Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Monteur Technische Dienst

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Bedrijfswagens

Tiel
Nieuw!
2200 - 3000
32 -
40 uur
VMBO

He Monteur! Ben jij, met je technische kennis, toe aan een nieuwe uitdaging?

Servicemonteur Hang- en Sluitwerk

Rotterdam
Nieuw!
2300 - 2900
40 uur
MBO

Zoek jij een zelfstandige servicefunctie in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk

Dordrecht
Nieuw!
2200 - 2900
40 uur
MBO

Uitdagend technisch werk, veel contact met klanten en veel verantwoordelijkheid! Dit is een korte omschrijving van deze mooie baan als Storingsmonteur Hang- en Sluitwerk.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Leerling

Dordrecht
Nieuw!
2100 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij een vak leren in de techniek? In deze functie werk je veel op locatie bij de klant. Je komt op veel verschillende plekken en hebt een afwisselende baan! Lees snel verder.

Monteur Junior

Boxtel
Nieuw!
2100 - 2600
40 uur
MBO

Een vak leren, sociaal met opdrachtgevers communiceren en werken in de regio Tilburg/Eindhoven? In deze functie van Junior Monteur ga je met een ervaren Monteur Kozijnen mee op pad. Zo leer je alles op technisch gebied van het beslag van ramen, deuren en kozijnen. 

Gevelmonteur leerling

Alblasserdam
Nieuw!
1800 - 2500
40 uur
VMBO

Heb jij technisch inzicht en houdt jij van montagewerkzaamheden? Heb je daarnaast geen last van hoogtevrees? Dan kan je hier als gevelmonteur heerlijk aan de slag in de buitenlucht!

Servicemonteur Kozijnen

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
MBO

Als Servicemonteur Hang en Sluitwerk ben jij van grote waarde voor mensen die problemen hebben met hun slot, kozijn, raam of deur! Interesse? Lees dan snel verder.

Operator Distributiecentrum Junior

Nieuwegein
2450 - 2650
38 uur
MBO

Heb jij al lichte technische ervaring, en vindt je het Operator vak interessant? Dan ben jij degene die wij nodig hebben. Lees snel verder en solliciteer! 

Montagemedewerker

Sint Annaland
2200 - 2600
40 uur
MBO

De zachte wind gaat door je haren en je kijkt tevreden naar de constructie. Je gaat nu beginnen met het leggen en aansluiten van de panelen zodat de klant de volgende dag middels een WIFI verbinding connectie heeft met de omvormer en kan kijken hoeveel de panelen op gaan leveren! Dit kan door jou werk!

Productiemedewerker

Zegveld
1900 - 2500
40 uur
MBO

Ben jij technisch onderlegd en leergierig? Dan kan je bij dit mooie bedrijf in Zegveld je ei zeker kwijt. 

Service Monteur Kranen

Breda
2500 - 3500
38 uur
MBO

Je werkt bij een internationaal bedrijf wat service verleent aan mobiele kranen. Wil jij deze service uitvoeren en vindt jij het heerlijk om over de wereld heen te gaan. Dan is deze vacature iets voor jou!