De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Roosendaal

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Roosendaal

Intro Personeel heeft in oktober 2020 haar eerste vestiging in Noord-Brabant geopend. Het kantoor is te vinden op het Bedrijventerrein Borchwerf te Roosendaal. Het team bestaat uit: Corné van den Hoorn, Rudolf Bouman, Joël Sneep en Ruben Stuut. Met elkaar zijn we dagelijks actief op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en werkgever. “Wij zijn een team waarin ik het volste vertrouwen in heb door de ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar een vaste baan. Met z’n drieën hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het recruitmentvak.”

Er zijn meerdere redenen om hier een locatie te hebben, zegt Corné. “Het werkgebied ligt ten westen van de A16: West-Brabant en de Zeeuwse eilanden. Deze regio’s sluiten uitstekend aan op de regio’s waar we al personeel werven. We zien hier opnieuw kansen liggen. Bijvoorbeeld bij bedrijven in techniek, industrie, logistiek, bouw en groen. Daarnaast zien we mogelijkheden in voor ons nieuwe sectoren zoals de visverwerkende industrie en verpakkingsindustrie. We zien dat de markt groeit en we van toegevoegde waarde kunnen zijn. We merken dat bij veel bedrijven er behoefte is aan vaste medewerkers. En dat is precies waar Intro goed in is: “het begeleiden van vakspecialisten naar een vaste baan.”

In de regio Roosendaal en Bergen op Zoom zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Roosendaal

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Roosendaal

Samensteller / Lasser

Roosendaal
2500 - 3000
40 uur
MBO

Ben jij de Samensteller / Lasser die wij zoeken en wil jij werken in een dynamische en uitdagende omgeving? Solliciteer dan direct! 

Logistiekmedewerker

Roosendaal
2400 - 2700
40 uur
MBO

Wil je een toekomst tegemoet in de logistiek bij een groeiend bedrijf? Kom dan werken als allround logistiek medewerker.

Assemblage Monteur

Roosendaal
2500 - 3300
40 uur
MBO

Ben jij opzoek naar een functie als assemblage monteur? Lees dan snel verder en solliciteer direct!