De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.Ik wil graag een herinnering!
Toon vacatures
Intro Personeel
Intro Personeel

Vacatures Constructiebankwerker

Wil jij aan de slag als Constructiebankwerker? Bij Intro Personeel vind je een uitgebreid aanbod vacatures Constructiebankwerker bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Assemblagemedewerker Pompen

Waardenburg
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 2800
40 uur
MBO

Goede pompen afleveren. Daar gaat het in deze baan om als montagemedewerker en assemblagemedewerker pompen. Met jouw kennis van techniek is dat een fluitje van een cent. Van dit werk geniet jij! 

Monteur Allround

Roosendaal
2500 - 3000
40 uur
VMBO

We zijn dringend op zoek naar jou! Heb je technisch inzicht en wil je ontwikkelen binnen de installatietechniek? Solliciteer direct!

Monteur Caravans

Woerden
2400 - 3000
40 uur
MBO

Heb jij twee rechterhanden? En wil je daar graag gebruik van maken? Lees dan snel de vacature.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hekwerkmonteur

Hazerswoude-Dorp
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Vind jij het fijn om actief bezig te zijn tijdens je werk. En vind je zwaar fysiek werk niet erg? Lees dan snel verder.  

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2400 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste Monteur Elektrische Voertuigen om ons team te versterken. Solliciteer snel! 

Monteur Bedrijfswagens

Goes
2800 - 3300
38 uur
MBO

Grijp deze kans om je talent en technische vaardigheden te laten schitteren in een uitdagende en belonende omgeving. Sluit je aan bij ons team van enthousiaste professionals en zorg ervoor dat onze bedrijfswagens altijd klaar staan om de weg op te gaan!  

Montagemedewerker

Waddinxveen
2400 - 2800
40 uur
MBO

Hoogtevrees, dat is iets wat je niet moet hebben bij deze functie. Je gaat namelijk veel op hoogtes werken om gebogen glaswerk te plaatsen in metalen constructies. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.  

Montagemedewerker loodsen

Ouderkerk aan den IJssel
2800 - 3400
40 uur
VMBO

Wil jij werken aan uitdagende projecten en bijdragen aan de bouw van indrukwekkende loodsen? Word montagemedewerker loodsen en versterk ons team! Solliciteer nu en groei met ons mee.

Bandenmonteur Junior

Moerdijk
2400 - 2800
40 uur
VMBO

Wil jij lekker met je handen werken en een beroep leren in de praktijk? Voor deze functie heb je geen diploma nodig. Lees dus snel verder!

Monteur Binnendienst

Hendrik Ido Ambacht
2600 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een technische duizendpoot met een passie voor mechanische en elektrische systemen? Wil jij werken in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu als Monteur Binnendienst!

Bandenmonteur

Moerdijk
2500 - 3200
40 uur
VMBO

Wil jij graag fysiek en afwisselend werk doen? In deze functie ga je het vak van Bandenmonteur leren. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! 

Monteur technische dienst

Alblasserdam
3900 - 5690
40 uur
MBO

Hé monteur! Heb je geen moeite met vieze handen? Als Monteur technische dienst zorg je ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Zelfs als je in de nacht werk, los je storingen op. 

Constructiebankwerker 

Lassen, knippen, kanten, zetten, buigen, zagen, snijden en boren. Als constructiebankwerker doe je het allemaal. Maar je belangrijkste taken is het vervaardigen van metalen producten en constructies. Dat doe je meestal aan de hand van een tekening. Ook voer je nabewerkingen en aanpassingen uit. 

Wil je constructiebankwerker worden? Dan kan je het beste een vakgerichte mbo-opleiding volgen. 

Wie op zoek is naar een baan als constructiebankwerker kan gerust eens informeren bij een Intro-recruiter. Er is vast een mooie baan voor je beschikbaar.