Intro Personeel
Meer dan een uitzendbureau

Intro Personeel Geldermalsen

Intro Personeel is geen gewoon uitzendbureau. Bij ons is er namelijk áltijd focus op het toewerken naar een vaste baan.

Intro Personeel

Geldermalsen

Het werkgebied van Intro Personeel Geldermalsen is grofweg te vinden tussen Culemborg, Geldermalsen en Tiel. Sinds 2021 is Intro Personeel in regio Rivierland te vinden. Het is de eerste vestiging van Intro in Gelderland. Aan de Panoven 27b werken de recruiters hard om kandidaten te matchen met de juiste werkgever.

Met hun jarenlange ervaring in de personeelsbemiddeling zijn ze in de regio van toegevoegde waarde. Voor regionale bedrijven die op zoek zijn naar vast personeel zoeken ze geschikte kandidaten. Voor werkzoekenden zoeken ze naar een passende werkplek bij één van die bedrijven. Kortom, het gaat om de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven.

In de regio Tiel, Geldermalsen, Utrecht zien we veel uitzendbureaus die mensen uitzenden voor de korte termijn. Bijvoorbeeld in uitzendwerk, seizoenswerk en in het opvangen van piek/ziek. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau. Wij bemiddelen mensen juist naar een vaste baan. Het kan wel zo zijn dat je eerst een periode via ons wordt ingehuurd, maar de intentie is er vrijwel altijd dat je in dienst gaat bij onze opdrachtgever. Wij noemen onszelf daarom specialist in vaste banen. Een personeelsbemiddelaar. Dat is weer net wat anders dan een regulier uitzendbureau.

Trek in koffie? Bel gerust!

Aanbod in Geldermalsen

De laatste vacatures

Vind de juiste vacatures en beste baan die perfect bij jou past. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een baan te vinden en daarom staan we elke dag voor je klaar!

Vacatures in Geldermalsen

Recruitment Consultant

Geldermalsen
2000 - 2800
40 uur
MBO

Dagelijks mensen aan een nieuwe vaste baan helpen en daardoor een echt belangrijke rol spelen in iemands leven. Het resultaat van je werk is per week aanwijsbaar. Een nieuwe plaatsing, een paar mooie gesprekken, blije werknemers. En een hele hoop plezier. 

Productiemedewerker systeemwanden

Geldermalsen
2000 - 2300
40 uur
MBO

Als medewerker productie en logistiek houdt jij je bezig met het gehele proces in de productie van glazen systeemwanden.

Heftruckchauffeur

Geldermalsen
1900 - 2300
40 uur
VMBO

Zorgvuldig en veilig met de heftruck zorgen voor intern transport, jij weet als geen ander hoe het werkt!