Toon vacatures
Intro Personeel
Vacatures

Betontimmerman

Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Leerling Werkplaats Timmerman

Kapelle
2100 - 2500
40 uur
VMBO

Zie je het al voor je!? Opgeleid worden tot timmerman. Als leerling timmerman Werkplaats wordt je opgeleid tot een volwaardig timmerman.

Betonboorder / sloper

Kapelle
2600 - 2800
40 uur
MBO

Slopen van een badkamer, boren in het beton t.b.v. de bouw van een sluis, asfalt zagen langs te kant van de weg…. Voor een (leerling) betonboorder en sloper zoals jij is dit de wekelijkse afwisseling die je krijgt als je in deze functie aan de slag gaat! 

Vloerenlegger

Hendrik Ido Ambacht
2200 - 2600
40 uur
MBO

Als vloerenlegger ben je overal in het land bezig met het verwijderen en aanleggen van vloeren in fabrieken. Je komt nog eens ergens! En ervaring is niet nodig. Solliciteer snel en wij vertellen graag veel meer over deze functie.

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Medewerker Vloerafwerking

IJsselstein
1900 - 2500
37.5 uur
MBO

Ben jij vrij, graag op pad, en werkzoekend in de bouw? Zoek je werk voor jaren, maar weet je nog niet precies waar? Yes, wij hebben JOU nodig als Medewerker Vloerafwerking voor onze badkamers en balkons!

Projectmonteur Kozijnen

Amsterdam
2100 - 2700
40 uur
MBO

Vindt jij klussen en/ of sleutelen helemaal geweldig? Dan is deze vacature als Projectmonteur Kozijnen wat voor jou. Lees snel verder!

Kozijnmonteur Leerling

Utrecht
1900 - 2400
40 uur
MBO

Altijd lekker om even te pauzeren op de 10e etage als Kozijnmonteur Leerling. Je leert een mooi vak, en hebt een mooi uitzicht! Interesse in deze leerling functie? Lees dan snel verder.

Monteur Dakramen

Nieuwegein
2250 - 2750
40 uur
MBO

Vind je het geweldig om op hoogte te werken? Ervaring in de bouw? Dan is deze baan als Monteur Dakramen iets voor jou! Lees snel verder.

Timmerman Verbouw

Nieuwegein
2550 - 3150
32 -
40 uur
MBO

Deze week een mooie aanbouw, met wat aanpassingen in de woonkamer in Zeist. Het meubelstuk dat je net precies hebt afgeleverd ziet perfect uit. Heel benieuwd wat je volgende week weer tegenkomt. Geen week is hetzelfde als Timmerman Verbouw!

Monteur Timmerman Renovatie

Amersfoort
2250 - 2750
40 uur
MBO

In deze functie als Monteur Timmerman Renovatie ben je vooral bezig met de renovatie, en het plaatsen van nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Medewerker Onderhoud Daktuinen

Poortugaal
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Werken met uitzicht over Rotterdam of een andere mooie stad? In deze functie Medewerker Onderhoud Daktuinen kan dat! Je onderhoudt prachtige daktuinen op mooie locaties in hartje Rotterdam.

Steigerbouwer Junior

Krimpen aan den IJssel
1900 - 2500
40 uur
VMBO

Jij werkt graag met je handen en buffelen op hoogte is voor jou ook geen probleem. Dan ziet je hier op de juiste plek!

Werkplaatstimmerman Prefab

Waddinxveen
2000 - 3100
37.5 uur
MBO

Kunnen jouw handen maken wat je wilt? Dan kunnen jouw kwaliteiten niet worden gemist in de functie van Timmerman Werkplaats Prefab of werkplaatsplaats timmerman.