Werken in de installatietechniek

Toon vacatures
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Koelmonteur

Bodegraven
1900 - 2800
40 uur
MBO

Binnen een mum van tijd de oorzaak van de storing vinden en deze oplossen. Als jij dit kunt is dit een interessante functie voor jou. 

Project Manager Isolatie

Vlaardingen
4000 - 4500
40 uur
HBO / WO

Zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan deze ‘nieuwe’ functie als Project Manager? Na een gedegen inwerkperiode ben je de aangewezen persoon om isolatieprojecten in de Rotterdamse haven tot een goede einde te brengen. Waar je nog meer mee bezig bent? Dat lees je in de vacature.

Elektromonteur

S gravendeel
2500 - 3500
40 uur
MBO

Ben jij een ervaren elektromonteur dan is deze functie zeker wat voor jou

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Hulpmonteur Buitendienst

Houten
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij graag werken in de techniek maar nog niet de juiste ervaring? Dan is dit de juiste functie voor jou!

Monteur Klimaatsystemen Junior

Oudewater
1900 - 2400
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een technische functie zoals Junior Monteur, Aircomonteur, Verwarmingsmonteur of Buitendienstmonteur? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Elke dag ben je op pad naar een  nieuwe klant. 

Installatie Monteur

Houten
2400 - 3000
40 uur
MBO

Op zoek naar een zelfstandige baan in de techniek, waar je veel kan leren? reageer dan nu voor de functie van Installatie Monteur!

Monteur Klimaatsystemen

Oudewater
2350 - 2850
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische functie? Iets anders dan je huidige baan als Monteur in bijvoorbeeld de airco’s of verwarmingen? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Lees snel verder.

Hulpmonteur Zonnepanelen

Hardinxveld-Giessendam
2000 - 2500
40 uur
VMBO

Duurzame energie? Daar draag jij aan bij in deze functie van Hulpmonteur Zonnepanelen. Een prachtig vak met toekomst perspectief! 

Hulpmonteur

Hardinxveld-Giessendam
1900 - 3400
38 uur
MBO

Ben jij technisch en wil je de koelinstallatie graag leren of heb je misschien al ervaring? Neem dan contact met ons op. 

Monteur Datanetwerken

Capelle aan den IJssel
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Als Monteur Datanetwerken ben jij de schakel die zorgt voor goede verbindingen. Hierdoor bezorg jij de klanten weer een lach op het gezicht en heb jij een mooie dag gedraaid.

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2100 - 3000
37.5 uur
MBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie. Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen.

Installatietechniek vacatures

Installatiemonteur, monteur zonnepanelen, servicemonteur installatietechniek, onderhoudsmonteur of koelmonteur. Wie technisch inzicht heeft kan in de installatietechniek in allerlei functies aan de slag. Ook vanuit andere sectoren kan je makkelijk doorstromen. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, werktuigbouwkunde en mechatronica.