De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures elektrotechniek

Ben jij op zoek naar vacatures elektrotechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals installatiemonteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Het aansluiten van een schakelaar in de elektrotechniek.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Panelenbouwer

Tholen
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Heeft een elektrisch paneel voor jou geen geheimen? Of wil je er juist meer over weten? kom dan werken als paneelbouwer in de elektrotechniek!

Assemblagemedewerker Industriële Lampen

Schiedam
2300 - 2600
40 uur
MBO

Gaat er bij jou een lampje branden als jij industriële producten mag assembleren?  Lees dan verder.  

Onderhoudsmonteur

Rucphen
2800 - 3600
40 uur
MBO

Klaar voor actie? Onderhoudsmonteur Sluit je aan bij het team. Solliciteer nu!

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Assemblagemedewerker mechatronica

De Lier
2500 - 3300
40 -
40 uur
MBO

Zelfstandig complete systemen in elkaar zetten waar een goede dosis elektro bij komt kijken. Is dat wat voor jou?  

Commercieel medewerker

IJsselstein
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben je enthousiast, commercieel en lever je graag oplossingen. Reageer dan snel!

Assemblagemedewerker Industriële Lampen

Schiedam
2300 - 2600
40 uur
MBO

Gaat er bij jou een lampje branden als jij industriële producten mag assembleren?  Lees dan verder.  

Paneelbouwer

De Lier
2400 - 3200
40 uur
MBO

Raak jij de draad niet snel kwijt? En vind je het leuk om vanaf tekening schakelkasten op te bouwen? Dan krijg je energie van deze functie als Paneelbouwer. 

Monteur Elektrische Voertuigen

Groot-Ammers
2350 - 3100
40 uur
MBO

Zet jouw passie voor elektrische voertuigen om in een carrière! Wij zoeken een enthousiaste monteur die klaar is om de wereld van duurzame mobiliteit te omarmen. Solliciteer snel! 

Koelmonteur

Nieuwegein
2400 - 2800
32 -
40 uur
MBO

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en hou je van techniek? Dan willen wij jou als nieuwe collega.

Panelenbouwer

Tholen
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Heeft een elektrisch paneel voor jou geen geheimen? Of wil je er juist meer over weten? kom dan werken als paneelbouwer in de elektrotechniek!

Servicemonteur Dentale Apparaten

Dordrecht
2200 - 3200
45 uur
MBO

Als Servicemonteur Dentale Apparaten kom jij dagelijks de tandartspraktijk binnen lopen. Jij sleutelt namelijk aan alle apparaten die in zo’n praktijk staan.

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Wat is elektrotechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied elektrotechniek. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de elektrotechniek? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de elektrotechniek voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures elektrotechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures elektrotechniek

Het gemiddelde salaris voor vacatures elektrotechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.320 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.825 (laag) tot € 3.820 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de elektrotechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

aansluiten van kabels in een meterkast in de elektrotechniek.
Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures elektrotechniek

Binnen de vacatures elektrotechniek zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor elektrotechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Oftewel Intro Personeel biedt goede doorgroeimogelijkheden voor de vacatures in de elektrotechniek.

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vacature in de elektrotechniek is de functie: elektromonteur. In de markt is veel vraag naar een goede elektromonteur voor elektrotechnische installaties.

Binnen het vakgebied elektrotechniek, kan je werken op alle niveaus. Van MBO naar HBO of zelf WO. Dus dit vakgebied is toegankelijk voor alle niveaus. Intro Personeel is vooral gespecialiseerd in de MBO functies binnen de elektrotechniek.

Elektrotechniek is een goed betaald vakgebied ten opzichte van de andere vakgebieden. Door de brede mogelijkheden om door te groeien, is alles mogelijk!

Kom in contact met ons

Intro Personeel beantwoord graag alle vragen die hebt over de vacatures in de elektrotechniek. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in het juiste vakgebied.