De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures Metaal & Constructie

Ben jij op zoek naar vacatures Metaal & Constructie die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies die bij jou passen. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Elektrische Voertuigen

Moordrecht
Nieuw!
2500 - 3500
40 uur
MBO

Vandaag heb je een storing in de buurt van Waddinxveen en morgen staat een APK keuring gepland samen met wat onderhoudswerk op locatie.

Monteur Staalkabels

Numansdorp
Nieuw!
2000 - 2700
40 uur
VMBO

Op hoogte werken en zorgen dat de kranen kunnen blijven draaien. Dat is wat jij doet. Jij monteert en inspecteert de staalkabels.

Productiemedewerker ICT

Zoetermeer
2400 - 2450
38 uur
VMBO

Ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om controles uit te voeren in de elektronica? Dan hebben wij de geschikte vacature voor je. 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Technisch productiemedewerker

Hendrik Ido Ambacht
1900 - 2600
40 uur
VMBO

Medewerker montage, medewerker assemblage, technisch productiemedewerker of gewoon sleutelaar: hoe je het ook noemt; van technisch werk word jij blij!  Zagen van remvoering, spuiten en stralen van remsystemen. Je hebt de discipline om dagelijks zelfstandig je werkzaamheden in te delen en te zorgen voor een tijdig levering van de producten.

Mechanische Monteur Panelenbouw

Groot-Ammers
2000 - 2600
40 uur
MBO

Een dynamische werkomgeving en veel technische onderdelen; namelijk besturingskasten en mechanische componenten. Jij draait je hand er niet voor om en gaat hiermee graag aan de slag! Een prachtige uitdaging!

Monteur Allround

Heijningen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Je collega heeft te hard getrokken aan een startkoord van de bosmaaier. Jij repareert dit voordat het echte werk begint v.w.b. de reparatie van de klepmaaier. Je weet niet hoe je het gaat repareren maar je begint eraan!

Monteur Allround

Heijningen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Je collega heeft te hard getrokken aan een startkoord van de bosmaaier. Jij repareert dit voordat het echte werk begint v.w.b. de reparatie van de klepmaaier. Je weet niet hoe je het gaat repareren maar je begint eraan!

Technisch & Facilitair beheerder

Dordrecht
3000 - 3600
38 uur
MBO

Heb je twee rechterhanden en ervaring in de technische sector? Lees dan snel verder!

Technisch Reparatiemedewerker

Dordrecht
2600 - 2900
38 uur
MBO

Bij jij oplossingsgericht? Heb je ervaring in de techniek? Lees dan snel verder!

Meewerkend Voorman Assemblage

Dordrecht
2800 - 2900
38 uur
MBO

Beschik jij over leidinggevende functies? En heb jij ervaring in de techniek? Lees dan snel verder!

Assemblagemedewerker dagdienst

Dordrecht
2400 - 2600
38 uur
MBO

Heb jij technische affiniteit? Jij als Assemblagemedewerker bent een belangrijk onderdeel in het productieproces. Geïnteresseerd in deze dagdienstfunctie? Lees dan snel verder!

Wat is metaal & constructie?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied metaal & constructie. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de metaal & constructie? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de metaal & constructie voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als lasser, assemblagemonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures metaal & constructie voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures metaal & constructie

Het gemiddelde salaris voor vacatures metaal & constructie verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.000 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.500 (laag) tot € 3.500 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de metaal & constructie door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen. Wat veel voorkomend bij het vakgebied is de functie lasser. Een lasser kan zeker 3.000 bruto per maand ontvangen bij sommige bedrijven.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures in de metaal & constructie

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Er worden verschillende vacatures voor metaal & constructie aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Denk hierbij aan het doorgroeien naar een leidinggevende functie bij vacatures metaal & constructie.

Veelgestelde vragen

Een metaalbewerker is verantwoordelijk voor het maken van onderdelen en constructies van diverse soorten metaal. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: slijpen, lassen, buigen, boren, gieten, zagen of frezen.

Het brutominimumloon bij een 40 uur contract voor medewerker die ouder zijn dan 21 jaar is per maand: 1.934,40 euro. Per week 446,40.

Iemand die zich bezig houdt met metaalbewerking noem je een metaalbewerker. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lasser.