De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures elektrotechniek

Ben jij op zoek naar vacatures elektrotechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals installatiemonteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Het aansluiten van een schakelaar in de elektrotechniek.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Onderhoudsmonteur

Ridderkerk
Solliciteer als één van de eerste!
2400 - 3400
40 uur
MBO

Voor de functie van Onderhoudsmonteur hebben we iemand nodig die niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken en die aggregaten laat ronken alsof het een symfonieorkest is. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder

Monteur Elektro Domotica

Leerdam
2500 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij klaar voor een schokkend avontuur in de wereld van elektro? ⚡ Wij zoeken een energieke Domotica monteur met een vonk voor techniek! 💡 Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw carrière kunt opladen! 🔌

Service Engineer Scheepvaart

Barendrecht
2500 - 3700
40 uur
MBO

Ben jij de service Engineer die de technische uitdagingen van de scheepvaart aankan? Lees hier verder.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Chef Werkplaats

Soesterberg
3700 - 4200
40 uur
MBO

Zie jij jezelf als een Chef Werkplaats binnen de elektrotechniek, reageer dan snel!

Teamleider Productie

Schiedam
2700 - 3200
40 uur
HBO / WO

Wil jij jouw technische kennis breder inzetten en bestaande processen verbeteren?  Lees dan verder.

Monteur werkplaats

Buren
2300 - 3000
40 -
40 uur
VMBO

Heb je een passie voor techniek? En heb je ervaring als monteur of wil je monteur worden? Lees dan snel verder!

Elektricien Kaasfabriek

Bodegraven
2500 - 3000
36 uur
MBO 3

Elektrotechniek is voor jou een makkie, zo gepiept. Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik snel door!

Service Coördinator Elektro

Sliedrecht
3500 - 4400
40 uur
HBO / WO

Heb jij altijd de touwtjes in handen? Wij hebben de perfecte functie voor jou! Word onze Service Coördinator in de elektrotechniek en zorg samen met de monteurs voor orde in de ‘elektrische chaos.’ Coördineren is jouw superkracht, dus laat jouw organisatietalent schitteren! 💡🔌”

Calculator Elektro

Sliedrecht
3400 - 4300
40 uur
HBO / WO

Ben jij de scherpe rekenaar die we zoeken? Elektro is als een tweede taal voor jou, en je bent niet bang voor een beetje spanning. Verlicht ons met je aanwezigheid en bekijk onze vacature voor Calculator Elektro. We beloven je dat het een schokkend goede carrière stap zal zijn!

Service Coördinator

Sliedrecht
3500 - 5000
40 uur
MBO 3

Ben jij gepassioneerd in het coördineren van hoogwaardige servicediensten en het stroomlijnen van operationele processen? Lees snel verder en ontdek hoe jij van je passie je baan kan maken.    

Elektromonteur Utiliteit

Sliedrecht
2500 - 3500
40 uur
MBO

Schokkend goed aanbod! Ben jij de elektromonteur die vonken van enthousiasme laat vliegen bij het werken aan uitdagende utiliteitsprojecten? Dan hebben wij een schokkend goed aanbod voor jou! Grijp deze kans om jouw carrière op te laden en lees snel onze vacature voor Elektromonteur Utiliteit. We beloven je, het is de moeite waard om je […]

Monteur Zonnepanelen Leerling

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Duurzaamheid is de toekomst. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder.

Wat is elektrotechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied elektrotechniek. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de elektrotechniek? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de elektrotechniek voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures elektrotechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures elektrotechniek

Het gemiddelde salaris voor vacatures elektrotechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.320 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.825 (laag) tot € 3.820 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de elektrotechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

aansluiten van kabels in een meterkast in de elektrotechniek.
Samir aan het werk als monteur bij vacatures in ridderkerk.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures elektrotechniek

Binnen de vacatures elektrotechniek zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor elektrotechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Oftewel Intro Personeel biedt goede doorgroeimogelijkheden voor de vacatures in de elektrotechniek.

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vacature in de elektrotechniek is de functie: elektromonteur. In de markt is veel vraag naar een goede elektromonteur voor elektrotechnische installaties.

Binnen het vakgebied elektrotechniek, kan je werken op alle niveaus. Van MBO naar HBO of zelf WO. Dus dit vakgebied is toegankelijk voor alle niveaus. Intro Personeel is vooral gespecialiseerd in de MBO functies binnen de elektrotechniek.

Elektrotechniek is een goed betaald vakgebied ten opzichte van de andere vakgebieden. Door de brede mogelijkheden om door te groeien, is alles mogelijk!

Kom in contact met ons

Intro Personeel beantwoord graag alle vragen die hebt over de vacatures in de elektrotechniek. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in het juiste vakgebied.