De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Metaal & Constructie

Ben jij op zoek naar vacatures Metaal & Constructie die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies die bij jou passen. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Operator kantbank/ plaatwerker

Gouda
3000 - 3800
38 uur
VMBO

Woon je in de buurt van Gouda? Heb je kennis/ervaring met/van metaal? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Kijk snel verder!

Lasser

Alblasserdam
2600 - 3300
40 uur
VMBO

Werk je nauwkeurig en heb je als Lasser ervaring met dun plaatwerk? Solliciteer dan voor deze functie van Lasser. 

Voorbewerker

Vianen
2500 - 3300
38.75 uur
MBO

Ben jij de Voorbewerker die wij zoeken en klaar om te schitteren in Vianen?  Reageer op deze vacature want wij kijken uit naar jouw metaalkunsten!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Constructiebankwerker

Papendrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Metaal én scheepvaartmotoren, jouw gouden combinatie? Dan moet je snel verder lezen, want dan kan dit zomaar jouw droombaan zijn!

Technische Dienst Monteur E

Alblasserdam
3500 - 4800
40 uur
MBO

Elektrotechnische processen optimaliseren in een Walserij als Monteur Elektro! En dat bij een uniek bedrijf met een uniek werkproces. Solliciteer hier! 

Operator kantbank/ plaatwerker

Gouda
3000 - 3800
38 uur
VMBO

Woon je in de buurt van Gouda? Heb je kennis/ervaring met/van metaal? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Kijk snel verder!

Technische Dienst

Alblasserdam
3400 - 4600
40 uur
MBO

Ervoor zorgen dat het proces blijft draaien. Als Mechanisch Monteur zorg je daarvoor. Door jou 

Operator

Alblasserdam
2700 - 3400
40 uur
VMBO

Handen van staal? Als Operator draai jij je hand er niet voor om en vervorm je stalen balken tot staaldraad. 

Assemblagemonteur Service

Barendrecht
2400 - 3000
38 uur
VMBO

Heb jij twee rechterhanden en wil je lekker zelfstandig op pad? Lees dan snel verder!

Monteur Staalkabels

Numansdorp
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Keurmeester Leerling

Numansdorp
2200 - 2700
40 uur
MBO

Technisch bezig zijn en zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Twee dingen waar je in deze functie continu mee in aanraking komt. Lees snel verder!

Assemblagemonteur Isolatie Junior

Vlaardingen
2300 - 2800
40 uur
VMBO

Wil jij een mooi vak leren en werken in de Rotterdamse haven? Dan is dit je toekomstige baan!

Wat is metaal & constructie?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied metaal & constructie. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de metaal & constructie? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de metaal & constructie voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als lasser, assemblagemonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures metaal & constructie voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures metaal & constructie

Het gemiddelde salaris voor vacatures metaal & constructie verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.500 (laag) tot € 3.500 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de metaal & constructie door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Wat veel voorkomend bij het vakgebied is de functie lasser. Een lasser kan zeker 3.000 bruto per maand ontvangen bij sommige bedrijven.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures in de metaal & constructie

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Er worden verschillende vacatures voor metaal & constructie aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een leidinggevende functie bij vacatures metaal & constructie.

Veelgestelde vragen

Een metaalbewerker is verantwoordelijk voor het maken van onderdelen en constructies van diverse soorten metaal. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: slijpen, lassen, buigen, boren, gieten, zagen of frezen.

Het brutominimumloon bij een 40 uur contract voor medewerker die ouder zijn dan 21 jaar is per maand: 1.934,40 euro. Per week 446,40.

Iemand die zich bezig houdt met metaalbewerking noem je een metaalbewerker. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lasser.