De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures installatietechniek

Ben jij op zoek naar vacatures installatietechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals zonnepanelen monteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur buitendienst

Benschop
2700 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij een technische monteur en heb je een passie voor klimaattechniek? Lees dan snel verder voor de functie van Airco Monteur!

Hulpmonteur

Houten
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Net klaar met school of opzoek naar een nieuwe technische uitdaging? Lees dan snel verder!

Projectcoördinator

Dordrecht
2500 - 4000
38 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de installatie techniek. In Dordrecht zijn we op zoek naar een projectcoördinator in de maritieme sector.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Revalidatietechniek

Woerden
2000 - 2500
40 uur
MBO 3

Het verschil maken bij iemands oude dag! Dat is jouw dagelijkse missie. Je komt te werken bij een bedrijf in Woerden met als missie het leven van ouderen te verbeteren.

Koelmonteur

Bodegraven
2300 - 3500
40 uur
MBO 3

Binnen een mum van tijd de oorzaak van de storing vinden en deze oplossen. Als jij dit kunt is dit een interessante functie voor jou!

Servicemonteur junior

Alblasserdam
2200 - 3200
40 uur
VMBO

Tevreden klanten en een hoop mooie klussen, het hele land door om klanten blij te maken als Servicemonteur Junior.

Servicemonteur koeltechniek

Utrecht
3500 - 4700
40 uur
MBO

Heb jij technische ervaring, en vindt je het leuk om bij verschillende klanten langs te gaan? Bekijk dan snel deze Koelmonteur vacature en Solliciteer!

Installatiemonteur

Krimpen aan den IJssel
3500 - 4200
38 uur
MBO 3

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Dan is dit je kans!

Airco Monteur

Benschop
2700 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij een technische monteur en heb je een passie voor klimaattechniek? Lees dan snel verder voor de functie van Airco Monteur!

Servicemonteur koeltechniek

Utrecht
3500 - 4700
40 uur
MBO

Heb jij technische ervaring, en vindt je het leuk om bij verschillende klanten langs te gaan? Bekijk dan snel deze Koelmonteur vacature en Solliciteer!

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2100 - 3000
37.5 uur
MBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie. Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Elektromonteur

Rotterdam
2535 - 3640
38 uur
MBO

Van een torenflat in Rotterdam Centrum tot een appartementencomplex op de Kop van Zuid. Als Monteur Elektrotechniek werk je op grote hoogte op de hoogste gebouwen van Nederland. Een uitdagende baan waar je je mannetje moet staan. 

Wat is installatietechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied installatietechniek. Ben jij op zoek naar een passende vacature installatietechniek? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de installatietechniek voor jou. Binnen het vakgebied installatietechniek zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als monteur, monteur zonnepanelen, servicemonteur of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature installatietechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures installatietechniek

Het gemiddelde salaris voor een vacature installatietechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris  € 2.895 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.465 (laag) tot € 3.330 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de installatietechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden van vacatures installatietechniek

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor installatietechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Breed aanbod aan vacatures in de installatietechniek

Veelgestelde vragen vacatures installatietechniek

De meest voorkomende vacature in de installatietechniek is de functie: monteur. In de markt is veel vraag naar een goede monteur voor bepaalde installaties, omdat er weinig toppers zijn die de monteur vaardigheden onder de knie hebben.

Laat een vakbekwame installateur de gasinstallatie en elektra-installaties controleren. In het kwaliteitsregister voor de bouw- en installatiesector QBIS.nl staan lijsten van erkende en gecertificeerde installateurs.

Als je het salaris bekijkt van andere vakgebieden in de uitvoerende dienstverlening, verdient het vakgebied installatietechniek erg goed.

Hulp nodig bij vacatures installatietechniek?

Onze recruiters staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging in de installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat de juiste vestiging in contact komt met jou, zodat de afstand aantrekkelijk blijft. Intro Personeel zit door heel Nederland.