De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Groot-Ammers

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Groot-Ammers

De vestiging van Intro Personeel in Groot-Ammers zou je het kleine broertje van vestiging Intro Alblasserdam kunnen noemen. Het is een steunpunt die vestiging Alblasserdam met de vestigingen Hardinxveld-Giessendam en IJsselstein met elkaar verbindt. Verschillende recruiters werken wel eens een dagje op deze locatie of hebben hier een afspraak met een kandidaat. Zo kunnen ze nog meer binding houden met de mensen in de polder. Ofwel: met de voeten in de klei om samen met de kandidaat te zoeken naar een werkplek die helemaal past.

Zoals beschreven is Intro Personeel geen uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Groot-Ammers

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Groot-Ammers

Mechanische Monteur Panelenbouw

Groot-Ammers
2000 - 2600
40 uur
MBO

Een dynamische werkomgeving en veel technische onderdelen; namelijk besturingskasten en mechanische componenten. Jij draait je hand er niet voor om en gaat hiermee graag aan de slag! Een prachtige uitdaging!

Monteur Trucks en Trailers

Groot-Ammers
2500 - 2900
40 uur
MBO

Administratief Medewerker Bedrijfsbureau

Groot-Ammers
2400 - 2800
28 -
32 uur
MBO

Administratie; jij hebt er wel kaas van gegeten! Je hebt al ervaring of je bent bereid hierover alles te leren. Lees verder voor de functie als Administratief Medewerker Bedrijfsbureau.