De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures installatietechniek

Ben jij op zoek naar vacatures installatietechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals zonnepanelen monteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Support Engineer

Utrecht
2900 - 3500
40 uur
MBO

Heb je affiniteit met techniek en ben je communicatief sterk? Dan wordt je blij van deze functie als Support engineer. Lees snel verder en solliciteer. 

Leerling Monteur Installatietechniek

Barendrecht
1930 - 2400
40 -
40 uur
MBO

Wordt jij enthousiast van het installeren van diverse systemen? Wil jij werken in de installatietechniek? Lees dan snel verder! 

Installatiemonteur

Best
2400 - 2900
38 uur
MBO

Jij houdt het hoofd koel! En dat is niet het enige, jij zorgt er als Installatiemonteur ook voor dat  bloemen, eten, medicijnen en nog veel meer ander producten koel blijven. Als nieuwbouwmonteur ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van koelunits vanuit de werkplaats.   

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Monteur Zonnepanelen

Oud Gastel
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Geen hoogtevrees en wil je graag buiten werken? Kom dan werken als Monteur Zonnepanelen en voorzie Brabant van zonnepanelen. 

Monteur Zonnepanelen

Oud Gastel
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Geen hoogtevrees en wil je graag buiten werken? Kom dan werken als Monteur Zonnepanelen en voorzie Brabant van zonnepanelen. 

Servicemonteur Melktechniek

Alphen aan den Rijn
2500 - 3000
40 uur
MBO

Het repareren en onderhouden van melkrobots, daar word je blij van. En na de reparatie de boer adviseren hoe hij dit de volgende keer kan voorkomen. 

Koelmonteur

Utrecht
3000 - 3600
40 uur
MBO

Heb jij technische ervaring, en vindt je het leuk om bij verschillende klanten langs te gaan? Bekijk dan snel deze Koelmonteur vacature en Solliciteer. 

Administratief Medewerker

Lekkerkerk
2200 - 2800
38 uur
MBO

Als Administratief Medewerker zorg jij dat onderdelen zoals facturen of debiteuren verwerkt worden.

Monteur Klimaatsystemen

Oudewater
2350 - 2850
40 uur
MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische functie? Iets anders dan je huidige baan als Monteur in bijvoorbeeld de airco’s of verwarmingen? Dan loop jij vast warm voor deze functie als Monteur Klimaattechniek! Lees snel verder. en solliciteer 

Monteur Zonnepanelen

Fijnaart
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Geen hoogtevrees en wil je graag buiten werken? Kom dan werken als Monteur Zonnepanelen en voorzie Brabant van zonnepanelen. 

Monteur Zonnepanelen

Fijnaart
2200 - 2600
40 uur
VMBO

Wil jij het dak op en ben je ook nog eens handig? Kom dan werken als Monteur Zonnepanelen en voorzie Brabant van zonnepanelen. 

Hulpmonteur Installatietechniek

Sliedrecht
2200 - 2500
38 uur
MBO

Interesse in de installatietechniek? Ben jij een enthousiaste, harde werker? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat is installatietechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied installatietechniek. Ben jij op zoek naar een passende vacature installatietechniek? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de installatietechniek voor jou. Binnen het vakgebied installatietechniek zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als monteur, monteur zonnepanelen, servicemonteur of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature installatietechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures installatietechniek

Het gemiddelde salaris voor een vacature installatietechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris  € 2.895 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.465 (laag) tot € 3.330 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de installatietechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden van vacatures installatietechniek

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor installatietechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Breed aanbod aan vacatures in de installatietechniek

Veelgestelde vragen vacatures installatietechniek

De meest voorkomende vacature in de installatietechniek is de functie: monteur. In de markt is veel vraag naar een goede monteur voor bepaalde installaties, omdat er weinig toppers zijn die de monteur vaardigheden onder de knie hebben.

Laat een vakbekwame installateur de gasinstallatie en elektra-installaties controleren. In het kwaliteitsregister voor de bouw- en installatiesector QBIS.nl staan lijsten van erkende en gecertificeerde installateurs.

Als je het salaris bekijkt van andere vakgebieden in de uitvoerende dienstverlening, verdient het vakgebied installatietechniek erg goed.

Hulp nodig bij vacatures installatietechniek?

Onze recruiters staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging in de installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat de juiste vestiging in contact komt met jou, zodat de afstand aantrekkelijk blijft. Intro Personeel zit door heel Nederland.