De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures groenvoorziening

Ben jij op zoek naar vacatures in het vakgebied groenvoorziening? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Werknemer bezig in de groenvoorziening
Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Machinist Groenvoorziening

Benthuizen
2000 - 2900
40 uur
MBO

Buiten bezig zijn, dat is waar je blij van word. Op je machine jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit alles doe je bij een gemoedelijk bedrijf met een persoonlijke sfeer. 

Voorman Groenvoorziening

Benthuizen
1800 - 2800
40 uur
MBO

Jij weet altijd wel wat er moet gebeuren en hoe je de problemen het snelst oplost. Klinkt dit als jij? Lees dan snel verder! 

Hovenier Leerling

Naaldwijk
2000 - 2600
40 uur
VMBO

Een uitdagende baan als Hovenier Leerling bij een prachtig hoveniersbedrijf?

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Groenvoorziener Machinist

IJsselstein
2000 - 2800
40 uur
VMBO

Ben jij gek van machines én werk je graag in het groen?

Trekkerchauffeur Groen

Geldermalsen
2200 - 2800
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als trekker chauffeur zit jij op de tractor bij groenwerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse projecten in de regio. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen om in de toekomst meerdere machines te bedienen.

Machinist Maaimachine

Geldermalsen
2200 - 2600
40 uur
MBO

In deze fulltime functie van machinist maaimachine of maaier heb je een afwisselende baan in de groene sector. Met de maaimachine ben je bezig met het groenbeheer voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Machinist Groenvoorziening

Lopik
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Vind jij het supergaaf om met machines te werken in het groen? Reageer dan snel op deze vacature. 

Medewerker Groenvoorziening

Nieuwegein
2200 - 2850
40 uur
VMBO

Zoek jij werk als Medewerker Groenvoorziening?  Reageer dan snel op deze vacature.

Trekker chauffeur Groen

Nieuwegein
2250 - 2850
40 uur
MBO

Mooi divers werk op de trekker in het groen. Heb jij ervaring op de trekker en wil je graag in het groen aan de slag dan is dit jouw nieuwe baan als Trekker chauffeur Groen.

Groenvoorziener Tuinen

Dordrecht
1800 - 2250
40 uur
VMBO

Vind jij het ook heerlijk om buiten te zijn? Maak er dan je werk van! In deze functie van Groenvoorziener Tuinen werk je dagelijks buiten.

Groenvoorziener

Heijningen
2400 - 2700
40 uur
VMBO

Als groenvoorziener in omgeving Brabant ben je betrokken bij verschillende taken, variërend van machinaal groenwerk tot het uitvoeren van hovenierswerkzaamheden gedurende de hele dag.

Machinist Groenvoorziening

Barendrecht
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Jij zorgt dat onkruid geen kans krijgt in de omgeving van Barendrecht. Als Machinist Groenvoorziening ben jij de chauffeur van de Heet Watermachine. 

Wat is groenvoorziening?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied groenvoorziening. Ben jij op zoek naar een passende vacature groenvoorziening? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de groenvoorziening voor jou. Binnen het vakgebied groenvoorziening zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als hovenier, werkvoorbereider groen, groenvoorziener of een andere functie binnen het vak gebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature groenvoorziening voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacature groenvoorziening

Het gemiddelde salaris voor een vacature groenvoorziening verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris €2.280 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de €1.900 en €2.600 bruto per maand. Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen het vakgebied groenvoorziening door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden binnen de groenvoorziening

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor groenvoorziening aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Werknemer bezig in de groenvoorziening

Veelgestelde vragen over groenvoorziening

Groenvoorziening is het voorzien van een bepaald gebied groen. Dit kan gaan om gebieden als parken, bossen, buitengebieden of tuinen. Als groenvoorziener onderhoud je deze gebieden. Het is ook mogelijk dat je als groenvoorziener verantwoordelijk bent voor het ontwerpen of aanleggen van een gebied.

Werkgevers of opdrachtgevers vragen in de meeste gevallen mensen met een mbo-diploma in de richting van groene inrichting. Er zijn verschillend specifieke opleidingen gericht op groenvoorziening voor zowel MBO als HBO.

Sommige functies binnen het vakgebied bieden de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is afhankelijk van de vacature die je wilt en wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Banentool van Intro Personeel

Weet je nog niet zeker of je naar een vacature groenvoorziening wilt solliciteren? Intro Personeel heeft een banen tool ontwikkeld, waardoor je door het beantwoorden van enkele vragen de meest passende vacature krijgt. Deze functie wordt gebaseerd op jouw postcode en het werkgebied, het aantal uur dat je wilt werken en op basis van verschillende stellingen.

 

ICT medewerker werkend achter computer