De vacature is succesvol toegevoegd als favoriet.
Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Geldermalsen

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Geldermalsen

Het werkgebied van Intro Personeel Geldermalsen is grofweg te vinden tussen Culemborg, Geldermalsen en Tiel. Sinds 2021 is Intro Personeel in regio Rivierland te vinden. Het is de eerste vestiging van Intro in Gelderland. Aan de Panoven 27b werken de recruiters hard om kandidaten te matchen met de juiste werkgever.

Met hun jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling zijn ze in de regio van toegevoegde waarde. Voor regionale bedrijven die op zoek zijn naar vast personeel zoeken ze geschikte kandidaten. Voor werkzoekenden zoeken ze naar een passende werkplek bij één van die bedrijven. Kortom, het gaat om de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven.

In de regio Tiel, Geldermalsen, Utrecht zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Geldermalsen

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Geldermalsen

Monteur Vangrail

Geldermalsen
2250 - 2750
40 uur
MBO

Je werkdag als monteur vangrail begint op de zaak. Je begint als team van 5 met een lekker bakje koffie. Met elkaar zorgt dat je ervoor dat alle onderdelen op de bus geladen worden. Gereedschap compleet? Rijden maar!

Machinist Reinigingsmachines

Geldermalsen
2200 - 2700
40 uur
MBO

In deze fulltime functie als Machinist Reinigingsmachines werk je op projecten in heel Nederland.  Voor verschillende klanten werk je op snelwegen, bedrijfsterreinen, vaarwegen en bij sluizen. Lekker afwisselend dus. 

Monteur Industriële Automatisering

Geldermalsen
2600 - 3400
40 uur
MBO

Leuke functie waarbij je het hart van de machine kan laten kloppen op elektrotechnisch gebied als Monteur Industriële Automatisering.