De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures groenvoorziening

Ben jij op zoek naar vacatures in het vakgebied groenvoorziening? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Een groenvoorziener die bezig is met het snoeien van een heg.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Meewerkend Voorman

Rotterdam
2600 - 3200
40 -
40 uur
MBO

Heb jij aanvoerdersbloed door je aderen stromen en heb je groene vingers? Dan is de functie Meewerkend Voorman Groenvoorziening écht iets voor jou!

Groenvoorziener

Heijningen
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Als groenvoorziener in omgeving Brabant ben je betrokken bij verschillende taken, variërend van machinaal groenwerk tot het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden gedurende de hele dag.

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hovenier Leerling

Oud-Beijerland
2300 - 3000
40 uur
VMBO

Mooie tuinen aanleggen en een vak leren? Lees dan snel verder

Project Coördinator Groen

Bodegraven
3200 - 5000
40 uur
MBO

Ben jij nu werkzaam als Werkvoorbereider en aan een nieuwe uitdaging toe? Of werk je als Hovenier of Voorman en zoek je een uitdaging waar je meer naar kantoor gaat? Dan is Project Coördinator misschien de perfecte rol voor jou!

Maaimachinist Groenvoorziening

Monster
2500 - 3000
40 uur
VMBO

Strakke grasvelden is het resultaat van jouw werk als Machinist Gazonmaaier!

Medewerker Groenvoorziening

Middelburg
2500 - 2700
32 -
40 uur
MBO

Heb jij geen ervaring maar werken in de buitenlucht vind je geweldig? Reageert direct.

Groenvoorziening Medewerker

Stolwijk
2500 - 3000
37 uur
VMBO

Houdt je van buiten werken en groen? Solliciteer nu en wie weet ben je volgende week al aan het werk!

Hovenier

Geldermalsen
2500 - 3650
40 uur
MBO

Geniet jij van werken in de buitenlucht en zet jij je graag in voor het aanleggen en onderhouden van een prachtige groene leefomgeving? Dan hebben wij voor jou de perfecte baan als Hovenier! Lees snel verder!

Medewerker Groenvoorziening

Cadzand
2500 - 2800
40 -
40 uur
MBO

Heb jij geen ervaring maar werken in de buitenlucht vind je geweldig? Reageert direct.

Bosmaaier Groenvoorziening

Roosendaal
2500 - 2700
40 uur
VMBO

Heb jij rijbewijs B en interesse in het groen? Reageer snel!

Medewerker groenvoorziening

Noordeloos
2300 - 3000
37 uur
VMBO

Heb je ervaring als Groenvoorziener of wil je dit leren? Als Hovenier Onderhoud werk je lekker buiten en met je handen! 

Intro Personeel

Gewoon aan de slag?

Wil je gewoon aan de slag in de groenvoorziening? Laat je gegevens achter en dan kijken we samen naar de beste uitdaging voor jou!

Intro Personeel

Alle vacatures

Zie jij ook jouw ambitie in andere vakgebieden. Bekijk welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn naast het vakgebied groenvoorziening voor jou!

Wat is groenvoorziening?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied groenvoorziening. Ben jij op zoek naar een passende vacature groenvoorziening? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de groenvoorziening voor jou. Binnen het vakgebied groenvoorziening zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als hovenier, werkvoorbereider groen, groenvoorziener of een andere functie binnen het vak gebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature groenvoorziening voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacature groenvoorziening

Het gemiddelde salaris voor een vacature groenvoorziening verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris €2.280 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de €1.900 en €2.600 bruto per maand. Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen het vakgebied groenvoorziening door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden binnen de groenvoorziening

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor groenvoorziening aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Werknemer bezig in de groenvoorziening

Veelgestelde vragen over groenvoorziening

Groenvoorziening is het voorzien van een bepaald gebied groen. Dit kan gaan om gebieden als parken, bossen, buitengebieden of tuinen. Als groenvoorziener onderhoud je deze gebieden. Het is ook mogelijk dat je als groenvoorziener verantwoordelijk bent voor het ontwerpen of aanleggen van een gebied.

Werkgevers of opdrachtgevers vragen in de meeste gevallen mensen met een mbo-diploma in de richting van groene inrichting. Er zijn verschillend specifieke opleidingen gericht op groenvoorziening voor zowel MBO als HBO.

Sommige functies binnen het vakgebied bieden de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is afhankelijk van de vacature die je wilt en wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Banentool van Intro Personeel

Weet je nog niet zeker of je naar een vacature groenvoorziening wilt solliciteren? Intro Personeel heeft een banen tool ontwikkeld, waardoor je door het beantwoorden van enkele vragen de meest passende vacature krijgt. Deze functie wordt gebaseerd op jouw postcode en het werkgebied, het aantal uur dat je wilt werken en op basis van verschillende stellingen.

 

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.
Intro Personeel

Reviews groenvoorziening vacatures

Wil je werken in de groenvoorziening? Bekijk wat mensen zeggen over onze vacatures!

Partnership vacaturebank groenvoorziening.

Intro Personeel heeft een nauwe samenwerking met een groenvoorziening vacaturebank waar alle vacatures van Intro Personeel op te vinden zijn. Ben je benieuwd hoe dit platform eruit ziet? Neem gerust een kijkje om jouw nieuwe uitdaging in de groenvoorziening te vinden.