De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures groenvoorziening

Ben jij op zoek naar vacatures in het vakgebied groenvoorziening? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies binnen dit vakgebied. Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan!

Een groenvoorziener die bezig is met het snoeien van een heg.
Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Groenvoorziening Medewerker

Stolwijk
Solliciteer als één van de eerste!
2000 - 2500
37 uur
VMBO

Wordt jij vrolijk van werken in de buitenlucht? Dan is dit de ideale baan voor jouw! Vandaag ga je naar een mooie klus om openbare ruimtes te onderhouden. Je houdt ervan om buiten te werken en samen met collega’s te werken aan diverse klussen. Het gaat om groot groen projecten.

Groenonderhoud Medewerker

Capelle aan den IJssel
Solliciteer als één van de eerste!
2000 - 2500
37 uur
MBO

Het groenseizoen gaat binnekort weer van start! Wil jij lekker in de buitenlucht aan de slag? Lees dan snel verder.

Groenvoorziening Medewerker

Utrecht
2100 - 2950
40 uur
VMBO

Ben jij als Medewerker Groenvoorziening op zoek naar veel afwisseling in je werk? Lees snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Machinist Groenvoorziening

Montfoort
2400 - 2900
40 uur
MBO

Ben jij als Machinist Groenvoorziener gekwalificeerd, gedreven en heb je oog voor detail? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team dat bijdraagt aan het onderhoud en behoud van een aantrekkelijke groene leefomgeving.

Groenonderhoud medewerker

Buren
2300 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de Groenonderhoud medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct!

Groenvoorziener

Utrecht
2300 - 2900
40 uur
VMBO

Ben jij als Groenvoorziener op zoek naar een baan met enorm veel afwisseling? Dit is dé kans! Lees snel verder en reageer vandaag op deze unieke vacature.

Medewerker Groenvoorziening

Benthuizen
2300 - 3000
32 -
40 uur
VMBO

Hele dagen in het groen werken, daar word je blij van! Van machinaal groenwerk tot hovenierstaken. Lees de vacature snel!

Planner

Kamperland
2500 - 3200
40 uur
MBO

Ben jij een organisatorisch talent met groene vingers? Lees verder en solliciteer direct!

Voorman Groenvoorziening

Alphen aan den Rijn
2400 - 2900
40 uur
VMBO

Het aansturen van ploegen die het groenonderhoud doen in de regio Alphen aan den Rijn? Interessant? Klik dan snel op deze vacature!

Voorman montage groendaken

Hendrik Ido Ambacht
2200 - 2700
32 -
40 uur
VMBO

Als (Assistent) Voorman maak jij met je collega de daken in Nederland groener, je legt deze aan, geeft leiding en neemt je verantwoordelijkheid. En natuurlijk lever je een mooi resultaat op! Klinkt dit als jouw ideale baan?

Montagemedewerker Groen

Hendrik Ido Ambacht
2100 - 2600
32 -
40 uur
VMBO

Nederland groener maken, maar dan door middel van daken! Groene daken aanleggen & onderhouden. Hoe dat zit? Lees dan verder hoe je dit gaat doen.

Voorman Groenvoorziening

Hoek
2700 - 3000
37 uur
MBO

Trek jij graag de kar en heb je groene vingers? Heb je ook graag de vrijheid? Dan is deze baan iets voor jou. Reageer nu!

Intro Personeel

Gewoon aan de slag?

Wil je gewoon aan de slag in de groenvoorziening? Laat je gegevens achter en dan kijken we samen naar de beste uitdaging voor jou!

Intro Personeel

Alle vacatures

Zie jij ook jouw ambitie in andere vakgebieden. Bekijk welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn naast het vakgebied groenvoorziening voor jou!

Wat is groenvoorziening?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied groenvoorziening. Ben jij op zoek naar een passende vacature groenvoorziening? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de groenvoorziening voor jou. Binnen het vakgebied groenvoorziening zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als hovenier, werkvoorbereider groen, groenvoorziener of een andere functie binnen het vak gebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature groenvoorziening voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacature groenvoorziening

Het gemiddelde salaris voor een vacature groenvoorziening verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris €2.280 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen de €1.900 en €2.600 bruto per maand. Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen het vakgebied groenvoorziening door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden binnen de groenvoorziening

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor groenvoorziening aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Werknemer bezig in de groenvoorziening

Veelgestelde vragen over groenvoorziening

Groenvoorziening is het voorzien van een bepaald gebied groen. Dit kan gaan om gebieden als parken, bossen, buitengebieden of tuinen. Als groenvoorziener onderhoud je deze gebieden. Het is ook mogelijk dat je als groenvoorziener verantwoordelijk bent voor het ontwerpen of aanleggen van een gebied.

Werkgevers of opdrachtgevers vragen in de meeste gevallen mensen met een mbo-diploma in de richting van groene inrichting. Er zijn verschillend specifieke opleidingen gericht op groenvoorziening voor zowel MBO als HBO.

Sommige functies binnen het vakgebied bieden de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is afhankelijk van de vacature die je wilt en wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Banentool van Intro Personeel

Weet je nog niet zeker of je naar een vacature groenvoorziening wilt solliciteren? Intro Personeel heeft een banen tool ontwikkeld, waardoor je door het beantwoorden van enkele vragen de meest passende vacature krijgt. Deze functie wordt gebaseerd op jouw postcode en het werkgebied, het aantal uur dat je wilt werken en op basis van verschillende stellingen.

 

Man die bezig is met zijn werkzaamheden in de civiele techniek.
Intro Personeel

Reviews groenvoorziening vacatures

Wil je werken in de groenvoorziening? Bekijk wat mensen zeggen over onze vacatures!

Partnership vacaturebank groenvoorziening.

Intro Personeel heeft een nauwe samenwerking met een groenvoorziening vacaturebank waar alle vacatures van Intro Personeel op te vinden zijn. Ben je benieuwd hoe dit platform eruit ziet? Neem gerust een kijkje om jouw nieuwe uitdaging in de groenvoorziening te vinden.