De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Intro Personeel

Uitzendbureau Roosendaal

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau in Roosendaal. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Ons uitzendbureau in Roosendaal zorgt voor vaste banen

Intro Personeel heeft in oktober 2020 haar eerste vestiging in Noord-Brabant geopend. Dit uitzendbureau in Roosendaal is te vinden op het Bedrijventerrein Borchwerf te Roosendaal. Het team bestaat uit: Corné van den Hoorn, Rudolf Bouman, Laurens Zoeteman en Ruben Stuut. Met elkaar zijn zij dagelijks actief op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en werkgever. “Wij zijn een team waarin ik het volste vertrouwen in heb door de ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar een vaste baan. Met z’n vieren hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het recruitmentvak.”

Er zijn meerdere redenen om hier een locatie te hebben, zegt Corné. “Het werkgebied ligt ten westen van de A16: West-Brabant en de Zeeuwse eilanden. Deze regio’s sluiten uitstekend aan op de regio’s waar we al personeel werven. We zien hier opnieuw kansen liggen. Bijvoorbeeld bij bedrijven in techniek, industrie, logistiek, bouw en groen. Daarnaast zien we mogelijkheden in voor ons nieuwe sectoren zoals de visverwerkende industrie en verpakkingsindustrie. We zien dat de markt groeit en we van toegevoegde waarde kunnen zijn. We merken dat bij veel bedrijven er behoefte is aan vaste medewerkers. En dat is precies waar Intro goed in is: “het begeleiden van vakspecialisten naar een vaste baan.”

In de regio Roosendaal en Bergen op Zoom zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als normaal uitzendbureau in Roosendaal. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Roosendaal

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Roosendaal

Kozijnen monteur

Roosendaal
2600 - 2950
40 uur
MBO

Het vernieuwen van een woning door het aanbrengen van de kunststof kozijnen is voor jou je nieuwe droombaan. Als dit je aanspreek ziet je hier op je plek!

Servicemonteur

Roosendaal
2600 - 3100
40 uur
VMBO

Ben jij technisch ingesteld en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken? Wij hebben een vacature die jouw interesse wellicht op schroef-spanning brengt! Kom en draai jouw carrière in de juiste richting – lees snel verder en solliciteer!

Monteur Junior

Roosendaal
2350 - 2550
40 uur
MBO

Een vak leren, sociaal met opdrachtgevers communiceren en werken in de regio Tilburg/Eindhoven? In deze functie van Junior Monteur ga je met een ervaren Monteur Kozijnen mee op pad. Zo leer je alles op technisch gebied van het beslag van ramen, deuren en kozijnen.