Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Operator

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Operator Menglijn

Schiedam
Nieuw!
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Wil je in een 2-ploegendienst werken? En samen met je collega’s tonnen grond verwerken tot een mooi product voor de tuinbouwsector? Lees dan zeker deze vacatures ‘ns even door!

Operator Kaasfabriek

Bodegraven
Nieuw!
1800 - 2500
36 uur
VMBO

Zorgvuldig zet je een haarnetje op. De dag gaat beginnen. Jij, als Operator of Lijnoperator in deze kaasfabriek, bent verantwoordelijk over een goed lopende en efficiënte productielijn.

Kitter

Lopik
2000 - 2200
38 uur
VMBO

Als Kitter leg jij de laatste hand aan de productie van een laadbak. Heb jij wel eens in de bouw gewerkt? Heb je ervaring met kitten? Lees dan snel verder voor Kitter in deze productieomgeving.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Wil jij het vak van procesoperator leren bij een bekend bedrijf? Als Operator Distributiecentrum Junior zorg jij ervoor dat de machines blijven draaien, zodat supermarkten gevuld blijven. In deze vacature lees je hoe jouw loopbaan als Operator eruit ziet!

Productiemedewerker

Ouderkerk aan den IJssel
1800 - 2200
40 uur
VMBO

Als Productiemedewerker zorg je dat het hout voor de productiemachines geleverd wordt, Je helpt de machineoperator met het instellen van verschillende types hout en verwisselt gereedschap

Machine Operator Ploegendienst

Hardinxveld-Giessendam
2345 - 2700
45 uur
VMBO

Wil jij als operator aan de slag aan een hypermoderne productielijn in de glas industrie? Lees dan verder.

Teamleider productie 3-ploegen

Roosendaal
2700 - 3450
40 uur
MBO

Wil jij veel supermarkten voorzien van het beste brood? Kom dan werken als teamleider productie en bak dagelijks met jou team de lekkerste broden!

Allround logistiek medewerker

Benthuizen
1750 - 2300
40 uur
MBO

Onderweg naar de nieuwe lading die binnen is gekomen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het controleren van de vracht. Wil je weten wat je nog meer gaat doen? Lees dan snel verder. 

Operator inpak

Bodegraven
2400 - 2650
40 uur
VMBO

Inpak werkzaamheden verrichten met behulp van een machine dat is de kern van je werk als inpakoperator in een mooie nieuwe productieomgeving. 

Productiemedewerker

Zevenbergen
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Heb jij er zin in om je technische werkervaring te benutten in een productie omgeving, waar je samen met je 4 andere collega’s elke dag een mooi eindproduct maakt voor de klant? Dan is dit zeker de baan voor jou, met een vast contract in het vooruitzicht!

Operator Vapro

Krimpen aan de Lek
2000 - 3000
40 uur
MBO

Als operator ben je verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van machines. 

Operationeel Medewerker Overslag

Dordrecht
2100 - 2400
39 uur
VMBO

Wil jij samen met je collega’s in de haven van Dordrecht 250 ton aan bulk- of stukgoederen per dag verwerken? Ga er maar aan staan: de kunst van het behandelen van kunstmest onder de knie krijgen.