Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Operator

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Productiemedewerker ICT

Zoetermeer
Nieuw!
2100 - 2400
38 uur
VMBO

Ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om controles uit te voeren in de elektronica? Dan hebben wij de geschikte vacature voor je. 

Productiemedewerker Inpakafdeling

Tiel
Nieuw!
2000 - 2400
38 uur
VMBO

Dagelijks met je neus tussen de verse appeltaarten en werken bij een groeiend bedrijf als Productiemedewerker Inpakafdeling. Lees snel verder wat je allemaal gaat doen!

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Heb jij al lichte technische ervaring, en vindt je het Operator vak interessant? Dan ben jij degene die wij nodig hebben. Lees snel verder en solliciteer! 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Productiemedewerker ICT

Zoetermeer
2100 - 2400
38 uur
VMBO

Ben je graag met je handen bezig en vind je het leuk om controles uit te voeren in de elektronica? Dan hebben wij de geschikte vacature voor je. 

Productiemedewerker

Zegveld
1900 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij technisch onderlegd en leergierig? Dan kan je bij dit mooie bedrijf in Zegveld je ei zeker kwijt. 

Operator inpak

Oudewater
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Inpak werkzaamheden verrichten met behulp van een machine dat is de kern van je werk als inpakoperator in een mooie nieuwe productieomgeving. 

Lasser Mig Mag

Groot-Ammers
2300 - 2600
40 uur
MBO

Doe snel je laskap af en lees deze vacature van Mig Mag Lasser eens goed door. Voor een prachtig bedrijf in Groot-Ammers zijn wij op zoek naar starters of mensen die al wat ervaring hebben met mig mag lassen.

Operator Baksteenproductie

Haaften
2500 - 3100
40 uur
MBO

In deze afwisselende functie van Operator Baksteenproductie draag je letterlijk jouw steentje bij aan de productie van bakstenen. 

ICT Tester

Woerden
1700 - 2200
40 uur
MBO

In je vrijetijd gamen of computerproblemen oplossen is voor deze functie helemaal niet gek! Als Tester ga je namelijk de ontwikkelde games spelen en testen. Zie je fouten of lopen er programmeringen niet helemaal lekker? Dan los je dit op of geef je dit door aan de software afdeling. 

Productiemedewerker

Hardinxveld-Giessendam
1800 - 2200
38 uur
VMBO

Wil jij meewerken in de productie en het proces van begin tot eind meemaken? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

CNC Draaier

Rotterdam
2300 - 2924
36 uur
MBO

Wil je graag aan de slag als CNC-draaier? En vind je in 2-ploegen werken fijn? Kijk dan wat deze functie je te bieden heeft. 

Snijder Oproepkracht

Spijk
1800 - 2100
40 uur
VMBO

Bingo! Zoek je een leuke baan op oproepbasis? Bij deze producent van bingokaarten ga jij machinaal papier snijden en vouwen en doe je wat inpakwerk. 

Operator

In de gaten houden of het productieproces goed verloopt of een machine draaiende houden. Dat is kortweg de taak die een operator heeft. Meestal gaat het bij een operatorfunctie om een machine-operator of een procesoperator. In beide beroepen ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de machine of de bijbehorende computer. Je houdt het scherp in de gaten zodat alles soepel verloopt.

Om dit beroep te kunnen uitoefenen kan je het beste een mbo-opleiding tot operator volgen. Vaak kan je ook een BBL-traject volgen, waarbij je werkt én leert.

Ben je technisch en heb je een scherpe blik? Trek dan eens bij ons aan de bel. Er is vast een mooie werkplek voor jou.