De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures groenvoorziening

Ben jij op zoek naar vacatures in het vakgebied groenvoorziening? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Werknemer bezig in de groenvoorziening
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziener

Utrecht
Nieuw!
1800 - 2400
40 uur
VMBO

In deze fulltime functie als Groenvoorziener werk je elke dag buiten. Dagelijks ben je in de regio Utrecht bezig met het uitvoeren van onderhoud aan het (groot) groen.  

Machinist groenvoorziening

Roosendaal
Nieuw!
2400 - 2800
40 uur
MBO

..

Hovenier Leerling

Roosendaal
Nieuw!
1500 - 2100
37 uur
VMBO

Ben jij net van school klaar en wil je graag buitenwerken? Wil jij echt een vakman worden in het onderhouden en aanleggen van tuinen? Dan ben je bij ons aan het goede adres

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Medewerker Groenvoorziening

Goes
Nieuw!
2300 - 2500
40 uur
VMBO

Werk jij graag buiten in het groen? Samen met een collega’s ga je dagelijks op pad om openbare ruimtes van gemeentes en tuinen zakelijke bedrijven te onderhouden. Bel snel!

Medewerker Groenvoorziening

Bruinisse
Nieuw!
2300 - 2500
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Medewerker Groenvoorziening

Roosendaal
Nieuw!
2300 - 2500
37 uur
VMBO

Elke dag weer op een andere plek en gezelligheid met de collega’s. Dat maakt het als groenvoorziener leuk om de plantsoenen of bedrijfsterreinen weer netjes te maken. In deze functie blijf je fit en heb je veel plezier!

Groenvoorziener

Geldermalsen
Nieuw!
1800 - 2400
40 uur
MBO

De randen van het grasveld worden vandaag gemaaid. Samen met je collega’s ga je weer knallen! 

Medewerker Infra

Zwijndrecht
1800 - 2600
40 uur
MBO

Hard werken, kwaliteit en ontzorgen, dat is het motto van dit jonge maar uiterst flexibele Groen & Infra bedrijf uit Zwijndrecht voorstaat. Ze realiseren buitenruimtes van A-Z.

Groenvoorziening Medewerker

Stolwijk
2000 - 2300
40 uur
VMBO

Werk je graag buiten en vind je het heerlijk om met natuur te werken? Dan is dit de plek voor jou.

Hovenier

Emmen
2100 - 2600
37.5 uur
MBO

Wordt hovenier bij een groot hoveniersbedrijf!

Machinist Borstelmachine

Monster
2200 - 2700
40 uur
VMBO

Werken aan een schone leefomgeving? Wordt machinist op een borstelmachine!

Voorman Groenvoorziening

Monster
2400 - 2900
40 uur
MBO

Werken aan mooie projecten in de regio Den Haag, Delft en het Westland? Dat kan! In deze functie van Voorman Groenvoorziening stuur je dagelijks een ploeg aan en regelen jullie het groenonderhoud in de regio. 

Wat is groenvoorziening?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied groenvoorziening. Ben jij op zoek naar een passende vacature groenvoorziening? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de groenvoorziening voor jou. Binnen het vakgebied groenvoorziening zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als hovenier, werkvoorbereider groen, groenvoorziener of een andere functie binnen het vak gebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature groenvoorziening voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacature groenvoorziening

Het gemiddelde salaris voor een vacature groenvoorziening verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris €2.280 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de €1.900 en €2.600 bruto per maand. Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen het vakgebied groenvoorziening door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden binnen de groenvoorziening

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor groenvoorziening aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Werknemer bezig in de groenvoorziening

Veelgestelde vragen over groenvoorziening

Groenvoorziening is het voorzien van een bepaald gebied groen. Dit kan gaan om gebieden als parken, bossen, buitengebieden of tuinen. Als groenvoorziener onderhoud je deze gebieden. Het is ook mogelijk dat je als groenvoorziener verantwoordelijk bent voor het ontwerpen of aanleggen van een gebied.

Werkgevers of opdrachtgevers vragen in de meeste gevallen mensen met een mbo-diploma in de richting van groene inrichting. Er zijn verschillend specifieke opleidingen gericht op groenvoorziening voor zowel MBO als HBO.

Sommige functies binnen het vakgebied bieden de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is afhankelijk van de vacature die je wilt en wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Banentool van Intro Personeel

Weet je nog niet zeker of je naar een vacature groenvoorziening wilt solliciteren? Intro Personeel heeft een banen tool ontwikkeld, waardoor je door het beantwoorden van enkele vragen de meest passende vacature krijgt. Deze functie wordt gebaseerd op jouw postcode en het werkgebied, het aantal uur dat je wilt werken en op basis van verschillende stellingen.

 

ICT medewerker werkend achter computer