddinxveen
Nieuw!
2000 - 2800
40 uur
MBO

Je stapt je werk bus in op weg naar jouw klus ergens in Nederland. Het bedrijf waar je gaat werken heeft namelijk klussen door heel Nederland. Meer weten?  Lees dan snel verder! 

Monteur Garagedeuren

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
1750 - 2500
40 uur
MBO

Heb jij technisch inzicht? En vind je elektrotechniek en mechanica interessant? Lees dan snel deze vacature door!

Monteur Werkplaats

Alphen aan den Rijn
Nieuw!
2500 - 3200
40 uur
MBO

Het repareren van heftrucks en magazijntrucks, dat vind jij leuk om te doen!

Monteur Verbrandingsmotoren

Bodegraven
Nieuw!
2750 - 3350
40 uur
MBO

Verbrandingsmotoren? Wauw, daar weet ik alles vanaf. Herkenbaar? Reageer snel!

Servicemonteur Elektrotechniek

Bodegraven
Nieuw!
2750 - 3250
40 uur
MBO

Testen, controleren en inregelen, dat vind jij leuk om te doen. Interesse? Klik dan snel verder.

Monteur Kozijnen

Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuw!
2800 - 3500
40 uur
MBO

Van kozijnen repareren tot het monteren van een splinternieuwe. Als dit je aanspreek ziet je hier op je plek!

Servicemonteur Hijsmateriaal

's-Hertogenbosch
Nieuw!
2800 - 3800
32 -
40 uur
MBO

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het inspecteren, keuren en onderhouden van high-tech kraansystemen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop.  

Intro Personeel

Open Sollicitatie

Lastig hé? De juiste monteur vacature vinden die bij jou past. Doe een open sollicitatie en wij helpen jou bij het vinden van jouw nieuwe vaste baan!

Intro Personeel

Banentool

Gebruik de banentool om erachter te komen welke baan echt bij jou past.

Werken als monteur

Als monteur kun je in deze tijd zo aan de slag! Bijvoorbeeld als servicemonteur, elektromonteur, monteur buitendienst en meer! Klinkt monteur als jou droombaan? Solliciteer dan bij Intro Personeel en ga binnenkort als monteur aan de slag!

Monteur salaris: wat verdient een monteur?

Een monteur verdient gemiddeld €2500 tot €4000 euro bruto per maand. Daarnaast krijg je vakantiegeld, veel vrije dagen (soms wel boven de 30), reiskostenvergoeding, opleidingen en eventueel ploegentoeslag. Wanneer van toepassing is een eigen bus van de zaak ook mogelijk. Werkkleding zoals een werkbroek of werkschoenen hoef je meestal zelf niet te regelen. Door de schaarste aan monteurs ben je ook vaak snel verzekerd van een vast contract.

Ben je een junior monteur? Dan begint je salaris ongeveer op €1900 tot €2400 bruto per maand.

Monteur worden?

Heb je de ambitie om monteur te worden? Ben je technisch en wil je graag het vak leren? Meld je dan aan bij Intro Personeel. Met onze cursussen, BBL-opleidingen en talloze werkgevers weten wij direct de juiste bbl monteurplek te vinden.

Je kunt een baan als monteur vinden in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan de automotive-industrie, de ICT-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie of de machinebouw. Je kunt je specialiseren in 1 branche, of jezelf (laten) bijscholen zodat je op meerdere plekken aan de slag kunt gaan.

Een elektricien die bezig is met het verbinden van twee kabels.
Intro Personeel

Reviews van monteurs

Bekijk wat monteurs zeggen over de vacatures van Intro Personeel.

Meest gestelde vragen over monteur vacatures

Een monteur verdient gemiddeld €2500 tot €4000 euro bruto per maand. Daarnaast krijg je vakantiegeld, veel vrije dagen (soms wel boven de 30), reiskostenvergoeding, opleidingen en eventueel ploegentoeslag. Wanneer van toepassing is een eigen bus van de zaak ook mogelijk. Werkkleding hoef je zelf niet te regelen. Dit wordt altijd voor je geregeld! Door de schaarste aan monteurs ben je ook vaak snel verzekerd van een vast contract.

Ben je een junior monteur? Dan begint je salaris ongeveer op €1900 tot €2400 bruto per maand.

Een monteur houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen van installaties inclusief onderhoud. Ook doen ze reparaties uitvoeren of aansturen. De functie monteur is een breed vak. Daarom zijn er veel specificaties en doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het worden van een eerste monteur.

Een eerste monteur zit in rank hoger dan de monteur van niveau 2. Een monteur van niveau 2 mag niet zelfstandig zijn werkzaamheden verrichten zonder eerste monteur. De eerste monteur geeft leiding, maakt de planning, doet de testen en neemt een installatie in bedrijf.

Intro Personeel

Vacatures monteur voor jou

Bij Intro Personeel zijn we altijd op zoek naar monteurs, met ervaring en zonder ervaring. De monteurs met ervaring die wij zoeken hebben een afgeronde opleiding of werkervaring op het gebied van autotechniek, werktuigbouwkunde of bijvoorbeeld mechatronica. Heb je geen van deze opleidingen, maar wel ervaring met het sleutelen aan voertuigen van brommer tot en met helikopter? Dan ben je van harte welkom! Belangrijk is dat je wilt leren, technisch inzicht hebt en twee rechterhanden bezit.

Als je graag technisch bezig wilt zijn, dan kan een beroep als monteur echt iets voor jou zijn. Je bent dan bezig met je handen én vaak kun je andere mensen van dienst zijn. Er zijn allerlei soorten monteurs, afhankelijk van de sector waarin je werkt. Sommige monteurs zijn gespecialiseerd in één bepaalde machine of technologie, terwijl anderen meer algemene oplossingen aanbieden.

Werkzaamheden monteur

Als je aan de slag gaat als monteur en tussen de vacatures de juiste functie gevonden hebt, kun je verschillende werkzaamheden verwachten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

– Het installeren van machines of systemen.

– Het controleren van machines of systemen.

– Het onderhouden van machines of systemen.

– Het repareren van machines of systemen.

– Het vervangen van onderdelen van machines of systemen.

– Het maken van aanpassingen aan machines of systemen.

– Het uitvoeren van tests op machines of systemen.

– Het opleveren van machines of systemen.

– Het geven van trainingen aan gebruikers van machines of systemen.

Verhalen van werknemers

Een nieuwe baan met Intro Personeel

  • Mijn Beroep

Vies werk? Rioolmonteur Nick is nergens bang voor

Rioolmonteur Nick Kolenbrander ontstopt dagelijks met het grootste gemak verstopte rioolbuizen in keukens, toiletten en badkamers. Meestal geen werk waar je schone handen van krijgt. Maar hij krijgt er veel  voor terug. “De dankbaarheid van mensen na het ontstoppen van bijvoorbeeld een toilet is onbetaalbaar.” Aan enthousiasme ontbreekt het Nick niet. Als er iemand gepassioneerd […]

Lees artikel
  • Mijn Beroep

Zonnepanelen leggen gaat bij monteur Mohamed van een leien dakje (behalve op de dag van het interview)

Overal in Zuid-Holland legt monteur Mohamed Yamadi zonnepanelen op daken van woningen. Een baan waar hij erg van geniet. “Ik houd van dit werk, omdat je lekker buiten bezig bent.”  We treffen de 32-jarige Mohamed deze frisse winterdag in een straat in Bergambacht. Hij is er samen met collega’s van JST Technical Services aan het […]

Lees artikel
  • Mijn Beroep

Risico’s maken werk boomverzorger Mark spannend en leuk

Dat zijn werk af en toe een beetje riskant is maakt boomverzorger Mark Holsbeeke helemaal niets uit. Hij krijgt er zelfs een kick van.  “Deze baan past heel goed bij mij, omdat ik er juist energie van krijg als iets gevaarlijk wordt. Daardoor kan ik met focus werken.”  De regendruppels vallen zachtjes en met enige […]

Lees artikel