De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures elektrotechniek

Ben jij op zoek naar vacatures elektrotechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals installatiemonteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Junior Paneelbouwer

Schiedam
2400 - 3400
40 uur
MBO

Als Junior Paneelbouwer werk je samen met je collega’s op de ‘specials’ afdeling. Hier bouw je mee aan schakelkasten voor onder andere verlichting in de offshore. Wat deze functie nog meer te bieden heeft? Lees snel verder!

Paneelbouwer

Schiedam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Als Paneelbouwer werk je samen met je collega’s op de ‘specials’ afdeling. Hier bouw je mee aan schakelkasten voor onder andere verlichting in de offshore. Wat deze functie nog meer te bieden heeft? Lees snel verder!

Assemblagemedewerker Industriële Lampen

Schiedam
1900 - 2600
40 uur
MBO

Gaat er bij jou een lampje branden als jij industriële producten mag assembleren?  Lees dan verder.  

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Elektromonteur Binnendienst

Vianen
2500 - 3000
40 uur
MBO

Graag aan het sleutelen aan hightech machines? Dat is dit je kans. Wij zoeken een Elektromonteur voor de Machinebouw. Heb je dus ervaring als machinebouwer of elektromonteur? Lees door, en solliciteer. 

Junior Werkvoorbereider Zonnepanelen

Oud Gastel
2500 - 2800
40 uur
MBO

Offertes, tekeningen, prijzen en dat allemaal over zonnepanelen. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles in goede banen loopt en de monteurs hun werk kunnen doen. 

Reactortechnicus

Delft
2250 - 2854
40 uur
MBO

Werken in een hele bijzondere omgeving met zeer uitdagende techniek? Dat is werken als reactortechnicus!

Monteur Technische Dienst

Breukelen
2350 - 3500
36 uur
MBO

Vindt jij het leuk om te sleutelen, en heb je al ervaring als monteur? Wil je onderdeel zijn van een zichtbaar merk? Dan is deze Allround Technisch Monteur vacature voor jou.    

Monteur Zonnepanelen Leerling

Hendrik Ido Ambacht
2000 - 2400
40 uur
VMBO

Duurzaamheid is de toekomst. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder.

Engineer Scheepvaart

Rotterdam
2500 - 3300
40 uur
MBO

Schepen en technisch bezig zijn. Twee dingen die jij leuk vindt en die je in deze functie beide kunt gaan doen. Solliciteer snel.

Junior Accountmanager Elektrotechniek

S gravendeel
2200 - 2800
40 uur
MBO

Offertes schrijven, deals maken en daarnaast ook nog werken in de techniek? Het kan allemaal in deze functie! Je begint als Junior en je kan doorgroeien naar volwaardig Accountmanager.

Paneelbouwer

S gravendeel
2400 - 3200
40 uur
MBO

Raak jij de draad niet snel kwijt? En vind je het leuk om vanaf tekening schakelkasten op te bouwen? Dan krijg je energie van deze functie als Paneelbouwer. 

Monteur Beveiligingsinstallaties

Bergambacht
2300 - 3000
40 uur
MBO

Als monteur beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het monteren van de beveiligingssystemen en geluidssystemen. 

Wat is elektrotechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied elektrotechniek. Ben jij op zoek naar passende vacatures in de elektrotechniek? Dan heeft Intro Personeel verschillende geschikte vacatures in de elektrotechniek voor jou beschikbaar. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden passende vacatures elektrotechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende match.

Gemiddelde salaris vacatures elektrotechniek

Het gemiddelde salaris voor vacatures elektrotechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris € 3.320 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.825 (laag) tot € 3.820 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de elektrotechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden voor vacatures elektrotechniek

Binnen de vacatures elektrotechniek zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor elektrotechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten ten opzichte van je vorige baan. Oftewel Intro Personeel biedt goede doorgroeimogelijkheden voor de vacatures in de elektrotechniek.

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vacature in de elektrotechniek is de functie: elektromonteur. In de markt is veel vraag naar een goede elektromonteur voor elektrotechnische installaties.

Binnen het vakgebied elektrotechniek, kan je werken op alle niveaus. Van MBO naar HBO of zelf WO. Dus dit vakgebied is toegankelijk voor alle niveaus. Intro Personeel is vooral gespecialiseerd in de MBO functies binnen de elektrotechniek.

Elektrotechniek is een goed betaald vakgebied ten opzichte van de andere vakgebieden. Door de brede mogelijkheden om door te groeien, is alles mogelijk!