De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.

Vacatures installatietechniek

Ben jij op zoek naar vacatures installatietechniek die bij jou passen? Ontdek bij Intro Personeel alle mogelijke functies zoals zonnepanelen monteur. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan!

Toon vacatures
Filters
Filters
Filtermogelijkheden
Sorteer op:

Filters

Filters herstellen

Monteur Koeltechniek Junior

Waddinxveen
2100 - 3000
37.5 uur
MBO

Twee rechterhanden, dat is wat je nodig hebt voor deze functie. Jouw hoofdtaak is namelijk het oplossen en voorkomen van storingen. 

Servicemonteur Melktechniek

Alphen aan den Rijn
2500 - 3000
40 uur
MBO

Het repareren en onderhouden van melkrobots, daar word je blij van. En na de reparatie de boer adviseren hoe hij dit de volgende keer kan voorkomen. 

Hulpmonteur Installatietechniek

Rotterdam
2200 - 2600
40 uur
MBO

Interesse in de installatietechniek? Ben jij een enthousiaste, harde werker? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wij nemen de tijd voor jou

Moeite met het vinden van juiste vacature. Kom in ons netwerk en vind de baan die bij je past!

Direct inschrijven

Servicemonteur Afvalpersmachines

Werkendam
2500 - 3500
40 uur
MBO

Vanuit je eigen huis start je nieuwe werkdag, wat wil je nog meer? Aangekomen bij je eerste klant, ga jij als Service Monteur Afvalverwerkingsmachines direct aan de slag.

Monteur Installatietechniek

Rotterdam
2500 - 3200
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de installatietechniek en op zoek naar uitdagend werk? Lees snel verder!

Hulpmonteur Installatietechniek

Sliedrecht
2200 - 2500
38 uur
MBO

Interesse in de installatietechniek? Ben jij een enthousiaste, harde werker? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Pijpfitter installatietechniek

Puttershoek
4500 - 4500
40 uur
VMBO

Ben jij een pijpfitter met leidinggevende capaciteiten en wil je zelf contact houden met klanten, dan is dit een mooie vacature voor jou! Lees snel verder.   

Monteur installatietechniek CV

Puttershoek
4500 - 4500
40 uur
VMBO

Ben jij een monteur CV en zoek je een takenpakket die breder is dan dat? Wil je leidinggeven en werk op je nemen? Dan is dit zeker een functie voor jou.   

Koelmonteur

Bodegraven
1900 - 2800
40 uur
MBO

Binnen een mum van tijd de oorzaak van de storing vinden en deze oplossen. Als jij dit kunt is dit een interessante functie voor jou!

Aircomonteur

Klundert
3300 - 3700
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de installatietechniek? en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als aircomonteur ben jij een belangrijke schakel. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Twijfel dan niet en pak deze kans met beide handen aan! Lees snel verder en solliciteer direct! 

Dieselmonteur

Klundert
3300 - 3700
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de installatietechniek? en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als dieselmonteur ben jij een belangrijke schakel. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Twijfel dan niet en pak deze kans met beide handen aan! Lees snel verder en solliciteer direct! 

Elektromonteur

Klundert
3300 - 3700
40 uur
MBO

Heb jij ervaring in de elektrotechniek? en ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Als elektromonteur ben jij een belangrijke schakel in de wereld van elektrotechnische systemen. Wil jij deze uitdaging aan gaan? Twijfel dan niet en pak deze kans met beide handen aan! Lees snel verder en solliciteer direct!   

Wat is installatietechniek?

Intro Personeel heeft veel verschillende functies binnen het vakgebied installatietechniek. Ben jij op zoek naar een passende vacature installatietechniek? Intro Personeel heeft verschillende geschikte vacatures in de installatietechniek voor jou. Binnen het vakgebied installatietechniek zijn er verschillende functies die je kan uitvoeren. Wil jij graag aan de slag als monteur, monteur zonnepanelen, servicemonteur of een andere functie binnen het vakgebied? Dan ben je bij Intro Personeel op de juiste plek. Wij bieden een passende vacature installatietechniek voor jou aan, zodat jij aan de slag kan met je gewenste baan. Gebruik de filters aan de linkerzijde en vindt zo de best passende vacature.

Gemiddelde salaris vacatures installatietechniek

Het gemiddelde salaris voor een vacature installatietechniek verschilt per functie, maar gemiddeld is het salaris  € 2.895 bruto per maand. De salarissen variëren en zitten tussen  € 2.465 (laag) tot € 3.330 (hoog). Het salaris wordt door de werkgever bepaald en heeft in de meeste gevallen te maken met de ervaring die nodig is voor de functie en de werkzaamheden van de functie. Het is mogelijk om binnen de vacatures van de installatietechniek door te groeien naar een hogere functie, waardoor je meer salaris gaat verdienen.

Doorgroeimogelijkheden van vacatures installatietechniek

Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soorten functies die je kan uitoefenen. Intro Personeel biedt ook verschillende functies aan voor zowel de starter als de ervaren werker. Als starter op de arbeidsmarkt kan je aan de slag met een junior functie. Vanuit deze rol kan je ervaring op doen, waardoor je na een aantal jaar door kan groeien naar een volgende functie. Als je opzoek bent naar een nieuwe functie, doordat je meer ervaring hebt opgedaan ben je bij Intro Personeel op het juiste adres. Er worden verschillende vacatures voor installatietechniek aangeboden waar je een stap vooruit mee kan zetten t.o.v. je vorige baan.

Breed aanbod aan vacatures in de installatietechniek

Veelgestelde vragen vacatures installatietechniek

De meest voorkomende vacature in de installatietechniek is de functie: monteur. In de markt is veel vraag naar een goede monteur voor bepaalde installaties, omdat er weinig toppers zijn die de monteur vaardigheden onder de knie hebben.

Laat een vakbekwame installateur de gasinstallatie en elektra-installaties controleren. In het kwaliteitsregister voor de bouw- en installatiesector QBIS.nl staan lijsten van erkende en gecertificeerde installateurs.

Als je het salaris bekijkt van andere vakgebieden in de uitvoerende dienstverlening, verdient het vakgebied installatietechniek erg goed.

Hulp nodig bij vacatures installatietechniek?

Onze recruiters staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging in de installatietechniek. Wij zorgen ervoor dat de juiste vestiging in contact komt met jou, zodat de afstand aantrekkelijk blijft. Intro Personeel zit door heel Nederland.