De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Metaal & Constructie

Ben jij op zoek naar vacatures Metaal & Constructie die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies die bij jou passen. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Werkvoorbereider / Tekenaar

Gouda
3000 - 4000
40 uur
MBO

Een toffe plek waarin je contact houd met leveranciers, projecten begeleid en een planning regelt.

Monteur Glas

Alphen aan den Rijn
2000 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij een pietje precies en vind je het een uitdaging om een klant volledig te ontzorgen en weer verder op weg te helpen? Lees dan snel verder!

Engineer 3D Constructeur

Zegveld
2500 - 3500
40 uur
MBO

Heb jij inzicht en ben je goed met online tekenprogramma’s? Dan liggen er zeker kansen voor jou bij dit mooie familiebedrijf!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Allround Metaalbewerker

Rotterdam
2400 - 2700
40 uur
MBO

Je maakt mooi plaatwerk voor projecten in regio Rotterdam!

Gevelmonteur

Ter Aar
2000 - 2600
40 uur
MBO

Schreeuw het uit over de daken. Jij mag elke dag op daken werken met een mooi uitzicht. Dat is toch fantastisch? 

Heftruckchauffeur

Lekkerkerk
2200 - 2700
40 uur
MBO

Als Heftruckchauffeur, Logistiek Medewerker of Magazijnmedewerker zorg jij dat deze producten netjes worden verpakt en geladen in de vrachtwagen.

CNC Kanter/ Zetter

Gorinchem
2300 - 3000
40 uur
MBO

Voor een toeleverancier van staal, RVS en aluminium zijn wij op zoek naar een ervaren CNC kanter/ zetter.

Constructiewerker

Ter Aar
2200 - 3000
40 uur
MBO

Van lassen tot sleutelen aan constructies. Geen dag is hetzelfde bij deze baan. Weten wat je nog meer gaat doen? Bekijk deze vacature dan snel!

CNC Draaier

Woerden
2400 - 3500
38 uur
MBO

Jij bent verantwoordelijk voor het fabriceren van onderdelen voor de assemblage, service of R&D engineering. Lijkt jou dit leuk? Lees dan verder!

Constructiebankwerker

Vianen
2250 - 2800
38.75 uur
MBO

Met de tekeningen bij de hand kun jij alles maken, geen frame of onderdeel is te lastig voor je. Als Constructiebankwerker ben jij onmisbaar.

Constructiebankwerker

Utrecht
2850 - 3250
40 uur
MBO

Begrijpelijk dat jij hier met zo veel plezier werkt. Wat een bijzonder mooi werk! Je bestudeert de tekening. Deze grijper is een groot exemplaar! Dit is een mooie uitdaging! Als Constructiebankwerker Grijpsystemen bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde!  

CNC Kanter

Roosendaal
2600 - 3400
40 -
40 uur
MBO

Jij maakt je dag geslaagd door het maken van alle specifieke plaatwerkonderdelen voor je collega’s! Je opgebouwde CNC kennis komt goed van pas. 

Wat is metaal & constructie?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied metaal & constructie. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de metaal & constructie? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de metaal & constructie voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als lasser, assemblagemonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures metaal & constructie voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures metaal & constructie

Het gemiddelde salaris voor vacatures metaal & constructie verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.500 (laag) tot € 3.500 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de metaal & constructie door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Wat veel voorkomend bij het vakgebied is de functie lasser. Een lasser kan zeker 3.000 bruto per maand ontvangen bij sommige bedrijven.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures in de metaal & constructie

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Er worden verschillende vacatures voor metaal & constructie aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een leidinggevende functie bij vacatures metaal & constructie.

Veelgestelde vragen

Een metaalbewerker is verantwoordelijk voor het maken van onderdelen en constructies van diverse soorten metaal. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: slijpen, lassen, buigen, boren, gieten, zagen of frezen.

Het brutominimumloon bij een 40 uur contract voor medewerker die ouder zijn dan 21 jaar is per maand: 1.934,40 euro. Per week 446,40.

Iemand die zich bezig houdt met metaalbewerking noem je een metaalbewerker. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lasser.