De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures installatietechniek

Ben jij op zoek naar vacatures installatietechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals zonnepanelen monteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Zoek vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Klimaatinstallaties

IJsselstein
2500 - 3200
40 uur
MBO

Klaar voor je volgende stap als monteur? Lees dan snel verder.

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Opzoek naar een ‘coole’ baan als monteur koeltechniek?  lees dan snel verder!

Project Manager Isolatie

Vlaardingen
4000 - 5000
40 uur
HBO / WO

Zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan deze functie als Project Manager? Na een gedegen inwerkperiode ben je de aangewezen persoon om isolatieprojecten in de Rotterdamse haven tot een goede einde te brengen. Waar je nog meer mee bezig bent? Dat lees je in de vacature.

Wij maken tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur buitendienst

Nieuwegein
2800 - 3400
40 uur
VMBO

Opzoek naar een baan als monteur buitendienst? Lees dan snel verder.

Management Assistent

Hoogvliet
2500 - 3000
28 -
32 uur
MBO

Ben jij klaar om het dynamische hart van ons internationaal opererende bedrijf te worden? Als Management Assistent zorg je voor een naadloze organisatie en ondersteuning van ons managementteam. Dit is jouw kans op een carrière vol uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Pak deze unieke kans en solliciteer nu!  

Monteur Klimaatinstallaties

IJsselstein
2500 - 3200
40 uur
MBO

Klaar voor je volgende stap als monteur? Lees dan snel verder.

Monteur Buitendienst

Benschop
2800 - 3600
40 uur
VMBO

Ben jij als monteur klaar voor een nieuwe stap?  Lees dan snel verder voor de functie van Monteur Buitendienst!

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2300 - 3500
37.5 uur
VMBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie als Koelmonteur! Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Installatie Monteur

Houten
2400 - 3000
40 uur
MBO

Op zoek naar een zelfstandige baan in de techniek, waar je veel kan leren? reageer dan nu voor de functie van Installatie Monteur!

Monteur Warmtepompen

Amersfoort
2700 - 4000
32 -
40 uur
MBO

Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van het installatiebedrijf voor de volgende generatie!

Installatiemonteur

Krimpen aan den IJssel
3700 - 4200
38 uur
MBO 3

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Dan is dit je kans. Lees snel verder!

Project Engineer

Gorinchem
3500 - 4500
40 uur
MBO

Weet je met jouw technische kennis projecten te begeleiden en voor elke vraag een oplossing te vinden? Solliciteer nu snel en begin als Project Engineer!  

Wat is installatietechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied installatietechniek. Ben jij op zoek naar een passende vacature installatietechniek? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de installatietechniek voor jou. Binnen het vakgebied installatietechniek zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als monteur, monteur zonnepanelen, servicemonteur of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature installatietechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures installatietechniek

Het gemiddelde salaris voor een vacature installatietechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris  € 2.895 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.465 (laag) tot € 3.330 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de installatietechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden van vacatures installatietechniek

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor installatietechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Breed aanbod aan vacatures in de installatietechniek

Veelgestelde vragen vacatures installatietechniek

De meest voorkomende vacature in de installatietechniek is de functie: monteur. In de markt is veel vraag naar een goede monteur voor bepaalde installaties, omdat er weinig toppers zijn die de monteur vaardigheden onder de knie hebben.

Laat een vakbekwame installateur de gasinstallatie en elektra-installaties controleren. In het kwaliteitsregister voor de bouw- en installatiesector QBIS.nl staan lijsten van erkende en gecertificeerde installateurs.

Als je het salaris bekijkt van andere vakgebieden in de uitvoerende dienstverlening, verdient het vakgebied installatietechniek erg goed.

Hulp nodig bij vacatures installatietechniek?

Onze recruiters staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging in de installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat de juiste vestiging in contact komt met jou, zodat de afstand aantrekkelijk blijft. Intro Personeel zit door heel Nederland.