De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures elektrotechniek

Ben jij op zoek naar vacatures elektrotechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals installatiemonteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Elektrotechniek

Ridderkerk
2800 - 3500
40 uur
MBO

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor diverse projecten in utiliteit, woningbouw en retail. Samen met je collega’s werk je aan projecten en zorg je voor de elektrotechnische aansluiting. Interesse? Solliciteer en wie weet vind jij de baan van je dromen!

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Ridderkerk
2900 - 3500
40 uur
MBO

Elektronische kabels, ingewikkelde tekeningen, calculaties, organiseren; draai jij je hand er niet voor om? Dan ben jij de juiste kandidaat!

Monteur Zonnepanelen

Rotterdam
2400 - 3200
40 uur
VMBO

Wil jij helpen aan het bouwen van een duurzaam Nederland? Dat kan als Monteur Zonnepanelen. Lees snel verder!

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Elektromonteur

Bodegraven
2500 - 3500
40 uur
MBO

Door jou is het winkelende publiek straks voorzien van perfect licht en de benodigde veiligheidssystemen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Monteur Technische Dienst

Culemborg
2600 - 3600
40 uur
VMBO

Heb jij technische handen en je hebt geen hoogtevrees? Dan is deze vacature voor jou! Als TD Monteur ga jij ervoor zorgen dat storing wordt opgelost en je zorgt voor het onderhoud.

Leidinggevend Elektromonteur Maritiem

Sliedrecht
3300 - 4600
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als leidinggevend monteur elektrotechniek bij een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in maritieme elektro- en besturingstechniek in Sliedrecht. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière om high-end projecten te begeleiden en jouw team te leiden? Lees dan verder!

Elektromonteur

Rotterdam
3000 - 3500
38 uur
MBO

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe of eerste uitdaging? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou!

Liftmonteur

Alphen aan den Rijn
2200 - 2900
40 uur
MBO

Traplopen.. daar wordt niemand blij van. Gelukkig zorg jij  dat iedereen de lift kan gebruiken. Dit houdt in dat je storingen gaat oplossen en probeert te voorkomen. Benieuwd wat je nog meer gaat doen? Lees snel verder!

Assemblagemedewerker Industriële Lampen

Schiedam
1900 - 2600
40 uur
MBO

Gaat er bij jou een lampje branden als jij industriële producten mag assembleren?  Lees dan verder.  

Monteur Zonnepanelen

Hardinxveld-Giessendam
2200 - 3200
40 uur
VMBO

Wil jij helpen aan het bouwen van een duurzaam Nederland? Dat kan als Monteur Zonnepanelen. Op dit moment zijn we met 6 monteurs en zoeken jou als versterking van ons team.

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
2200 - 3200
45 uur
MBO

Als Servicemonteur Dentale Apparaten kom jij dagelijks de tandartspraktijk binnen lopen. Jij sleutelt namelijk aan alle apparaten die in zo’n praktijk staan. Denk hierbij aan tandartsstoelen, afzuigsystemen, compressoren en mondscanners.

Monteur Elektro Domotica

Leerdam
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor een schokkend avontuur in de wereld van elektro? ⚡ Wij zoeken een energieke Domotica monteur met een vonk voor techniek! 💡 Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw carrière kunt opladen! 🔌

Wat is elektrotechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied elektrotechniek. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de elektrotechniek? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de elektrotechniek voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures elektrotechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures elektrotechniek

Het gemiddelde salaris voor vacatures elektrotechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.320 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.825 (laag) tot € 3.820 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de elektrotechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures elektrotechniek

Binnen de vacatures elektrotechniek zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor elektrotechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Oftewel Intro Personeel biedt goede doorgroeimogelijkheden voor de vacatures in de elektrotechniek.

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vacature in de elektrotechniek is de functie: elektromonteur. In de markt is veel vraag naar een goede elektromonteur voor elektrotechnische installaties.

Binnen het vakgebied elektrotechniek, kan je werken op alle niveaus. Van MBO naar HBO of zelf WO. Dus dit vakgebied is toegankelijk voor alle niveaus. Intro Personeel is vooral gespecialiseerd in de MBO functies binnen de elektrotechniek.

Elektrotechniek is een goed betaald vakgebied ten opzichte van de andere vakgebieden. Door de brede mogelijkheden om door te groeien, is alles mogelijk!